Nişan atma evresi uzun ama fikre ihtiyacım var lütfen okuyun

İsede giremiyorum ki yasak uygun değilmis gerckeren psikolojim bozuldu yemiyorum icmiyorum 8 kilo verdim 20 günde sürekli ağlıyorum annem kızıyor delimisin senem yapma nolur diye ama kendimi durduramıyorum bı geliyo tüm kötü şeyleri unutup sadece iyi anlarimiza odaklanıyor beynim kendimi tutamıyorum sonra zaten yüzük atılırsa koşa koşa bı psikiyatriye gidicem uyku bile uyuyamıyorum olanların yaşananların doğru olmadığını görüyorum sağlam bir temel yok ve evlensek bile bir gün boşanma olucak sonrra ortada çocuk varsa onlar perişan olucak en mantıklısı bitirmek çok iyi biliyorum bunu

Şimdiden evrildigi için bu haldeyiz ya kendini bilip beni bilip de ayaklarıni bir erkek adam gibi yere bassaydi hiç bunlar olmuycakti

Konu sahibi böyle aileci erkek konularına yazdığım bir özet var okuduğum konulardan toparladım buraya da ekliyorum okuyun.

Aileci eş diye yazın veya eş ailesi diye konuların hepsi aynı. Maaşı olan kadına çöküp maddi manevi sömürme dertlerindeler. Bazıları da belirli bölgelerde çalışan kadın istemez ki iyice buna bağlı olsun. Kaçamasın.

Klasik bir format bu. Oğlan çok ilgili, aşırı iyi çok büyük konuşmalar ama arada espri olarak saçmalar, siz dikkate almazsınız sonra evlenmeye yakın patlar.

Köprüden geçene kadar idare eder sonra tam hanzoya dönüşür. Aile vıcık vıcıktır. Sürekli görüntülü ararlar tanıştıktan sonra, yakınlarsa çat kapı gelirler ve beraber yaşamaya çalışır veya her gün görüşür her şeyinize burun sokarlar. Sizi hizmetçi ve köle olarak sokup bir amda çevrenizi bile sildirirler. Yavaş yavaş her şeye yorum yaparlar aile kapalı ise kıyafet, pantalon giyme, kapalı giyin, kapan gibi saçma istekleri de olabilir aslında tepkinizi ölçerler ve yavaş yavaş onlardan izinsiz adım atmamanızı isterler.

Genelde bunlar ailesi kalabalık olur ama kendileri çöpsüz üzüm tarzında az kişiden oluşan, modern insanları bulurlar, çünkü kendi illerine çekerler ve yalnız bırakıp kimse karışmadan daha rahat ezebilmek için bunu planlarlar

Hemen çocuk yapıp kadını bağlamaya çalışırlar en ufak bahanede evlilik sonrası kızın ailesi ile büyük tartışmalar çıkarırlar ki kızın ailesi karışamasın. Bunlar hep tiyatrodur. Aileniz arkanızda ise az ezerler değillerse siz köle ve hizmetçi gözüyle bakılırsınız.

Nişanlı denilen kişi hububat zararlısı yalancı, manipülasyon ustasıdır.

Kadın kendisi cinsel ilişki kuramadığı için oğlunu evlendirir ve diğer görevlerini yapsın diye. Siz destek alın ama eş terapisi alın. Eşinizin adam olacağını sanmıyorum ama en azından bir uzmandan dinler. Adamın dünyası böyle çünkü

Genelde kızın ailesi iyi ise adam çok ezmez, ailesi arkasında değilse edebildiği kadar ezer, şiddet gösterir.

Nişanda evlenmeye yakın bktan bahane ile kavga çıkarırlar tamamen taktikseldir aileden bir kişi ortayı oynar, diper kişi manyaktır. Sizin tepkinizi ölçer ve kızın ailesi ile ipleri koparıp ailesi ile kızın arasını da bozup evlenirse kızın ailesi arkadasında durmasın diye oyun oynarlar.

