Nişan Alışverişinde terkedildim

Bu adam manyak mı ne! İyi ki bitmiş. Gerçi bahanesi bu olmuş adamın, belli ki vazgeçmiş.

Yüksek ihtimal vazgeçti dediğiniz gibi kenara çekip ben istemiyorum artık deseydi ben yine ailem ile düzgünce konuşur bu işin olmayacağını söylerdim insanları birbirine katıp gitmek de neyin nesi benim anam babam efendiliğini bozmadı. Babam Ben kızımı kimlere emanet edicem böyle dedi biraz düşünelim nişan ertelensin dedi çıktı babam sonra evden böyle oldu yani hayırlısı böyleymiş elbet ileri de ben de iyiki olmadı dicem belki de şuan içinde olduğum için kalbim mantığımı bastırıyor kontrol edemiyorum üzgünlüğümü haklısınız

Niye Bursalilar diye genelliyosunuz ne ilgisi var, her ilde herşeyi abarti isteyen gorgusuz bi kitle varken Bursalilar çok ister diye genellemeniz hiç hoş olmadı.

Biz erzurumluyuz zaten benim ailem tek çöp dahi istemedi. İsteselerdi keşke onlar yapalım dedikçe istemeyiz hep beraber yapılır herşey dediler sağolsun lar

Bence hiç sıkıntı etmeyin. Su devirde para pul konusmak bana cok yanlıs geliyor (nisanlanmak üzereyim, ne takıcaksınız vs gbi Bi muhabbete bile girilmez bana göre) bütceniz dahilinde yaparsınız herseyi tek sıkıntınız bu olsun. İyi niyetli birinin gözü bunları görmez zaten.

Elin oğlu gelecek annene teyzeme bağırıp çağırarak, kuzeninin sen birseyini görmediğin halde onu birşeyler bahane edecek, bir de babanın karşısında sinirli sinirli cevaplar verecek sen de susacaksin! Ne verdilerse ellerine verip kapı önüne koymak senin görevini asıl. Bu dünyada kimse kimsenin annesine babasına saygısızlık yapamaz. Yok öyle bir dunya. Çok sinirlendim ya.

Bence doğru yaparsınız.kendileri beğendiklerini alırlar.butcenizi söyleyin su kadar var diye ona göre harcarlar bunda utanacak bişey göremedim ben acikcasi

Basiretim bağlandı ağlamaktan başka bir şey yapamadım neler olduğunu o an idrak edemedim şok oldum ben de hatalıyım tecrübe olsun ders olsun bana ana baba sözünden çıkmak böyle oluyor demek ki sevdim dedm böyle şeyler yapıp beni utandıracağını bilemezdim

Ayy ne tatlis bir kv kizin annesine kibarca soylenebilir bence
Teşekkür ederim ben hayatta diyemem annesinede şu kadarlık altın alabirim diye eşim zaten demez
Aynen sizin gibi düşünüyorum bu muhabbetler çok ayıp işte bilmiyoruz ki karşımıza nasıl insanlar gelicek zaten 2 evladım var ben de herşeyin en güzelini yapmak isterim ama ya ipinde ucunu kaçırırsak diye de korkuyorum

Hala daha ararsa noldu falan diyecek gibisiniz. Nolduysa oldu alışverişte bişey istendiyse bile bu olay cikarmalarini haklı gösteremez. Ararsa sakın sorgulamayin savunmaya geçmeyin.bitti gitti. Yoksa ileriki hayatınızda annesi teyzesi kim varsa onların lafiyla sizi çok üzer. Bu ne canım kız istemede insan biraz saygılı olur cekinir

