Nişan atma evresi uzun ama fikre ihtiyacım var lütfen okuyun

Çok karışık yazmışsın ama özünden anladığım bu kadın size huzur vermeyecek. Sen de lendi kararlarını verip yetişkin gibi yaşamak istiyorsun. Nişanlın da buna razı değil. Eve kapan, kimseyle görüşme sadece onların hayatında figüran ol isteniyor. Olmaz bu iş böyle. Ömür boyu ağlayacağına 3 gün ağla. Bitir bu işi

Sorun sizde ama düşündüğünüz şekilde değil. Bu nişanı çoktan atmadığınız için sorun sizde.
Değil mi? Hadsizlik çok fazla ama hala bir seyleri duzeltip devam etme çabası. Ailesinden uzakta yasasa mutlu olacagini düşünüyor mesela. Huzur bozacak insan telefonla da yapar yapacağını. Çok üzülüyorum böyle konulara. Mutsuz aile, mutsuz anne ve mutsuz çocuklar.

Evet çok haklısınız kendimde tek başıma bitircek cesareti bulamıyorum çünkü bittikten sonra vicdan azabı cekicem birisi yazmıştı bulamadım ayrılık sonrası çok acı cekicem sevdiğim için az değil 6 yıl bir anda silip atamam cesaret edemiyorum tek başıma karşı tarafinda ikna olmasını bekliyorum açık acik çünkü o bu karaktere olmaya devam ettiği sürece başındada böyle bir anne baba olduğu sürece ben sevdiğim için dayandım bir başkası hiç dayanamaz ve savrulup gider biliyorum kiyamjyorum oda bunu biliyor bırakmak istese de sonradan hayatı daha kötü olucak biliyor bırakmıyor ama böyle de olmuyor keşke o bitirse diye dualar ediyorum

Aileler niye bu kadar olayın içinde ya? Üniversite okumuş olduğunuza inanmadım. Kadınlara okuyun, çalışın, kendi ayaklarınızın üzerinde durun derken böyle saçma sapan olaylarla karşılaşmasınlar velev ki karşılaşacak gibi oldular rest çekip hayatlarına devam etsinler diye diyoruz. Eğitimli bir kadının bu muhabbetler içinde yer alması doğru bir şey mi? Şu konuyu başkası açmış gibi bir okuyun Allah aşkına. Bir nikahı kv ile kıymadığınız kalacak. Aşkımdan ölsem de gelemem ben bu muhabbetlere saçma sapan şeyler ya. Lazer parasına kadar ne takıp takıştırdılarsa evlerine yollayın tüm alakayı da koparın sizi çiğ çiğ yerler bunlar.

Bunları yazıp üstüne gidip evlenecekseniz, kimsede hata aramayın. Kurban rolüne girmeyin, gaye farkındasınız her şeyin. Kendinize layık gördüğünüz ilişki bu demek ki.
Değil ama bitmiyor da bitmek istediğimi defalarca söyledim oda diyor evet mutlu olamiycaz diyor sonra yazık olcwk bunca yıla mahfolucaz diyor benide perişan ediyor kendinide

Yüzüğü ve varsa diğer hediyeleri kargoyla gönderin. Kimsenin almaya gelmesini beklemeyin. Böyle durumlarda kimse nişanı almaya gelmez, karşı taraf gönderir.

Lütfen noktalama işareti kullanınız. Nasıl kullanılacağını bilemiyorsanız biraz kitap okumak yardım edebilir

Umarım doğru bir karar veririm kendimi bir bataklikta hissediyorum

Sadece kv değil nişanlınızda giyim kılanınıza karışıyormuş fakrında mısınjz bunu tolere edebiliyor musunuz

Yazdığınız manas destanından keşke bir nokta, virgül, paragraf kullansaydınız. Gözlerim kanadı okurken. Yazarken ruh halinin kötü olması bir mazeret değil üniversite mezunu birinin düzgün yazı yazması için. Giyiminize karışan kıskanç adamla 5 sene gezerken düşünmediniz mi bu adam böyle, ailesi de böyledir diye? Hala daha akıllanmamışsınız sadece nişanlım karışsa tamam diyorsunuz. Nişanlınız da karışamaz. Sorun aile değil aslında nişanlınız ve siz birbirinize uygun değilsiniz sorun bu. Yol yakınken dönün bence.

