- 25 Kasım 2015
- 86
- 28
- 3
- 31
- Konu Sahibi sircakoskunkizi
Ayy ne kötü mevzular bunlar ya ben istemiyorum bunları yaşamak o yüzden düğünüme kadar para biriktirmek istiyorum. C.tesi nişanım var ve nişan da bile başladı bu mevzular. Beni üzen erkek tarafı değil annem. Şimdiden başladı nişan da takılanları ver de düğün yapacağız lazım olacak diyor. Bu paranın mevzu olması bile çok canımı sıkıyor benim. Ben hiç bir şey istemiyorum erkek tarafından. Param olsa elbisemi de kendim alacaktım onu da onlara masraf olmasın diye uygun bi yerden aldım. Ayakkabımı kimseye söylemeden gittim kendim aldım. Çanta da alalım dedi yok istemiyorum evde zaten dedim. Yani onlara şu günde çok masraf yaptırmak istemiyorum. Kv künye takacakmış ben istemiyorum düğünde takarsınız dedim ama kızım ben bunu oğlumun eşine diye seneler önce yaptırdım zaten dedi peki dedim. Ben onu bile istemezken annem küpe almayacaklar mı diye soruyor çıldırıcam. Ben sadece huzur istiyorum para pul onların olsun. Zaten ilerde hepsine bu yaptıklarının geri ödemesini yapacağım. Zaten evde küçük nişan yapacağız kim ne takacak ki 2 çeyreğe göz dikiyorsun kalp kırıyorsun.