Nişan atma derecesine geldim lütfen bana fikir verin

Bekarken napmış bu adam para biriktirmemiş mi?

Sizin hayatınızın daha baslangıcında böyleyse bışverin bu adamı. Evlilik çok uzun bir yolculuk hayatınız boyunca bu adamı çekmek istediğinize emin misiniz. Adamın hayatında hiçbir sorun yokken bu kadar agresif bir de evlenince bebeğiniz olunca neler olacak kimbilir. Devlet hastanesinde doğur bu çocuğu ne gerek var özele der en basitinden. Çalışsanız paranıza karışır maaş kartınızı elinizden alır.

Bu adam evlenince sen.hemen iş bulmazsan başina kalkar iş bulana kadar illallah getiri boylesi huzur falan kalmaz

He birde cocuk istiyorum desen ne gerek var masrafa der cocuguda.masraf olarak görür valla, bence yol yakinken iyi düşün

Valla bunu bilir bunu söylerim ne kadar taviz verirsen o kadar değersiz olursun.
Niye hep taviz veriyorsunuz sonuçta ortak yuva kuracaksınız niye hep onun istediği olsun.
Mutsuzsunuz belli yani düğünü erteleme belki de sizin açınızdan iyi olacak birde bu tarafından bakın. İyice ölçüp tartarsınız.
Ailenizde görmüş durumu inanın hani evlilikte keramet var deniyor ya düzelir falan hiç sanmıyorum mutsuz bir evliliğin temelini atmayın.
Evlilik ortaklıktır bütünlüktür tabi ki eşlerimiz için bizde yeri geliyor bir çok şeyden vazgeçebiliyoruz ama inanın bizim vazgeçtiğimiz kadar oda sevdiği şeyden vazgeçebiliyor önemli olanda bu karşı tarafı düşünmek empati yapmak ama nişanlınızda bu pek yok gibi.

Ayril, bu Adam sana cok eziyet eder, istanbula gitmenin ekonomiyle ne alakasi var, orasi daha kotu, kesinlikle ailenden uzakta olma bu adamla bas edemezsin

Herşey çok pahalı anlıyorum ama nisanlınız da biraz bedavacı geldi bana , ayrıca siz çok fazla fedakarlık yapmışsınız bence bu yanlış...

Ayril, bu Adam sana cok eziyet eder, istanbula gitmenin ekonomiyle ne alakasi var, orasi daha kotu, kesinlikle ailenden uzakta olma bu adamla bas edemezsin
Belki maaşı yükselecek daha iyi şirket diye düşünüyordur ama bence de o tek basına nereye giderse gitsin. Böyle adamdan koca olmaz olsun mühendis diye birşey sanmayın bu adamı. İyi bak 2. El ev eşyası alalım da diyebilirdi bardağın dolu tarafından mı baksak

Anlattigin seyler Cok ciddi o yuzden insanlar boyle yorum yapiyor, atese dogru gidiyorsun

Bu kadar maasla bir buzdolabinin lafini yapip herseyi size mi odetiyor
Nisani atmaniz beyin sagliginiz icin daha iyi

Isteklerin cok abarti degil ki cogu seyi orta halli almissin zaten. Buna ragmen sanki asiri masrafliymissin gibi davranmis.
Olmaz yani bu sekilde. Evliligi masraf kapisi olarak goruyorsa evlenmesin, bekar yasamanin maliyeti cok daha fazla. Bunu bildigi icin evlenmek istiyor. Evlenirseniz de senin calisman icin baski yapar. Yani cok zor bu kisiyle

Bu kadar olumsuz bir insanla darlanirsiniz. Bende pembis gelinlerin herşeyin en pahalı sini istemesine karşıyım ama siz öyle birisi değilsiniz belli. Bu adam karamsar ve huysuz birisi gibi geldi bana.

Hadi maasi düşüktür, durumu yoktur, anlarım. O koşulda orta yolu bulmayan çalışman gayet normal. Ama adam zaten 20k kazanıyormus, pardon da bu neyin cimriligi? Ödemesi gereken borçları falan mi var, bunlari hiç konuştunuz mu? En son söylediği "düğünü erteleyem" i de tam bir fiyasko bence. Gönlü olan adam ne yapip ne edet, yapar o düğünü.
Artıları eksileri ne nisanlinin, hic oturup düşündün mü? Nisani at yada atma diyemem, bunu en iyi sen bilirsin. Anlattıklarından pek değer veren biri gibi gelmedi bana. Sevildiğini hissediyor musun, hissettiriyor mu?

Şuan için borcu yok sorun da burdan çıkıyor işte Allah çok şükür maddi açıdan sıkıntımiz yok insanlar bizden çok daha kötü durumda evlerini diziyorlar sevgiden yana da sorun yok hissediyorum evet ama değer verme konusunda endişelerim oluştu artık hep gözü daha yüksekte daha iyisi olsun daha çok kazanalim hırs manyağı oldu iyice önünü alamiyorum annesi de çok şikayet ediyor bana ama bilmiyorum şuan kafam allak bullak. Bi buzdolabı yüzünden bile bu kadar kalp kırılırsa evlendikten sonra dediğiniz gibi çok daha zor olacak. Salak bi umut oluşuyor ister istemez "ya duzelirsek" diye ama bilmiyorum biraz yalnız kalıp düşünmem gerekiyor sadece

Herseye tamam dıyorsun da evlendikten sonra isteklerine hayır dediğinde tepkisi ne olacak pekı cabuk sinirlenen daralan bır adamla zordur evlılık bır de cocuk cocuklar olunca tahammulu azalacak nısanlının.
Ben sunu net soyluyeyım dugune yakın olup sureklı sorun cıkaran şahıs o kişiyle evlenmeye cokta istekli degıl kafası karışıktır.

Bu adamın hayatında en iyi ihtimalle güzel bir vitrin olursunuz ele güne karşı.
bir buzdolabı kadar bile değeri olmayacak
adam dolaba bile bir bedel ödeyecek ama kızımız her şeye tamam demiş
kendi de ağzıyla söylüyor
üzgünüm gelecek konular bizi bekliyor

Bakın tipik bir koç burcu diyorsunuz ama babam da koç burcudur ve bazı konularda gerçekten cimridir. Ama bize, eve bir şey alınacaksa mutlaka sorar ve araştırıp en iyisinden almaya çalışır. Ülke şartlarına göre adamın maaşı iyiymiş pek çok şey iyisinden alınabilir. Ama adam sizi sevmiyor fikirlerinize de önem vermiyor ne yazık ki. Evlenince de değişmez daha da artar bu huyları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…