Nişan atma evresi uzun ama fikre ihtiyacım var lütfen okuyun

İşe giremiyorsunuz çünkü yasak, uzun kollu giymeniz gerekiyor çünkü kısa kollu yasak, ailenize tek gidemezsiniz çünkü yasak.
Ailenize geniş deyip annenizi yasaklayan kadının, annesiyle aynı düşüncedeki oğlunu hala seviyorsunuz ve yüzük atarsanız psikiyatriye gitmeyi düşünüyorsunuz, kusura bakmayın genç arkadaşım ama siz hemen uzman yardımı almaya başlayın zira evlenince çekeceğiniz çileye koşar adımlarla gidiyorsunuz, belki uzman desteğiyle bu hastalıklı sevgiden kurtulursunuz.

İki tarafa da belli bir mesafe olmasında fayda var. Herhangi biriyle gereğinden fazla yakınlık evliliğe iyi gelmez. Müdahale kaçınılmaz olur. Sizin durumda besbelli ki dibine gittiğiniz kv canınıza okuyacak, bilerek gidin.

Bitiren sen olsan,ne olacak ?
Yetişkin insanlar kendi kararlarıni kendi verir,bir yola girecekken aklina mantığına uymuyorsa vazgeçer.İsterse de ortada hiç bir sebep olmasın,canım istemiyor der yine vazgeçer.Kimseyi de ilgilendirmez.

Sen bu bitirme işini niye bu kadar arabeske bagladinki ? Neyin vicdan azabını cekecekmişsin ? Sanki sana gül bahçesi vaadediyorlarda insanları yüz üstü bırakacakmişsin gibi bir haller...Huuu,sana cehennemin fragmanini göstermişler hala onların bitirmesini bekliyorsun,sebep?

Vallahi kızım olsan "eğer bitirmezsen seni evlatlıktan reddederim" resti çekerdim. Yazık anana,babana.

Bencede öyle olcak ki dibine gitmeden başladı birde tek problem kv gelme gitme değil nişanlım ile de eksik şeyler var birlikte başa çıkmayı bile bilmiyoruz

Nişanlım bu halde olduğumuzu ailesine bile söylememiştir karşı tarafta tek haberi olan nişanlım oda farkında değil bu halde olduğumu
Sen nişanı attığında herkes öğrenecek işte. Evlenmenize ailesi karar bermediğine göre ayrılırken de haber ve icazete ihtiyacınız yok. Siz evlenme kararı aldınız siz ayrılacaksınız. Sen sabredemedin ne demek ya, sabretmek alttan almak zorunda mısınız? Herkes birbirini olduğu gibi kabul edemiyorsa hep feragat eden alttan alan siz olmazsınız her şey karşılıklı olur. Manipüle ediliyorsunuz. Bir arkadaş konuya fotoğraf olarak manipülasyon türlerini atmış iyice okuyun. Ruhunuzu kemirmiş bu adam sizin.
Ohoooo, hep sen ara sen çağır, gelsin diye yalvar. İyiymiş bu, adamın bir tarafı şaha kalkmış. Nasıl olsa siz hep alttan alıyorsunuz, nasıl olsa kapısında köpek olacağınızı, ondan vazgeçemeyeceğinizi düşünüyor. Suçlama da hazır, alttan almıyorsun, uyum sağlamıyorsun. Az da onlar alttan alıp uyum sağlasın, onlara çok zor da sana neden kolay, kukla mısın sen. Kendinden bu kadar taviz vermek yok olmak demek, kimseyi haklılığına ikna etmek zorunda değilsin. Koşullarınız bana uymuyor, ben böyle yaşamak istemiyorum beni böyle kabullenmeyecekseniz bu iş bitmiştir, nokta. Niye değişmek zorunda hissediyorsunuz kendinizi, dünyada bir tek bunlar mı var.

Yengeç burcuyum biraz çok duygusal ve arabesk seven ve aşırı fedakar bı insanım aşırı eminim hayatınızda benim kadar fedakâr bir insan gormemissinizdir böyle bı karakterdeyim dramı çok severim kendime dram yaratıp ağlayıp sizlamayi mesela diyorum ki bidaha ondan günaydın mesajı gelmiycek yıllardır hergun mesajlastigim adam bı anda hayatımdsn yok olucak hayaller çöpe gidicek resimlere bakıyorum ciğerim yanıyor bende böyle bı deliyim işte gerçekten başıma ne geldiyse kendim ettim kendim buldum

Çünkü sen artık onların namusu olacaksın. Şu an kendi ailenin namususun. Sen, sen değilsin çünkü. Hep birilerine aitsin.
İnşallah haklı çıkmam fakat böyle bir kayınvalideyle bu kadar pasif bir nişanlısı olan kadın evlenince kayınvalideye itaat etmiyor diye dayak bile yer maalesef.
Konu sahibesi hayatını ziyan etmek istiyorsa yüzüğünü parmağında tutmaya devam etsin, ben yapılan söylenen her sözü kenara koysam ailesine geniş denmesini kaldıramadım, büyük konuşmayayım kızım var ama kayınvalidesi bana geniş diyecek elimden alamazlar, oğlunu da veririm eline benden uzak Allah’a yakın.

Sen çalışıyor musun ya da okulun var mı okuduğun?

Her şeyin farkındasınız.Hayatınızı kendi ellerinizle mahvetmeyin.
Bitirin bu işi.Adı sen bitirdin olur.Olsun.Basiretsiz insanlarla ömürünüzü tüketmeyin.

Bencede öyle olcak ki dibine gitmeden başladı birde tek problem kv gelme gitme değil nişanlım ile de eksik şeyler var birlikte başa çıkmayı bile bilmiyoruz
5 yıl sürmüş ilişkiniz. Sevgililik bir şekilde yürümüş ama evlilikte işler iyi gitmeyecek, belli. Çok seviyor ve vazgeçemiyorsanız nişanı falan atıp sevgili olarak devam edin. Bu sefer daha ciddi gözlemleyin. Soğuyup gönül rahatlığıyla ayrılınca evlenmediğinize memnun olursunuz. Çıkarın annesini falan hayatınızdan.

Daha şimdiden bunca Ergenlik yaşanıyorsa, evlenince neler olur neler

Telefonunu ver ben sana her gün atarım bebeğim canım benim nasılsın diye? Tövbe estağfurullah ya. Dramı seversen dayak yemeye hazır ol

Nişanı atıp sevgili olarak devam etmek mantıklı mı sizce kim bunu kabul eder

Kızın ailesinin de etkili bir şekilde devreye girmesi lazım. Kıymetli oğlunuza başlatmayın, diye çıkacaklar üste. Hayır kim ki o ya! Sinir basıyor bu hadsizleri gördükçe.

Nişan atmayı falan bekleme hemen psikolojik destek al, ateşe yürüyorsun, affet ama salak mısın sen diyesim geliyor. Halayık diye alıyorlar seni farkında mısın?
Sen bu cümlelerle de mi uyanamadın. Yanında olsan silkeleyip tokat atacağım. Kızım olsan senin elini kolunu bağlar telefonunu da elinden alır hediyeleri kargoya verirdim. Benim emek verip okutup iş sahibi yaptığım evladım kendi başına markete bile gidemeyecek. Ailenin emeklerine yazık, annen ölüyordur kahrından.

Olabilir kendimi zaten hiç sağlıklı hissetmiyorum hiç böyle değildim en son ne zaman kahkaha attığımı bı yemeğin tadını alarak yediğimi uykuya rahat dalıp dinç uyandığımi hatırlamıyorum sürekli bir halsizlik ve yataktan çıkmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…