Nişan atma evresi uzun ama fikre ihtiyacım var lütfen okuyun

Ben okurken üzüldüm...
Lütfen ama lütfen iyi düşün. Şimdi bitmezse evliyken bitmek zorunda kalabilir. Boşanmak da kötü bir şey değil denedim olmadı dersin ama . Bence bitirilse iyi duruyor gibi.

Okuyorum siz benden daha dirayetlisiniz gerçekten tebrik ederim benim yaş 25 ama akil yaşım 18 felan aşırı merhamet iyi niyet ve en fazlası aşırı fedakar bı insanimdir. Bu saatten sonra gelseler bile duzelcek bir durum yokki zaten eski senem olsa kv o mesajı atar atmaz yağları erir hemen barışmak için mesajlar atardı ama şuan o mesaj geldiği için rahatsız oluyorum salın beni ya gerçekten kendime bir geleyim bitti işte anlayın felan diye bağırmak istiyorum

Ben de 28 yaşındayım. Bazen bazı şeylerin olmayacağını/ zorlanırsa çok daha mutsuzluk getireceğini görüp kabul etmek gerekir. Başarısız mutsuz evliliklerin çoğu bunun kabul edilmemesinden kaynaklanır.

Kesinlikle öyle inşallah daha fazla uğraşmazlar benimle çok daha zor oluyor çünkü böyle herşey vicdanım sızlıyor

ve aileniz sigortasız adama kız mı verdi üstelik

gerçi siz dinlemediyseniz onları yapacak da bişey yok

lütfen hala ailesiyle gelecek ay kanıcam modlarından çıkın
S senem4545 sana tavsiyem kendi işi sigortası olmayan biriyle tanışma bile. Aileye iş konusunda bağlı olanlar her yönden onlara bağlıdır, onların sözünden asla çıkmaz. Çünkü kendine ait bir geliri, yaşamı yoktur. İyi olmuş bunla olmadığı.

Hepsi geçecek biraz sabır. Kv büyük ihtimalle İncir mesaj falan atmıştır, herkese gönderirken arada kaynamıştır. Kendini oyalayacak bir şeyler bulmaya çalış. Soru soracak insanlarla aynı ortama girmemeye çalış. Çok doğru bir karar verdiğini unutma

Çok zorlanıyorum gogusumde bir ağrı geçmek bilmiyor hep böyle kalcak gibi geliyor inşallah geçer. Kv o kadar masum değil onun aklı tam bir firavun aklı numarayı sildigim için acaba sildimmi yoksa engelledimmi diye kontrol amaçlı o mesajı atmış olabilir iletildiğini goruncede cevap verme gereksinimi de bulunmsdi

Tavsiyem sevsende bitir. Sen o aileye uygun değilsin. Çok üzülürsün. Hakkında hayırlısı

Kendini yakma boşuna tek tavsiyem bu,o dedi bu dedi şu dedi,sen bu olayın içinde nerdesin ,yoksun yokSanki hapishaneye kayıt giriş şartları sunuyorlar mübarekler

Ama girdiğin yol sana huzur ve mutluluk getrmeyecekse çaban ve devam diye diretmen yanlıştır bence

Wlh ben sizin yerinizde olsam asla beklemez yuzugu atarsim sansinis varki simdiden gercek yuzlerini gormusunuz savgide bi zaman sonra dayanilmiyor yolun basinda donmek var hayatinizi yakmayin evlendikten sonra nisanlilik gibi susum kalamiyorsunuz is isten geciyor bence simdiden vazgecin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…