Nişan atma evresi uzun ama fikre ihtiyacım var lütfen okuyun

Offf ayrıl bu adamdan nolur annesine bu kadar düşkünse annesiyle ömrünü devam ettirsin

Annemde öyle diyor ömür boyu acı cekiceksin ömrünü yiycekler çürütüceksin kendini diyor bende biliyorum bunları konuda benim hatam nedir sadece lazer muhabbeti mi tabikide kendime kusursusum demiyorum ama ne kadar hatam olursa olsun benim yüzümden bittmis gibi hissedersem bir ömür boyu diye çok korkuyorum yanı nişanlım şuan diyoki sen sabredemedin sen alttan alamadin sen çok inatsin sen bitirdin annem o napayım mevzu sadece anne de değil nisanlimda ayakları yere basmıyor gibi hiç kendi hür değil hep bir anne ve baba var konuşup anlaştığımiz konularda bile ailesinin yanına gidince yeniden fikri değişiyor aynı şeyleri yeniden tartışıyoruz siz olsanız bu durumda vicdan azabı çekmezsiniz demi aslında doğru olan kendim için bitirmek mu nişanı

6 yılınız ziyan olmasın diye tüm hayatınızı ziyan etmeye doğru gidiyorsunuz

Çok açık senden sonra o çocuk başkasıyla evlenir ama mutlu yine olamaz. Adam 6 yıl yanında gezdirdiği kıza laf ettiriyor. Sen farkında değilsin sanırım ama kimse cesaret alamadığı birşeyi bu kadar alanen yapamaz. Nişanlın zaten yanına gelmiyor demek ki İKİLİ OYNUYOR GÜZELİM.

Seninki aşk değil alışkanlık sadece. Aşk olsaydı bu yorumları alacağını bile bile yazmazdın buraya.

Koy postayı bak bir yıl geçmeden bir ömür seni mutlu edecek birini bulursun seversin hatta aşık bile olursun güzelim. Allah sana işaret gönderiyor seni seviyor iste olmasını istemiyor. Bu şansı kullansana "Allah, bir güçlüğün arkasından bir kolaylık yaratacaktır."(Talak, 65/7) "Her zorluğun yanında bir kolaylık vardır." (İnşirah, 94/5)

Yüzüğü ve varsa diğer hediyeleri kargoyla gönderin. Kimsenin almaya gelmesini beklemeyin. Böyle durumlarda kimse nişanı almaya gelmez, karşı taraf gönderir.
Nişanlım bu halde olduğumuzu ailesine bile söylememiştir karşı tarafta tek haberi olan nişanlım oda farkında değil bu halde olduğumu

Ayrıca nişanlın seni manipüle ediyor senin vicdanına oynuyor. Senin suçun yok saçmalama bin lira on bin lira olsun kimse bunun lafını yapamaz. Sabretmek ney ya sen git aileni sustur. Bak herşey yanindaki erkeğin elinde aslında. Senin gibi kızı bulmuş sömüyor net. Duygu sömürüsü bu manipülasyonn. Lütfen ekte gönderdiğim resimlere bak. Bunlar manipülasyon taktiği

Eklentiler

• Screenshot_20230120-161015.png
    335,3 KB · Görüntüleme: 75
  • Screenshot_20230120-161001.png
    337,9 KB · Görüntüleme: 68
Hakli oldugun hicbir konuda ozur dileme nisanlinda aileside cok geri kafali insanlar ailene gidip gelemene simdiden laf etmeleri yobazligin daniskasi sacmalik kv herseye karisiyor acikken tunik giy ne demek neden iatemedign nisanligi giyiyorsun sadece basini kapatmayip geri kalan her isteklerini yerine getirmissin bu evlilik olmaz asla olmaz ayril sonra cok uzulursun

Duygu sömürüsü kısmını özellikle oku. Kurban rolü yapıyor sanaa

5 Yılını böyle rezil, sana saygı duymayan biriyle geçirip üzerine evlenmeye karar verdiğine göre gerçekten çok ciddi psikolojik sorunun olduğunu düşünüyorum. Bu kadar kaosla, eziyetle geçirilen 5 yıla hala devam etme düşüncen var. Kardeşim olsan kolundan tutar, seni bir doktora götürür, sonra da bu adamla görüşmemen için her şeyi yapardım.

Hala diyorsunki bitirmek doğru mu? Sence? Sana nasıl davranıldığının farkında değilsin galiba. Maddi olarak istediklerin yapılıyor diye mi susuyorsun?

Ben olsam vicdan azabı çekmem. İlla çekeceksem dahi kendi ailemi bu durumlara maruz bıraktığım için, kendi hakkima bu kadar girdiğim için çekerdim.
Evlilik, mutlu ilişki böyle saçma sapan şeylere sabretmek, alttan almak demek değildir. Bu çok sağlıksız bir ilişki. Hem niye alttan alasınız, niye sabredesiniz bunlara? Siz bu hayata acı cekmeye mi geldiniz? Hastalık söz konusu olur insan sabreder ya da ortada mantıklı şeyler olur kişi sabreder. Ama insan böyle esir gibi hayat sürmeye, kendisine bunca saygısızlık yapilmasina sabretmemeli. Alttan almamalı. Sevgi bu demek değildir. Hayata bir kere geliyoruz. Sevilmek, düzgün bir iliski yaşamak, kısıtlanmadan yaşamak sizin de hakkınız değil mi?

