Nişan atmak istiyorum

Konunu kapattir o zaman yorum gelmez ya değilse sürekli bildirim alırsın

Kimse eli ile patates yiyerek aşağı inmez. Madem zor kendi çevresinden birini bulacaktı. Orası eski mahalle ben orada oturamam, yok eli ile yedi, ailesi çok kaba görgüsüz rezil ediyor, mahcup ediyor diyemez.
Gerçek bir asil 3 odayı biz aldık onlar bişey almadı gibi hesaplara girmez.

kendi adıma evlilik için tereddütlerin var ve bunun olmasını normal buluyorum.
çünkü evlilikte denklik gercekten önemli.
Ben zaten yorumlarımda belirttim, tek sorun olayı kız ve erkek tarafı görevleri olarak ayırman ve beklenti içine girmen. nişanlında maddi yönden çok yeterli olsaydı zaten tüm sorumluluğu alırdı.
tek tavsiyem gerçekten bu aile ile yapabilirmisin diye iyice düşünmen,
tolere etme seviyeni biraz ölç.
Sonuçta ailelerinde evlilikleri ne kadar etkilediğini sanırım hepimiz biliyoruz.

Düğünden önce oturduk konuştuk. Herkes maddi durumuna göre paylaştı alacağı şeyleri. Benim babam rahat yaşayan ve yaşatan bi adamdir. Öyle ahım şahım maaş almaz ya da sircali köşkümüz yok ama kızımın özel kullanacağı her şeyi ben almak isterim dedi. Yani yatak odasi eşyaları mutfak eşyalari falan. Bir iki odanın perdesi. Çünkü en iyisi olsun istedi bazı şeyler. Damatlık alırken bile kendi giyindigi mağazadan aşağısina davet etmedi. Ayıptır söylemesi mısır lifinden gömlek ördürdü damatligin içine hediye olarak. Bu beni üzmedi. Karşı tarafı da üzmedi. Neden üzsün ki? Tek taraf mi evleniyo? Evlilik dediğin iki tarafli değil mi? Masraf deyince neden sadece erkek tarafına düşüyo? Valla iki oğlum var korkuyorum şimdiden.

Yanlış mi biliyorum ama 2 tane Antalyali arkadaşım var. İkisi de yeni evlendi. Orda adet öyleymis ki; ev eşyasıni kiz tarafı alırmış. A'dan z'ye. Erkek tarafı sadece düğün yapıp taki takarmis. Üstelik kirada oturuyolar şimdi. İyi ki o tarafta yasamiyosun. Halin haraptı.

ne de güzel yazmışsın
Konu sahibi bahane arıyor. Nişanlısı için hayırlısı ne ise o olsun bence...

Vuuuu çok sert ve muhteşem

Huyu bu demek ki yapabilecek bir şey yok aşağılamak yerine evlenme bunları düşünüyorsan sana uygun değil demek ki kendi çevrenden birini bul denilebilir..

soruldu mu bilmiyorum yeni başladım okumaya da düğün yapmak zorundamısınız ?

şimdi okudum hepsini evlenmeyin bence zaten kendiniz itiraf etmişsiniz aşık değilim diye.. bu saydığınız problemler evlendikten sonra daha çok gözünüze batmaya başlayacak mutsuz olacak ve nişanlınızıda mutsuz edeceksiniz..

saydıklarınız bahaneden ibaret ..

sırçaköşkünbeyi ni bulmalısın bence
nişanlıya yazık olmuş umarım iyi bir insanla evlenip o aldığı evde mutlu olurlar

Huyu bu demek ki yapabilecek bir şey yok aşağılamak yerine evlenme bunları düşünüyorsan sana uygun değil demek ki kendi çevrenden birini bul denilebilir..
Onu bende dedim sırça köşke gelen aile dostlarının oğlu ile nişanlansaydın diye
Sonradan iflas etmemiş ki nişanlısı durum belliymiş

Benimkide antalyalı. Yok öyle bişey :)

Valla onların verdiği harabe gibi bir şey olsa bu devirde 50.000 eder. O para da sizin düğün masraflarını,balayınızı ve eşyalarınızı karşılar.

Kim kimin karşısında el pençe durmalı bilemedim. Evi beğenmeyip yenisini alan siz ve nişanlınız. Aile üstüne düşenin fazlasını yapmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…