Nişan Alışverişinde terkedildim

Birşey oluyorsa bir hayır,olmuyorsa bin hayır ara ,seni hakeden başka birini bulacaksın...

Benim anama babama daha bastan cemkircek adamin agzini yirtar bu is bitti der ben ceker gelirdim ewime onlar kim kopekte benim aileme bagircak kusura bakmasin nisanlin haddini baya baya asmis sen dua et ewlenmemissin bu adamla ortada bisey yokken baskasinin konusu yuzunden bu kadar abartilmaz.Sen bisey dememissin yaptigin fedakarliklari dil dokmelerini gormemismi sewqilin bu kadar emegi kenara atmis.Duan et sukret cocuk sewindir.

Sen yarın bi sadaka ver otur kınanı yak. Öyle mert adamdı madem babanın karşısına geçebilecek kadar kendi anasına kuzenine adamlığı niye sökmemiş, başbaşa çıksaydınız öyleyse, bazı şerler hayırdır biz göremeyiz sus sus otur dua et sadaka ver senin adına sevindim ciddi diyorum

Başkasının lafıyla (teyze bile olsa başkası bence) bunları yapmış gerçektende dolduruşa gelmeye çok meyilliymiş karşısında eşi olacak kişinin anne babası var.bu kişiler yarın bi gün onunda annesi babası olacaktı.belli ki hiç saygısı filan yokmuş.üstelik onay vermemişler en başta,ya zaten ailesi zor onay verdi bu kız o kadar uğraştı onları ikna etmek için onu mahcup etmeyim adımımı ona göre atayım diye düşünmeliydi her şeyden önce.Allah karşınıza hayırlı birini çıkartsın tez zamanda.

Tatlim senin yerinde olsaydim suanda kendimi üzmek, canimin yanmasi yerine, kendime cok kizardim neden biliyormusun aileme bu sekilde davrandigi icin...
Babami ve annemi kimlerle muhatap etmisim diye.

Ve onu dusunerek daha cok onlara ihanet gibi hissederdim.

Canini yakip dusunmene degmez gercekten, ailesi istememis belliki seni cocuguda doldurmuslar, senin ufacik bir acigini kollamişlar, seninkide dolduraşa zaten evde gelmiş.
Onu bu hale sokanlara degilde, masum insanlara gelip egosunu gostermiş.

Evet evde konuş annemle aşağı arabaya neden çağırıyorsun koca kadını o an ben de ne kadar salakmışım hiç bir şey diyememişim
Allah razı olsun hepinizden daha iyiyim gececek inşallah tez zaman da
Canım sakın üzülme,nişanlanacak adam böyle mi olur ya,eşim babamın adeta ellerine sarılıyordu evlenmemize izin verdiği için,nerede kaldı geçip karşısında çan çan konuşacak,annemi teyzemi sorguya çekecek
Nişanlılık en güzel,birbiri ve aileler üzerine titrenen zamanlardır,bugün bunu yapanı yarın düşünemiyorum ne yapardı,terbiyesiz

Evet herkes öyle diyor çevrem de biz olsaydık tekme tokat dışarı atardık canım anam babam onlarda ben gibi kurban olurum
Yüksekte durma yel alır,alçakta durma sel alır der büyükler canım,çok eğilirsen üstüne basıp geçerler,bu böyle geçmiş olsun,artık dik dur,cesaret bulamasın karşındakiler.
Ailelerin işi de zor,evlat hatrına ne beş para etmezler adam diye muhatap alınıyor
Evlatlarımız var,Allah hepimizi korusun

Nişanı atmaya ablaniz neden olmamış nişan atmak için ablanizi bahane etmişler.. degmeyecek bir insan için ablanizin yaninda konu acip durmayın kendini suçlu hisseder giden gider allahın sevgili kuluymusun ki cpo erken donulmus yoldan ya evlendikten sonra olsaydi.kagiy kürek ugrasacaktin bosanmak icin.. hic üzülme mezhep demisin a.. ile baslayan mezhepse onlar kendi aralarinda kiz alip veriyolar genelde de hep akraba ile evlilik yapiyorlar bizim burda

Aileme sesini yükseltecek insanı parçalarım
Neden gitti diye üzülmek yerine aileme nasıl bağırabildi demen lazım
Olay içinde kurban kes

Evet herkes öyle diyor çevrem de biz olsaydık tekme tokat dışarı atardık canım anam babam onlarda ben gibi kurban olurum
kızım beni delirttin burda kuzeninle bir olup saçını başını yolup tekmeyi vursaydınız bu ne ya
o masum ailene yaptıkları terbiyesizliğe bak

İğrenç, hadsiz, seviyesiz adam. Sakın barışmayın. Ailenize bunu yapamaz. Şuan sinirden delirdim. Kuzeniniz de karışır madem gelmiş. Ya sabır hop diyemedi mi kimse. Siz de kurban kesin bu adamla olmaz.

Adam kaçmış resmen. değer mi laftan sözden anlamayan annenize bağıran bir adam için üzülmeye.gene de ne kadar alttan almışsınız. Bir de utanmadan herşeyi anında çıkarıp gitmişler. Bir olgunluk yok bir düşünelim yok. Bunlarla bırak nişana gitmeyi çok afedersin helaya bile gidilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…