Değil ama bitmiyor da bitmek istediğimi defalarca söyledim oda diyor evet mutlu olamiycaz diyor sonra yazık olcwk bunca yıla mahfolucaz diyor benide perişan ediyor kendinide

Biz bu konulardan çok okuduk burada. Siz ayrıldıktan 6 ay sonra anneciği eski nişanlınıza tam kendi kafasına göre bir eş bulur. Siz de inanın en fazla 6 ay aşk acısı çekersiniz. Sonrası hayatın doğal akışı...

Kv yüzünden arada aşk varsa bitmemeli diyorsunuz ama adamda kızın herşeyine giyim kuşamına karışıyormuş

YYaşadığın yıllar önündeki yıllara bakınca çok kısa, bu risk alınmaz.

Perisan olan, ailesiyle birlikte hiçe sayılan sizsiniz. Nişanlıniza hiçbir şey olmamis, olmaz.
Ama sizin bir şey yapacağınız yok. Yaşayın görün madem.

Zaten istediği o birde bu olaylar yaşandi aileler küs nişanlımala telefonda konuşurken aileler düzelmezse bizde düzelmeyiz dedim ben bunu dedikten sonra biterse de daha rahat bir hayatımız olabilir dedi nasıl yani dedim tutarım 1+1 ev dedi girerim asgari ücretli bir işe yaşar giderim sende hem böyle konularla uğraşmak zorunda kalmazsin dedi yeniden tartıştık böyle bı durumdayken neden bana bittikten sonraki hayallerini sayiyosun dedim özür diledi 3 gün sonra yine konusurken bende seviyorum diye çekiyorum senem yoksa tutarım 1+1 ev keyfime bakarım diye yine aynı şeyi söyledi yine yanlış olduğunu söyledim yine haklısın dedi ama sonradan hep içime oturdu bunlar

Şimdi bu yoruma cevap yazmak için konunun geriye kalan kısmını da okudum.
Ayrılık sonrası çekeceğiniz acı hadi olsun olsun 1 yıl, 2 yıl. (Ki o kadar süreceğini sanmıyorum kesinlikle) Ya sonrası?
Siz göz göre göre ayrılık acısını çekmemek için bir ömür esir hayatı yaşamayı, bir ömür mutsuz evlilik sürmeyi göze alıp ömür boyu süregelen bir acıyı çekmeye razı misiniz?
Bir baskasinin nisanliniza dayanip dayanmamasi onun sorunu. Sizi üzmek istemem ama bu düşüncenizde yanılıyorsunuz bence. Çünkü kendisini sevmeyen kişiler, kendisine değer vermeyen, sevgi adı altında yapılan saçmalıkları göz ardı edebilecek birçok kadın vardır. Onlardan biriyle yolu kesişirse gayet de dayanır. Siz peki neden kendinizden bu kadar nefret ediyorsunuz?
Konuda sizin de hatalarınız var. İlişkide de vardır illaki. Zaten insanız, hata bize mahsus. Fakat neyin vicdan azabı onu anlayamadım. Neden vicdan azabı çekeceksiniz?
Kendi hakkiniza da girdiğiniz için vicdan azabı çekiyor musunuz?

Haklısınız Allah'ım bana haklı bir cesaret verir inşallah

Noklatama işareti düşünecek durumda değilim cümleleri toparlayabilmekte güçlük çekiyorum kusura bakmayın
Noktalama işareti, düşünülmesi gereken bir şey değil zaten. Birinci sınıftan veri öğreniyor ve kullanıyoruz. Artık omurgadan yapıyor olmanız lazım. Gerçekten tahsil durmumuz nedir?

Kv yüzünden arada aşk varsa bitmemeli diyorsunuz ama adamda kızın herşeyine giyim kuşamına karışıyormuş
Uzun olduğu için hepsini okuyamadım o kısmı tam göremedim. Karışma kısmı kısıtlı olarak anladım ben yani dile getiriyor böyle olmasa şöyle olmasa diye ama baskı yok sanırım. İdare edilebilir bence baskı yoksa. Ama baskı varsa zaten hayır gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…