Ya ben anlayamıyorum insan sevdiğini nasıl böyle yari yolda bırakabilir

İşte bunu anlamıyorum ben de o kadar zorluk eziyet birlikte çektik elle tutulur gözle görülür bir sebep yok niye çıktı gitti çok seven bunu yapamazdı ya susardı olabilir sinirlendiğimiz şeyler fedakarlık yapmadı bana verdği değeri gösterdi. Ben onun annesine babasına sitem ederek sesimi yükseltseydim saçma şeyler için o böyle yapar mıydı asla yapmazdı. Allah büyük rabbim sorar ahımı. Mazlum insanlarız biz ya kimseye bir zararımız yok gözyaşlarımın hesabını versin

Bursalıyım evliyim evet abartı bu yapanlar var ama geneli abartmaz genellemeniz yanlış. Çoğu ilde vardır abartanlar.

Babanızı çok taktir ettim yine de soğuk kanlı davranıp ağırlığını koymuş "düşünelim nişan ertelensin" diyerek.. kendisini bulunmaz hint kumaşı sanmasın Aileniz arkanızda en azından bunu görmüş oldu Allah iyi insanlarla karşılaştırsın her şer gibi görünenin arkasında mutlaka bir hayr yatar

Bence her aile en iyisini yapmak istiyor. Benim ailem de böyle karsı tarafın ailesi de aynı sekilde. Neyse ki ben realistim =) ipin ucunu kavırmamk lazım cok haklısınız. Allah iyi insanlarla karsılastırır ben inanıyorum =)

Ya ben anlayamıyorum insan sevdiğini nasıl böyle yari yolda bırakabilir

yurdum erkekleri sokma akılla çalışıyo genelde. o yüzden şaşırmamak lazım.

ama bu konu eksik bence. birden bire böyle bisey olmuş olmasi çok düşük bi ihtimal...

yurdum erkekleri sokma akılla çalışıyo genelde. o yüzden şaşırmamak lazım.

ama bu konu eksik bence. birden bire böyle bisey olmuş olmasi çok düşük bi ihtimal...

Olduğu gibi anlattım keşke başka bir şey olsa da bir sebebe tutunssam yada bir hatam olsa da kendimi sorgulasam benci bir insan da değilim

Okurken sinirlendim nedir bu ailecek boynu bükük tavirlariniz haklısınız ve susuyorsunuz pes dedim resmen.
Basta siz neden kuzeninizi gönderdiniz eve ayıp olmuş. O da kuzeni ile gelmiş madem iki çöpsüz üzüm tek başınıza çıksaydınız. Nasıl ezdirdiniz kendinizi bu kadar size de cok sinirlendim.

Aileniz de nasil sustu bu kadar edepsizlige anlamış değilim hadi sizin icin sustular desem o anda sizin kükreyip size hayırdır bu ne saçma bahaneler daha yolun başında aileme yapılan bu saygısızlık nedir demeniz gerekirdi erkek arkadaşınız ve teyzesine.

Hiç üzülmeyin, yatın kalkın Allah'a dua edin, şükür kurtarmış sizi bu kadar saygısız insanların şerrinden yoksa evlenseniz neler yaşardınız kim bilir.

Ya ne kadar düşüncelisiniz keşke her kv sizin gibi olsa. Bence gelininizi çağırın çaya konuşurken anlatın. Konuya da şöyle girin alışverişte yanınızda olmak isterim ama siz yalnız gidin istediğinizi alın diye sonra Benim bütçem bu kadar diye araya sıkıştırın.
Her şeyi kendi parasıyla borç harç içinde yapmış bir gelin olarak söylüyorum ki bu gelininizin hoşuna gider.

Oncelikle cok kibar bir habimefendisiniz.Sorunuza gelecek olursak,yasca muhtemelen benden buyuksunuz ama tavsiye olarak soyle söyleyebilirim,uygun bir dille onlar icin en iyisini yapmak istediginizi,butcenizin bu kadarina izin verdigini soyleyebilirsiniz.Karsinizdaki olgun ve anlayisli bir hanimsa anlayacaktir zaten.Bunda utanacak,cekinecek hiç birşey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…