Tamamen oyun olduğundan birisi araya girer kız eğer sektiri çekmezse oğlan gelir yalvar yakar aşık pozlarına girer ki kız durumu çakmasın ve bu koşullarda evlensin. Evlenir evlenmez de en ufak şey başa kakılır kız evin köpeği muamalesi görür ve erkek kesinlikle eve sokmam dediği annesinin kölesi yapar kızı.

O kadının bağırması gözümün önünden hiç gitmiyor bu kızın derdi benim oğlum oğlumu bendeen alicakk ! diye kendisi böyle evlat korkusu yaşarken neden benim aileme gelip gitmemle sinaniyorum ben nişanlım için ailemi yaşadığım büyüdüğüm şehri bırakıp hiç bilmediğim bı şehre gitmeyi göze almışım bilmedigim yer tanıdık tek bir yüz yok kapımı çalıp da çayımı içmeye gelcek anne baba akraba yok ben bunlwri göze almışım da bir ömür hemde o ben daha gelin olup gitmeden babamın evine beni getirip getirmemenin pazarlığını oturuyor çok zoruma gidiyor gerçekten bu haksızlık demi

burda siz insan dışında her şeysiniz gibi davranıyorlar farkında mısınız. sanki bir mal bir evcil hayvandan bahsediliyor sizin için. beni getirirler götürürler. ya çok mu arıyorsunuz böyle aileleri gerçekten merak ediyorum. insan şu koşullarda bile bile evleniyorlar kusura bakmayın ama dümdüz gerizekalıdır. ve sonrasında bu insana acınmaz çünkü kendi düşen ağlamaz

Bunlar oyun ya. Seni köle etmek için yapıyorlar kendi memleketlerinden birini alsalar başa çıkamazlar bundan dolayı seni de saf bulmuşlar anne bu kızın gözü açılmadan tiyatro oynuyor yazdığım bir önceki yorumu oku. Kızım güzelce dua et kurtul bunlardan. Telefonunu da değiştir bu adam birini sevebilecek bir durumda değil bu sevgi değil bunlar dolandırıcı.

5 yıl sen bunları tanımamışsın. Amaçları seni her şeyden koparıp eve hapsetmek. Markete bile çıkartmazlar aileni de sil diyecekler. Boşversene. Kim bunlar ya ailenle aranı bozma dertleri var.

Sana kadın kendi planlarını yansıtıyor. Asıl kendileri seni koparma derdinde öingenelikle bastırıp seni şaşırtıyor.

Değmez .Oğlan da yalancı suratına bile bakma.

Siz olacak şeylerden değil olması olan olası şeyler için kavga etmişsiniz ama . Kadın ergen her anne baba olgun degil. Evlenince aranızda mesafe olacak mı ? Evler yakın mı ? Siz çalışacak mısınız? Eger çalışacaksanıx sabah akşam iş güç ev derken çokda muhattap olmazsınız kurala da koyarsınız gideceginiz zamanı. Kimse dört dörtlük değil. Muhtemelen nişanlınızda annesinden çekinmiştr gidersem şimdi konuşur annem diye. Resme uzaktan bakıp genel çekincelerinizi söyleyin bence o oldu bu oldu demektense.
Birde sevgililik süresinde nasıl görüşüyordunuz.

Kv ailemden uzak olacağım için çok iyi olacağını söyledi daha önce sohbet arasında o zaman anlayamamıştım ama aslında ailemden uzak olmam işlerine geliyor beni kimsesiz bırakmaya çalışıp sadece eve ve onlara mahkum olmamı istiyo belkide hepsi istiyolar.
Ve evet son durum sondaki gibi oldu ben s*ktiri çekmedim yalvar yakar aşık pozları başladı sonrada olanları olduğu gibi kabul etmem icin ve özür dilemem icin baskı başladı

Ay bu ne ya!?
Ne sacma hesaplar.
1 saatlik yola gidemezsin gelemezsin, yok ailen gelsin onlar mazot yaksin.
1 saatlik yola gidince ne oluyormuş? Sen 1 saatlik yola gidemeyecek kadar aciz, gucsuz, zeka yoksunu musun? tek başına gidince kaybolmandan mi endişe ediyorlarmış?
Nişanliyken bunun lafını edenler, evlendiginde seni ikiyilda bir ailenle görüştürür. Sonra bir kavga cikarirlar onlarin gelmesini de engellerler.

