- 12 Temmuz 2006
- 55.396
- 212.127
- 52
İşe giremiyorsunuz çünkü yasak, uzun kollu giymeniz gerekiyor çünkü kısa kollu yasak, ailenize tek gidemezsiniz çünkü yasak.İsede giremiyorum ki yasak uygun değilmis gerckeren psikolojim bozuldu yemiyorum icmiyorum 8 kilo verdim 20 günde sürekli ağlıyorum annem kızıyor delimisin senem yapma nolur diye ama kendimi durduramıyorum bı geliyo tüm kötü şeyleri unutup sadece iyi anlarimiza odaklanıyor beynim kendimi tutamıyorum sonra zaten yüzük atılırsa koşa koşa bı psikiyatriye gidicem uyku bile uyuyamıyorum olanların yaşananların doğru olmadığını görüyorum sağlam bir temel yok ve evlensek bile bir gün boşanma olucak sonrra ortada çocuk varsa onlar perişan olucak en mantıklısı bitirmek çok iyi biliyorum bunu
Ailenize geniş deyip annenizi yasaklayan kadının, annesiyle aynı düşüncedeki oğlunu hala seviyorsunuz ve yüzük atarsanız psikiyatriye gitmeyi düşünüyorsunuz, kusura bakmayın genç arkadaşım ama siz hemen uzman yardımı almaya başlayın zira evlenince çekeceğiniz çileye koşar adımlarla gidiyorsunuz, belki uzman desteğiyle bu hastalıklı sevgiden kurtulursunuz.