- 31 Temmuz 2009
- 10.487
- 52.480
Bak canım bu kişi daha babanı ilk kez gördüğünde bile gözün e girmeye calismaliydi.Carsida onun akrabaları veya senin kuzenin bir şey mi dedi gülüp geçmeli senin istediğini yapmalıydı.Cirkef gibi babanın karşına dikilip cak cak konusmamaliydi.Sakin ama sakın kendinden ödün verme.Cehenne kadar yolu var de geç.Allah bizim için hayırlı olanı bizden çok daha iyi bilir.Şer gibi görünen bir şeyde hayır da gizli olabilir.Sakin ol,sakin bu cirkef için aileni ezme .Bu da geçer ,şukredersin inan bana..İlerde çoluk çocuğun varken en ufak bir şeyde cinnet geçirip seni ailene getirmesinden iyidir.
Artık bir zahmet şu,kaynanayi,gorumceyi,kuzeni bilmemneyi koluna takipte nisan,bohca alisverisleri yapma saçmalığı bitsin. Ne olur.
Aynen ruh hastası eşimde böyleydi herşeye rağmen evlendik.şimdi boşanıyoruz allah kurtarmış boşver şanslısın.aaa ruh hastası resmen.verilmiş sadakan varmış.
Aynen size cok katiliyorum, bende gecen sene dugun yaptim eşim.ve ben gittik.
Gule oynaya yaptik alisverisimizi güle oynaya döndük alisveristen.
Gerci ailesi olsaydida karismazdi öle insanlar degiller. Hep senn en guzelini en iyisini bilirsin sana hersey yakisir dediler.
Ama.yinede iki kisi olunca cok daha guzel ve kafa rahat oluyor.
En son dugun zamani bir annemi aldik oda kinayla ilgiliydi, eşim dedi bir buyugumuz olsun başimizda. Bilen anlayan bizi yönlendirebilcek dedi öyle oldu yani.
Annemde benim annem yani beni uzebilir mi hayir.
Hele onceden 20 kisi gidermis bir alisverise kiz tarafi ayri, erkek tarafi ayri her telden bir fikir ay dusununce bile boguldum
Aileniz neden bu kadar alttan aldı ki? Bir de zorla ikna oldular diyorsunuz anında kapıyı göstermeleri gerekirdi bunca terbiyesizliğe. Oturmayan birşeyler var. Yada direkt yüz verdik ayıya geldi bişey yaptı halıya durumu.Merhaba Yeni üye oldum canım çok yanıyor bana tarafsız yardımcı olun ne olur. 3 yıllık bir ilişkim vardı. O İstanbul da ben Bursadayım sonra taini nedeniyle Hakkari ye göreve gitti. Artık ciddileşmesini istedi aileme konuyu anlattım meshep değişikliğinden kabul etmediler aylarca ailemi çevremi ikna etmek ile geçirdim günlerimi sonunda kızımız mutlu olsun deyip razı geldiler ailesi geldi tanıştı benim ailem onlara gitti yerlerini yurtlarını gördü izni olur olmaz İsteme ve nişan olacaktı uzak yerden gelecekleri için git gel yapmasını istemedim. Nişan alışverişine çıktık onun kuzeni ve benim benden 15 yaş büyük kuzenim yanımda geldi ne olduysa ondan sonra oldu kuzenimi getirdim diye bağırdı çağırdı istemiyorum dedi arasından çok geçmeden ablamı bize gönderdim uygun bir dille bizde artık eve dönecektik eve gider gitmez teyzesi buna ne söylediyse beni aşağı çağırdı arabada konuşçaz dedi teyzemi ve annemi de aldı araba da anneme bağırdı çağırdı kuzeni geldi alışverişe herşeye karıştı bizim huzurumuzu bozdu dedi teyzesi de misafiriz sayın biz böyle gideriz demeye başladı arabada. Anlattım ablam hiç bir şey demedi istemedi sadece saat nişan da mı takılacak düğünde mi diye sordu sebep sadece bu. Annem de arabada bu sorun edilecek şeyler değil oğlum sen sakin ol ben konuşurum bir daha gelmez katmayız işin içine dedi ama yine dinlemiyor o kadar sinirli ki hala konuşuyor bir çözüm önerdiği de yok bu böyle olmaz falan diye sonra eve çıktık babamın ne kadar zor ikna olduğunu biliyorsun babamın karşısına geçip bizim aileyi şikayet etti biz mutluyduk kızınızla herşeyi bunlar bozdu utandım babamın yanında çarşıda benim görmediğim ne oldu bu kadar niye abarttınız diyorum teyzesi bir yerden bağırıyor kuzeni bir yerden bağırıyor herkesi birbirine kattılar kesseniz kanım akmaz şaşırdım kaldım. Babam da olur cahillik etmiş gelmiş dedi ablası yok onun öyle farz et dedi benim anlamadığım diye bu kadar uzadı dedi biz biraz düşünelim dedi sonra kıyametler koptuben kendimi suçluyorum vicdan azabı çekiyorum bir gün sonra herşey hazırdı elbisem nişan pastam yüzüklerimiz hepsini teyzesi sinirle sürükleye sürükleye çıkardı evimizden sonra ne arayan ne soran oldu 1 hafta oldu ben çok sessiz bir insanım kırmam kimseyi o gün bile idrak edemedim neler olduğunu kimseye bir şey demedim ağlamaktan başka benim hakkım emeğim bu muydu çok içime oturuyor nasıl dayanıcam bilmiyorum
Bu gerçek olamayacak kadar tuhaf bir hikaye
Bir kuzenin varlığı bunlara sebep olamaz ya anlatmadığınız ya bilmediğiniz bir şeyler var.