Yemin ederim markete giderken kv aradı napiyosun diye markete gidiyorum dedim kv ne dese beğenirsiniz biz gelin kızı markete göndermeyiz uygun olmaz tek başına kayın baban hiç sevmez böyle şeyleri kayın babama sordum yok öyle bişey dedi evde biz varken seni ekmek almaya göndermeyiz onu anlatmaya çalışmıştır kaynanan dedi onada sustum

Şimdiden evrildigi için bu haldeyiz ya kendini bilip beni bilip de ayaklarıni bir erkek adam gibi yere bassaydi hiç bunlar olmuycakti
Ya, en başından beri zaten bu adamın karakteri bozuk. Ailesi sizin aranızdaki asıl sorun mu sence? Sorunun cidden ailesine karşı gelmemesi olduğunu mu sanıyorsun.

Hala sustum yazıyorsun, Allah ailene yardımcı olsun. Sana değil ama ailene, annene çok üzüldüm. Bir evlat kolay yetişmiyor. Sonra gidiyor böyle ısrarla akılsızlık yapıyor. Yazık vallahi ailenin emeklerine.

Mesafe olmuycak araba ile 5 dakika bile değil balkona çıkınca gözüken bir mesafe . Hayır çalışmami istemiyorlar. Her türlü cekincemi tek tek hepsiine anlattım zaten ama sonunda çok tepkili ve saygısız olduğumu söyleyip özür bekliyolar. Sevgililik süreci dede ayda 1 kez gelirdi onun disinnda hiç telefon konuşması olmaz hep mesaj üzerinden konuşurduk şimdide hiç bı farkı yok buda sorun işte nişanlım Nisanliligin farkında değil

Çok müdahale var, yürümez bu iş evet ama daha önce de söylemiştim, kızlar evlenecekleri zaman neden annesine gitme planı yapıyor? Oğlan annesinden kopamıyor, kız bir saatlik mesafeye gidip karalar bağlıyor. Çanta gibi bu kızı kim annesine taşıyacak, kaça mal olacak hesabı yapılıyor. Ailesinden ayrı durmayı göze alamayan oğlan da kız da evlenmesin.

Yalnız bir yere gidemezmiş, tunik giyecekmiş, sevgilisini çağırmayacakmış, kızın annesi gelecekmiş de masraf olmayacakmış... Ama çok seviyorlarmış...

Bide sevgiliyken binip gidiyodum geliyodum o zaman sorun yoktu ama evlendikten sonra binipte tek gelemezmisim

Bana bu muhabbeti yaptırmak zorunda bıraktılar aileme gelip gitme konusunu çünkü evkenince ailemden kopcam sanıyolar soruyorum size anne babadan kopulur mu beni bu yasa getirmişler ailemi ayda 1 kez yada 3 ayda bir kez görmek için mi evleniyorum evlilik bu demek mi

Uygun olmazmis taze gelinin yollarda tek başına gelmesi sevgiliyken gidiyodum o zaman neden uygun oluyodu

AY bu ne seven boyle yapmaz.

Aksine yanımda olup bir saatlik yok gideriz geliriz onlar senin annnen baban kendin de gidersin deyip destek olmak yerine bana neden daha gitmeden getirip götürmenin pazarlığını yapıyorlar

Kimsenin seni biyere goturmesine ihtiyacin yok cocuk degilsin kendin gidebilirsin once bu kafadan cik. Aramama sormamada cok buyuk sorun ayrica senin gel demen bile sacma o kendisi her firsatta gelmeye calismaliydi seven insan boyle yapr cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…