Nişan Alışverişinde terkedildim

yazarken lütfen nokta işretleri kullanınız. Ben de hatasız yazmıyorum ama en azından bir nokta, bir virgül, bir paragraf atınız. Bu şekilde okunmuyor!!!!

Ben sizin adınıza sevindim böyle ruh hastası biriyle evlenip mutsuz olacağınıza şimdi mutsuz olun daha iyi. 10 kere görüştüğünüz bir insanla evlilik kararı almanız da iyi cesaret başkalarının dolduruşuna gelen insan yarın öbür günde başka konu yüzünden dolduruşa gelir ve sizi hırpalayabilirdi bir de bu tarafından bakın.
Üstelik sizi o günden sonra aramamış demek ki kararında emin değildi nişan alışverişine büyüklerin gelmesi kadar doğal bir şey yok daha fazla kendinizi yıpratmayın ve önünüze bakın.

Kesinlikle üzülme.İyi ki kurtulmuşsun.kuzenın karışmış olsa bıle bu kadar buyutulmez.Yaptığı çok ayıp,saygısız biri

Sen Allah'ın sevdiği kuluymuşsun bu adamdan kurtulmuşsun. Asıl yüzünü sana evlenmeden göstermiş. Yat kalk şükret de o adamdan kurtulduğun için üzüleceğine tatlı felan dağıt.

Ayrıca adamın size demediği kalmamış babanız bile alttan almış. Evlenince bu adam size ne yapsa demek ki kabul edecek bir durumdasınız. O nasıl bir durumdur ya... Biraz cesur ve kuvvetli olunda ağlayıp durmayın.Bırakın onlar pişman olsun. Haa şimdi bunlar 1-2 haftaya pişman olur gelir sonrada siz koşa koşa evlenirsiniz büyük ihtimal.

Artık düğünden sonra balıklarınızı okuruz biz de...

Düşünüyorum düşünüyorum bir insanın bir tane kocası olur dedi babama bana da tuttu bunu söyledi kime uydum diyorum kimin dolduruşuna geldim diyorum ters bir haraket de etmedim eve gelmeden evlilik teklifi bile etmişti kimse ondan şunlar bunlar olacak demedi karışmadı etmedi eve geldi ne olduysa sinirlerini tutamadı belki benim de hatam olmuştur farketmediğim ama çok büyütülecek bir şey yapan bir insan değilim patavatsız konuşan biri de değilim hakkımızda hayırlısı böyleymiş

Diyelimki kuzeniniz gerçekten çok kötü seyler dedi.ne olursa olsun bu kadar kıyamet kopartılmamalıydı. ailenize yapılan bu saygısızlıgı annenize babanıza bağırilmasını sindirip barışmazsıniz umarım.

Ay konudan çıkıyorum ben.hala farketmedigim hatam mı oldu diyorsun.bak tecrübe , bir abla olarak söylüyorum.hatan da olabilir.insanların şerefine namusuna laf söylemeyip yüzüne küfürler edilmediyse böyle bir olay yaşanmamalı.o durumlarda bile bu kadar olay çıkarılmaz.yorumları okudukça deliriyorum.benim de kızım var.daha kücücük.annesinin babasının kıyamadıgı kizları böyle üzüyorlar ya...bırak üzülme elin delilerini mi çekeceksin canım benim.ararsa bile açma artik.bitsin gitsin bırak.sen üste çık.sinip de ben nevyaptim bir hatam varsa falan deme sakın.bir kendine gel.

yakın bir arkadaşım nişan akşamı nişanlısıyla gerildi, o gerginlikle de çocuğun ailesi ve kökeni ile ilgili bir laf söylemiş, çocuk o sinirle "bu nişan iptal" deyip gitmişti ... sonra aileler araya girdi bizim kız özür diledi, barıştılar şimdi evli,çocuklular .
ama bu konu da kız haksızdı sizin bir suçunuz yok ,abla dediğiniz kadınında yok olduğundan eminseniz boşverin ... şükredin ki terbiyesiz ve dengesiz bir adamdan ve ailesinden ucuz kurtulmuşsunuz

Canım yüreğin bayram etsin... Hayatının her anında bu öfke nöbetlerini yaşamaya hazır mıyım diye sor kendine. Her defasında alttan alıp seni ve aileni böyle mahcup etmesine izin veririm diyorsan sen bilirsin. Bende böyle bir sahne yaşadım, alttan alıp evlendim. Şu anda çocuğumla boşanmak zorunda kaldım. Benim halim herkese ibret olsun, her bu şekilde ağlayan kızlara anlatıyorum. Şimdi bir de çocuğumun acisi yüreğimi yakıyor. Git bir psikologa ve yoluna bak, bende şimdi zamanında yapmadığımi yapıyorum. Kendini üzme, senin ona olan bağlılığın onun bir yerlerini kaldırmış ve seni üzme hakkini kendinde buluyor. Buna nolur izin verme, sonra ah dersin de geç olur

3 yılda 10 kere mi buluştunuz?

Ya başka bir sorun vardı bunları bahane edip ayrıldı ya da bu adam ve ailesi manyak. Baştan görmüşsünüz ne olduğunu. İlerde üzülmek yerine şimdi üzülüp unutmanız daha iyi olmuş şükredin.

Hayır ben 27 yaşındayım insan ilişkilerine dikkat ederim hak yemeden kimsenin gönlünü kırmadan konuşurum ona da tatlı tatlı anlattım sözümü geçiremedim baskın olamadım onlarda bunu kullandı herhalde abla olarak bir büyük olarak dinliyorum hepinizi Allah ahımı sorsun onlardan.

Ailecek ruh hastasıymıs bunlar.
Kuzen gelse nolck ki?
Hadi istemedin,uygun bi dille bidaha getirme diyebilir en fazla.
Abartmıss.
Kurtulmussun otur dua et valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…