Ayrıca bu kadar saçma bir durumda aileniz niye bu kadar alttan alıyor?
10 kere gördüğünüz biri için bunca yıl sizi emek veren ailenizi ezmeyin ezdirmeyin. Velev ki kuzeniniz saçma sapan şeyler yapmış olsun ki yapmadı diyorsunuz, bunun sonucu böyle çirkeflik olmaz.Allah'tan gerçek yüzünü göstermiş. Evlenseniz annenizi babanızı eve sokmaz bu kişi. Teyzesinin etkisinde kaldı diyorsunuz da koskoca adam kalmasın kimsenin etkisinde ne münasebet.
Merhaba Yeni üye oldum canım çok yanıyor bana tarafsız yardımcı olun ne olur. 3 yıllık bir ilişkim vardı. O İstanbul da ben Bursadayım sonra taini nedeniyle Hakkari ye göreve gitti. Artık ciddileşmesini istedi aileme konuyu anlattım meshep değişikliğinden kabul etmediler aylarca ailemi çevremi ikna etmek ile geçirdim günlerimi sonunda kızımız mutlu olsun deyip razı geldiler ailesi geldi tanıştı benim ailem onlara gitti yerlerini yurtlarını gördü izni olur olmaz İsteme ve nişan olacaktı uzak yerden gelecekleri için git gel yapmasını istemedim. Nişan alışverişine çıktık onun kuzeni ve benim benden 15 yaş büyük kuzenim yanımda geldi ne olduysa ondan sonra oldu kuzenimi getirdim diye bağırdı çağırdı istemiyorum dedi arasından çok geçmeden ablamı bize gönderdim uygun bir dille bizde artık eve dönecektik eve gider gitmez teyzesi buna ne söylediyse beni aşağı çağırdı arabada konuşçaz dedi teyzemi ve annemi de aldı araba da anneme bağırdı çağırdı kuzeni geldi alışverişe herşeye karıştı bizim huzurumuzu bozdu dedi teyzesi de misafiriz sayın biz böyle gideriz demeye başladı arabada. Anlattım ablam hiç bir şey demedi istemedi sadece saat nişan da mı takılacak düğünde mi diye sordu sebep sadece bu. Annem de arabada bu sorun edilecek şeyler değil oğlum sen sakin ol ben konuşurum bir daha gelmez katmayız işin içine dedi ama yine dinlemiyor o kadar sinirli ki hala konuşuyor bir çözüm önerdiği de yok bu böyle olmaz falan diye sonra eve çıktık babamın ne kadar zor ikna olduğunu biliyorsun babamın karşısına geçip bizim aileyi şikayet etti biz mutluyduk kızınızla herşeyi bunlar bozdu utandım babamın yanında çarşıda benim görmediğim ne oldu bu kadar niye abarttınız diyorum teyzesi bir yerden bağırıyor kuzeni bir yerden bağırıyor herkesi birbirine kattılar kesseniz kanım akmaz şaşırdım kaldım. Babam da olur cahillik etmiş gelmiş dedi ablası yok onun öyle farz et dedi benim anlamadığım diye bu kadar uzadı dedi biz biraz düşünelim dedi sonra kıyametler koptuben kendimi suçluyorum vicdan azabı çekiyorum bir gün sonra herşey hazırdı elbisem nişan pastam yüzüklerimiz hepsini teyzesi sinirle sürükleye sürükleye çıkardı evimizden sonra ne arayan ne soran oldu 1 hafta oldu ben çok sessiz bir insanım kırmam kimseyi o gün bile idrak edemedim neler olduğunu kimseye bir şey demedim ağlamaktan başka benim hakkım emeğim bu muydu çok içime oturuyor nasıl dayanıcam bilmiyorum