Nişan Alışverişinde terkedildim

Tövbe Est.... Sanki zaten bir sebep bulsakta gitsek derdindelermiş gibi geldi bana.
HAYIRLI olsa olurdu arkadaşım HAYIRSIZ mış senin için bitmiş ötesi berisi yok yani.

Evet arabada söyledi biz çıkar gideriz bize dert değil dediler teyzesiyle.

Ayrıca telefon falan beklemeyin sizin çoktan posta koymanız gerekirken.. Arasa dönecek misiniz...
Hayır tabi ki dönmeyeceğim insan bir şey duymak istiyor sadece annesi babasıda aramadı biz anlamadık şaştım kaldım ne hayallerimiz vardı neden böyle oldu bir anda gözünden çıkardı çıktı gitti

Sinirli değil, hasta ve çok saygısız. Aile terbiyesi almamış.

Kızını istemeye gittiği aileye karşı affedilmeyecek şekilde konuşmuş.

Sebep ne olursa olsun bu yaptigiyla bile asla affetmemelisiniz.

Ama bilemedim , bana öyle geliyor ki, iki özür dilerse tekrar devam edersiniz gibi.

Hayatınızın hatası olur.

" Sen istediğin zaman bana , aileme bağırıp cagirabilir, ağzına geleni söyleyebilir , tartışmalarda bu şekilde hayvan gibi bagirabilirsin.

Iki kelimeyi adam gibi konuşmana gerek yok. Her şey baş üstüne " demek olur onu affetmek bunu unutmayın.

hemen durumu izah edip eve gönderdim çok pişmanım keşke götürmeseydim diyorum
halen pişmanım diyorsun?
O ablanı o gün oraya götürmen hayatındaki bugüne kadar yaptığın en isabetli hareket olmuş. Yat kalk şükret. Allah'ın sevgili kuluymuşsun.
Evet zor tabi anlıyorum seni ama inan Allah kurtarmış seni. Zamanla anlarsın.

K Konu sahibi bu mesajı dikkate alın derim ben tam olarak da durum bu.

Allah acımış sana da ondan bir anda bitmiş canım. Olanda da olmayanda da hayır vardır. Şimdi üzülüyosun ama inan geçecek iyi ki olmamış diyeceksin. Senin burda anlattığın kadarı bile benim içimi kararttı.

Aile terbiyesi almamış, insanlıktan bihaber hayvanın teki daha; kurumuyo da bunların kökleri. Gerçek yüzünü şimdi görmeniz çok iyi olmuş; şanslısınız ki hayatınızı mahvetmeden kurtulmuş oldunuz.

Belki de hakkınız da hayırlısı oldu. Evlenip gittiğiniz de size bu şekilde davransa daha kötü olacaktınız.

demek ki ailen istememekle haklıymış.
bu ne çirkef bir aileymiş..
kurtulduğuna dua et bence

Zaten bu olayların üstüne bide arayıp sakın alttan alma iyice üste çıkarlar.evlenince bu tarz insanlarla daha çok sorun yaşarsın.balık baştan kokuyor anlayana.bir ömür böyle çekmektense şimdi bitsin biraz ağlarsın geçer evlenince boşanmak daha zor oluyor

Üzüldüm açıkçası bence bu mehzep farklılıklarını teyzelerde dert edip bir yolunu bulup bir yolunu bulup bozmuşlar işi. Yoksa sizi seven adamda mı ağzını açp bir kelime etmedi . Bununkız tarafa yapsa neyse ama erkek tarafanın yapması çok garip. Snradanda 1 hafta aramamam ne demek

Çok tesekkur ederim sizinde mutlulugunuz daim olsun inşallah ❤
Evet cok guzel önizleme yapmissiniz eşimle ilgili tamda anlattiginiz gibi.
Kayinvalidem icin, biz eşimle iyi olalim gecinelim onemli olan o Gerisi onemli degil ne tatliya, ne tuzluya karişmaz

Bunda çözemeyecek bir şey yok. Niyetleri gayet açık. Kimse teyzenin dolduruşuna gelip nişan atmaz. Belli ki danışıklı dövüş, teyzesi başlatmış onlar da devamını getirmiş. Sarsılacağınıza kendinize gelin, şükredin.

Siz kendiniz çıkmışsınız tecrübelisinizdir bende kayınvalide adayıyım (1-2yıl içinde kalkışıcaz bu işlere)bu tarz sorunlar çıkmaması için ben de oğlumla gelinimi yanlız göndermek istiyorum ama maddiyatda kafamı çok kurcalıyor mesela ben 20-23bin liralık bir set takımı alabilirim bunu söylemeye utanırım oğlumda söyleyemez bu konuları nasıl halledebilirim yani alışveriş öncesi oğlumlamı konuşmalıyım şu aralıklarda alabilirsiniz diye bu şekilde gelinimde kırılmazmı kıyafetine eşyasına tabiki karışmam çok uç olmadığı sürece ama duyuyorum bazı gençlerde çok acımasız ne kopardık kâr havasındalar başka fikri olanda yazabilir

Ayy ne tatlis bir kv kizin annesine kibarca soylenebilir bence

Niye Bursalilar diye genelliyosunuz ne ilgisi var, her ilde herşeyi abarti isteyen gorgusuz bi kitle varken Bursalilar çok ister diye genellemeniz hiç hoş olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…