Nişan Alışverişinde terkedildim

iyiki gelmiş kuzeninde, gerçek yüzlerini görmüşsün, herşeyde bir hayır vardır, teyze lafıyla hareket ediyorsa, sadaka ver ayrıldığın için...ayrıca bak gördünmü ailen haklı çıkmış....

Evet evde konuş annemle aşağı arabaya neden çağırıyorsun koca kadını o an ben de ne kadar salakmışım hiç bir şey diyememişim
Allah razı olsun hepinizden daha iyiyim gececek inşallah tez zaman da
Üzülme diyemem ilk zamanlar zor gelecek canın yanıcak ama zamanla hepsi geçicek böylelerine aileni ezdirme dik dur lütfen

Belli ki ailesi istemiyormuş, evlenmenizi. Büyük ihtimal teyzesi bile bile ortalığı karıştırıp oğullarını da doldurdular ve yok yere gerginlik çıkartıp işi bozdular. Milletin lafına gelip daha baştan yanınızda duramayan, ailenize ve size saygısı olmayan biri ile ayrılmanız isabet olmuş. Sizi sevse bunların hiç birini yaşatmazdı, üzgünüm. Keşke ailenize böyle davranmalarına müsaade etmeyip hadlerini bildirseymişsiniz. Bunlar gibi insanlardan kurtulduğunuza şükredin.

Anlatmadığınız birşeyler var gibi geliyor; kimse bir saat mevzusundan bu kadar dellenmez.
Ne olursa olsun evleneceği kişinin ailesine böyle saygısızca saldıran, aniden delirip sağa sola bağıran adamla evlilik olmaz zaten. Tam zamanında görmüşsünüz gerçek kişiliğini. Boşverin bu deliyi, kendi yolunuza devam edin, bu da bir tecrübedir.

Aynı olay başıma geldi, tıpatıp nerdeyse.. Arkadaşım zorla beni nişan alışverişine çağırdı, işlerim var, sınavlarım var. Gelmezsen küserim, sen benim kardeşim gibisin falan filan dedi.. Sonra alışveriş sabahı onlara gittim çocuğun suratı beş karış oldu. Kıza da dedim gelmeyeyim bak nişanlın istemiyor diye. Yok birşey demiyor, sabahları suratı böyle olur falan dedi. Neyse biz alışverişe gittik hiç bir sebep yokken kıza suratı beş karış asık, yanaşmıyor konuşmuyor. Ben gene diyorum gideyim diye. Kız yok diyor. Kız bi sure sonra ağlamaya başladı niye yanasmiyorsun, niye bakmıyorsun aldıklarıma diye. Çocuk hırt zırt. Sonra kız ağlamaya başladı, biz geri bindim arabaya. Ağzımı bile açmadım. Ona rağmen kızı gözümün önünde arabada dövdü. Ben zaten şiddet olaylarından çok korkan biriyim el ayağıma dolandı. Sonra kızın annesini teyzesini aradı arabaya, ben tabi evin önüne gelince hemen indim, zaten çocuk in burda dedi. Kalır mıyım, hemen kaçtım.. Sonra kız beni ne aradı, ne de sordu. Nisanlari oldu. Hatta evlendiler.. Meğersem çocuk arkadaşımın derdini paylaşacak bir arkadaşı olsun istemiyormuş. Kıza o kadar çok şeyler yaptı ki. Annesi ile yolda karşılaştık. O kadar çok severim ki annesini annesi de beni. Annesi nasıl mahçup. Benim kızım gerizekalı, olay başta biticekti de bitirmedi. Şimdi yiyo dayağı oturuyor aşağı dedi. Demem o ki, sen kurtulduğuna dua et.. Insanlar böyle zamanlarda görüyor ve tanıyor birbirini

Tatlım kaç yaşındasın bilmiyorum ama, lütfen üzülme.
Geçen 3 yılına falan yanma, bunu da çok büyük bir hayat tecrübesi olarak gör.
Böyle anormal, sorunlu insanla ömür mü geçer?
Çok geçmiş olsun, seni Allah kurtarmış, demekki sevgili kulusun.
Ailenin de ellerinden öperim, senin mutluluğunda yanlış bir rol oynamamak için ne kadar olgun davranmışlar.
Dimdik ol, önüne bak.
Çok güzel günler geleceğini bil, seni çok çok seven bir eş hayal et kendin için. Allah'tan bunu dile.
Sevgimle öperim.

Sevmek76 Adam odunun teki bence. Şükret kurtulduğuna.
Ailenin baştaki mezhep takıntısını bilemem ama, bu yaşadığınız durumun onunla hiçbir alakası yok.
Adamın davranışları anormal resmen.
İnsanın nişan alışverişinde yüreği pırpır olur be, sevdiğinin gözünün içine bakar.
Yok yere şu olay çıkartılır mı?
Yolu açık olsun, defolsun gitsin!

Sevmek76 Bak bu hikaye sana ders olsun, affetme sakın kuzum. Seni el üstünde tutan biriyle evlen, ayakların popona değe değe koştuğun, mutluluktan havaya uçtuğun kişiyle evlen. Kıymet bilenle evlen. Sen en güzellerine layıksın unutma. Uzak dur bu sorunlu adamdan ve aileden.

Sevmek76 aynen ya, babanın yanında sana böyle davranan yalnız nerde neler yapmaz?!

Ben olsam soğurum valla
Mezhep farklılığından dolayı beni istemeyen aileyede saygı duymam
Böyle ilkel medeniyetsiz insanlarla işim olmaz
Onlar kim oluyor yargılıyor çocuğu ya?onların bildikleri mi doğru hep.sunni olmayan bir ailenin içinde doğduysa onun suçu ne?bize mi soruyorlar sanki kimliğimizi dinimizi vs
Son derece Onur kırıcı birşey bu
Konu sahibine üzüldüm
Ben sunni bir ailede doğdum.alevi erkek arkadasım oldu istemeselerdi benim yüzümü göremezlerdi bir daha.asla kaldıramam böyle birşeyi
Cahil cahil düşünüp kızlarının mutsuzluğuna sebep olmuşlar

Tatlım 10 kere buluştuğun adamla evlenilir mi yahu?
Yüreğin buna mı kan ağlıyor.
Şaşırma Allahaşkına.
Defolsun gitsin sorunlu.

Okurken inananmadım, ya bu adam kim ya bulunmaz hint kumaşı mı? gelip bir de babanın yanında saydırıyor ve siz hala alttan alıyorsunuz. Aman Allahım. Evlenmeden bunları yapan ileride neler yapmazdı. Psikolojik şiddet resmen.
Hayır falan dağıtın kurtulduğunuz için. Duygusal düşünüyorsunuz şu an, hayaller yarım kaldı vb... Gerçekten Allah kurtarmış sizi.

Yat kalk Allah'a dua et. Seni erken kurtardığı için.

Şimdi bu şekilde davranan bir adam evlendikten sonra neler yapmazdı. O yüzden sakın ha üzülme. Hatta sevin bile. Ömür boyu mutsuz olacağına bir iki hafta mutsuz olursun sonra geçer gider.

O yanında birini getiriyorken senin getirmen neden sorun oluyor. Ayrıca kuzeniniz farzedelim ki her şeye karşıtı. Yine de bu şekilde davranması onun nasıl bir psikopat olduğunu gösterir.

Dediğim gibi şükür et bol bol.

bence anlatmadığın yada eksik bişey mi var
yoksa bu ufak bir kuzen geldi meselesi değil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…