Nişan atmak istiyorum

Bak kizi kusturdunuz gitti oda. Gaza gelse gidip "falirler olsun,porseden selamlar" diye video cekse yine kizarsirniz. Haksizmi

Ben hesap yapmadım bunu konumada yazmadım soruldu diye yazdım o evin kredisini zaten ortak ödüyoruz.

Bak kizi kusturdunuz gitti oda. Gaza gelse gidip "falirler olsun,porseden selamlar" diye video cekse yine kizarsirniz. Haksizmi
Yok küsüp gitmek değil olay zengin kız fakir çocuğa döndü benim derdim bu değildi anlatamadığım ya da anlaşılamadığım ve cevap bulamadığım için susmayı tercih ettim.

seni burdakiler anlamaz sekerim bunlar kocaları icin yasayan her seylerini feda eden ama sonra yaa kocamda söyle yaptı diye yazı yazan tipler sen davanda haklısın ev verdiler iye neden dügün masrfafında kacıcaklarmıss
ayrıca sen cok yüz vermissin neden 3 odayı sen düzüyosun nisanlına dicen ben borc harcla evlililk istemiyorum istesin ailenden gerekirse kredi ceksinler

Ayy millet şimdi bir de bunun düğün zamanı var. Erkeğin ailesi Luna Park restaurantlarında yapmak isteyecek, kızın ailesi Hilton ya da Çırağan Sarayı'nda.
Sonra davetliler arasında da uçurum olacak. Oradaki danslara eşlik etme derdi, tabi tek çatal değil ki 5-6 çatal aynı anda olacak. Pasta yenecek çatalla balık yerse kaynana
En iyisi düğünsüz sessiz sedasız bitirmek galiba bu işi.

Yok küsüp gitmek değil olay zengin kız fakir çocuğa döndü benim derdim bu değildi anlatamadığım ya da anlaşılamadığım ve cevap bulamadığım için susmayı tercih ettim.
bunlar goygoycı canım yaa hic takma ne olursa yaz dalga gecenleri kible icabına bakarlar kimse burda dalga gecemez elestiri baska dalga gecmek baska burda kimse snei yargılayamaz

tabi babası da ceketini satsın alsın. Para ederse tabi.

Teşekkürler, arkadaşlar tekrar ediyorum benim derdim PARA değil. Bu parasal olaya karşı karşımda gördüğüm tutum, annesinin mesela kaba saba davranışları yanında bana arada laf sokması mesela. 3 odaymış evmiş bilmem neymiş bunlar değil sorun. Örnek verecek olursam; ailesi düğüne evin içine vs yardım etmiyor ok, biz kendimiz seçtik aldık herşeyi doğru olan da bu bana göre ama bunda bile ailemin yanında bize sorulmadı birşey alırken herşeyi kendi kafalarına göre yapıyorlar vs diye boş boş konuşmaları. Hangi devirde kaldı bu ? Bunlar bana göre adap dışı şeyler.

Dimi
Limoncu gibi cevval olamadık gitti
O eşine 4 bileziğini bile vermiyor, nasıl da yaman kadın

ben sızı anladım
bakın kafanızda soru ısaretlerı varsa asla evlenmeyın
aıle onmelı degıl dıyoruz ama aıle de cok onemlı

suan da bır konu var bılmem okudunuz mu baslık '' bız evlenırken neyi gözden kaçırıyoruz'' diye bence cok guzel bır soru
bız evlenırken ıste bunları gozden kacırıyoruz aşık olup bazı seylerı gormezden gelıyoruz ama aslında onemlı olan seylerı gormezden geldıgımız sonra anlıyoruz

ben sızı cok ıyı anladım ve ne yazıkkı maddıyat da cok onemlı
sız alıstıgınız hayatı evlenınce bulamzsanız bence cok uzulursunuz
ha esınız olacak kısı belkı kendı meslegı ıyıdır ve sıze aynı standartları yasatacaktır ama bu seferde burada okuyoruz erkegın aılesın para ıstıyor boyle seyler ıllakı o aılede olur mu bılemıyorum ama bunlar onemlı

sadece sevdıgımle evlenırım aılesı olsun bıse yapmasın demekle olmuyor bence gönül istiyor illaki
sonucta buraya yazanlar da var evlenırken aılelerden bırsey gormedık kendımız odedık falan dıye ama sonucta bunu buraya yazıp belırtmelerı bıle gönüllerinden kırgın olduklarının bı belırtısı bence ondan sonra işkembeden atıyorlar esımın aılesı bıse yapmadı ama yapmak zorunda degıller dıye
dinimizde de boyle ınsan dengıyle evlenmelı maddı olarak da manevı olarak da
aılenın huzur bulması ıcın
bu dının emrı degıl ama tavsıyesı

bencee evlenme çünkü mutsuzum diyorsun .
biz iki aileden de toplu iğne görmeden evlendik ev eşya düğün şurda dursun.ama hiç borç içinde bile mutsuz olmadık. ben evliliğin pazarlık sonucu olmasını ya da birilerine güvenilerek yapılmasını onaylayan biri değilim.

Adamlarda para yok. Yok yok... Neyle yapacaklar? Kredi çekip 20 sene aç mı gezsinler. Hayatlarının tek amacı konu sahibini maddi olarak tatmin etmek çünkü.

Sırf ceketle olsa, donuna kadar satsa yine de yapamaz.
uslup ne kadar ilginç demi?
Sanki kız alırken/oğlan evlendirirken ne oluyorsa.
Hayret valla.
Hep derim. Bunda "adet adet adet" diye yırtınanlar gerdek adetlerine "amann bunlar mı kaldı artık " der.
İstenilen adet cımbızlanıyor.
Oğlan babası evlenene kadar baba, sonra düşman bellenir nedense.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…