NİŞAN ATMAK İSTİYORUM..

Lütfen at nişanı.Daha sonra daha mutsuz olursun.Boşanmaktansa nişan atmak en guzeli.Küfür ne ki canım katlanma.

Rabbim hayırlı güzel insanlar karşılaştirsin amin inşaallah :) Asla demeyin büyük konuşmayin başınıza ne gelecegi bilemezsin..
bu konu sahibesi daha nişanlıyken evliliğin fragmani gördü yol yakınken geri dönmeli..
nişani atmak istiyorsaniz at..
herşey ortada.

Hiçbir zaman ayrıl boşan diyen olmadım kimseye ama ayrıl diyorum kendin için ayrıl ailene sana hürmet görseymeyen ve seni daha şimdiden klasik gelin görüp surat yapanlarla durma sen üzülme bırak ne halleri varsa görsünler
Burada çok okuyorum ve her okuduğumda insanlığımdan utanıyorum hep erkek çocuklara aslanım yürü oğlum arkandayım diyen zihniyeti gördükçe adeta deliriyorum biz kadınlar gelin de oksak onların ikinci kızları olmak için çabalarken arkadan kuyu kazan kayınvalideler oluyor bende de var öyle ama elimi ayağımı çektim şimdi kızım aşağı kızım yukarı seviyor ama artık ben sevmiyorum insanı nefret ettirene kadar uğraşıyorlar
Tekrardan yazıyorum canım bırak ayrıl gerçekten böyle olmaz

Ekimde 31 yaşında olacağım, nişanlıyım. Bugün küfür etse ayrılırım çok nettir bazı şeylerin affı olmaz. Bana saygısı olmayan yaninda değerli hissetmediğim biriyle birlikte olmak istemem. Ne var ki yaşınızda? Inanın evlenince başımız göğe ermez. Evlilik hayatı birlikte paylasacak biriyle güzel, sana zindan edenle değil.

Amin. Teşekkür ederim.
Genel bir sitemdi aslında.
Erkek tarafı her türlü rezilliği yapar, kız tarafı aman tadımız kaçmasın diye susar. Kızlarımıza böyle böyle yazık oluyor.

kırık dökük evi niye aldınız bi de tapusuz, niye mantıklı davranmıyorsunuz? şimdi 1 olan yarın 10 olur. pek çekilmez bir aile gibiler .

Nişan süreci evliliğin fragmanıdır. Fragman kötüyse filmin güzel olmasını bekleme lütfen. Evlenince düzelir mantığıyla hareket etme sakın, çünkü evlenince sıkıntılar katlanarak artıyor. İyi düşün.

kırık dökük evi niye aldınız bi de tapusuz, niye mantıklı davranmıyorsunuz? şimdi 1 olan yarın 10 olur. pek çekilmez bir aile gibiler .
Hakikaten ya. Konuyu okudukça yazasım geliyor sürekli. İşi gücü bıraktım ara ara bakıyorum
Tapusu yok, 160 bin harcanmış, çatlaklar var, bir de nişanlısı daha önce evlenen kardeşine ev almış. Eski konusunda yazıyor. Şaka gibi gerçekten.

Ayrıl bence. Anası bir yandan kendi bir yandan. O ev olayı ve küfür olayı özellikle çok kötü. At gitsin nişanı. Ömür boyu bunları mı çekeceksin

Sizin için bu insanlara katlanan anneniz eminim nişan attığınızda da arkanızda olacaktır. Hatta ben mutlu olacağını düşünüyorum.

şaka değil gerçek:) saha neler neler.. ben sevgimi önde tutmak istedim. mal mülk meraklısı olmak istemedim. sevdiğim yanımda olsun nasılsa ileride güzel bir ev alırız dedim. en başlarda bana bunlara destek veren adam şimdi '' ben kardeşimle oturcam, istemeyen çeker gider vs'' diyor. ben kendimi ziyan etmişim de haberim yokmuş

Yaşadıklarınıza çok çok benzer şeyleri yaşayıp yinede "Ben onu herşeyiyle seviyorum, lütfuda kahrıda başım üstüne" diyen avukat arkadaşım, evlendikten 1 sene sonra sokak ortasında kocasından dayak yedi, eli yüzü mosmor halde bile "Ben çok üstüne gittim" dedi.

Şimdi boşanma sürecindeler ama adam istemediği için. Yoksa bizimki yine koşacak ışık görse. Kendisine hiç saygısı olmadığı için, kimsede ona saygı duymuyor.

Bilmiyorum aşka saygım var ama, küfür eden, şiddet eğilimli, karşısındakine değer vermeyen, 50 tlye tamah eden beyaz atlı prens hiç duymadım masallarda.

Helede aşkı için, küfür dinleyen, ortadan iyiye bölünmüş evde oturan, prens ve ailesi tarafından değer görmeyen prenses hiç duymadım.

Aşkı her kadın yaşamalı, aşktan başı dönmeli ama stresten değil, mutluluktan.

Ziyan etmeyin, kendinize de ailenize de yazık etmeyin. Başkasına ayrıl, kurtul demek de kolay gelmiyor, hoşuma da gitmiyor ama göz de yumamıyorum. Gençsiniz, işiniz gücünüz var. Kendinizi ateşe atmayın.
Tapusu kendinde olmayacak yıkık dökük bir eve 160 bin verip burada yaşayacak adamın da, çocuğunu burada yaşatacak kadının da hayattaki kararları pek mantıklı olmayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…