Bu vicdan konusuna nisanliniz mi girdi?
Çocuğum yok ama çocuğum böyle bir evlilik yapacağını söylese canım acir.
İlla bir vicdan azabı çekecekseniz kendi anneniz için kendiniz için çekin.

Diğer oğlu resti çekmiş ama sizin nişanlınız bunu yapacak gibi durmuyor.en iyisi ayrılmak olur.başka türlü bu kadın insanı hasta eder.

Okurken şaşı oldum 3 kere nerde kaldığımı unuttum aradım. Sonunu getiremedim

Çok yazı var o yüzden böyle yapayım dedim benim için satır satır yazıp cevabını görmediklerimden özür dilerim ama işte neresinden tutsam elimde kalıyor bı kişi yazmıştı kv boyle diye aşkınızdan vazgeçmeyin gibisinden bu cümlelerden bile etkilenip kendimi sucluyorum benimde psikolojim bozldu gerçekten o cümleyi görür görmez diyorum ki acaba gerçekten kv yüzünden yazık mi ediyorum bunca yıla yasanana sonra diyorum konu sadece kv değil ki biz nişanlımlada sorun çözemiyoruz sorumluluk alamıyor yani bunca şeye rağmen ben yinede hep çabaladım gerçekten hep alttan aldım ama bem bunu yaparken nişanlım hala tatil olduğu günden bile çıkıp yanıma gelmedi ben ona gel diye sitem ettim sem bana sitem ediyosun diye gelmedi ya neden sitem ediyorum ne için caabaliyorum ben görmüyor sanki ben kötülük için gel diyorum ona gel dedim gel ki biz kendimiz bisseyleri çözelim ama yok hemen bisseyleri bahane edip yatmayı seçti hep böyleydi ki hep benim zorumla oldu gelmesi gitmesi beni araması bile 6 aydır nişanlıyiz beni toplasanız 15 kere felan aramıştır yeri geldi 15 gün gelmedi 20 gün gelmedi ama arayıp da sesimi de duymak istemedi bunları da astım tamam dedi duzelcem ariycam sorcam gelcem gitcem sonra yeniden tartıştik gelmedi diye sonra kaygılarım var dedi ben birgün gelmeyince beni anlayışla karşılamiyosun evkenince de hep böyle olcak kavga mı edicez dedi seni annene babana goturmezsem dedi ama suanki durumla o bir değilki normal günde olsa gelmese neyse de ortada bu kadar sorun varken gelmemesi yanlış geliyor bana sonra evlenince babam hasta diycen annemi özledim diycen beni sürekli yola dusurcen dedi ondan sonra ben iyice korktum yani babamın hastalığındada beni getirmiycekse ne zaman getircek lütfen yanlışım varsa söyleyin nolur ben gereksiz yere mi kaygı yaratıyorum gelecekle ilgili

Allah razı olsun inşallah rabbimin doğru dediği yollarda ilelerim

Beni bitiyor gerçekten bitireninde ben olmamı istiyor ve senin tercih ve isteklerinden dolayı bitiyor diyo ben ne istedim ben böyle olsun istermiyim sabır edememişim idare edememişim ama hangi birini idare edeyim idare ile ömür mu geçer vicdanım çok sızlıyor gerçekten. Böyle olursa ben evlenince mutlu olacağımı sanmıyorum dedim onu söylüyor sürekli zaten mutlu olmuycakmissin sen karar ver ne istersen o olsun sen nasil mutlu olursan öyle olsun diye benim mutluluğum için değil mantıkli olan bı körü körüne gidersek şimdi değilse evlenince olucak ayrılık diyorum ama karşımdaki beni hiç anlamıyo ki

nişanlın da karışamaz sana yetişkin insansın senin aklın yok mu? tunik giyen biri bulsaydı o zaman annen de niye bu kadar sessiz? bu ilişkide ayrılmaktan başka bir çare yok daha gençsin hayatını kendine zehir edersin

Kaç kaç hiç arkana bakma, hırs yapma, şu kadar emek verdik, bu kadar süre harcadım deme, et tırnaktan ayrılmaz annesi ile oğlu hayatı sana dar eder. Şimdiden böyle yüz göz okuduysanız evlenince bunlar unutulmaz, giderek artar.

Emek verdim deme daha da perişan olursun. En başta ailene yazık . Ben bu kadar şey yaşayıp mutlu olan görmedim.

Ailesiyle oğlan ikisi de dolandırıcı kendilerine uygun baskı kuracakları insanları arıyorlar. Şimdiden bu kadar kavga nedeni bu.

Adam sesini bile duymak istemiyor. Seni resmen evine süs eşyası alır gibi alıyorlar ailecek. Cidden ruh halin normal değil. Hiçbir genç kız, işi gücü, mesleği ve ailesi varken böyle bir kaos ortamında ısrarla durmaya çalışmaz. Lütfen terapi al, ve kendini böyle bir ilişki için harcamayı bırak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…