Nişan Alışverişinde terkedildim

Anlatmadığınız bir şeyler var gibi. Neden bu kadar çıldırdılar anlamadım.
Sevgilinizle teyzesi kendini yırtarken bu adamın anası babası ne yapıyordu? "Derdiniz ne" demediler mi?

Sebep ne olursa olsun yaptıkları kabul edilemez.
Anneniz sebebini bilmeden azarlanırken neden alttan aldı? Siz de kibar kibar açıklama yapmışsınız, sinirim bozuldu.
Sevgilim annemi, teyzemi çocuk gibi azarlamaya kalksa gözüm dönerdi, o arabanın vitesini operasyonla çıkarttırmak zorunda kalırdı sonra.
Boşuna üzülüyorsunuz, kurtulduğunuza şükredin.

Aynen katılıyorum. Biri annemin babamin yanında öyle bağıracak çağıracak... Arka bahçeye gömerdim sanırım. Gelinden hep bir ağırlık beklenir, ama bu damat için de geçerli. Kuzeni felan bir densizlik etmişse bile bu kadar abartmamaliydi kızın hatırına

Artık bir zahmet şu,kaynanayi,gorumceyi,kuzeni bilmemneyi koluna takipte nisan,bohca alisverisleri yapma saçmalığı bitsin. Ne olur.

Aynen size cok katiliyorum, bende gecen sene dugun yaptim eşim.ve ben gittik.

Gule oynaya yaptik alisverisimizi güle oynaya döndük alisveristen.
Gerci ailesi olsaydida karismazdi öle insanlar degiller. Hep senn en guzelini en iyisini bilirsin sana hersey yakisir dediler.

Ama.yinede iki kisi olunca cok daha guzel ve kafa rahat oluyor.
En son dugun zamani bir annemi aldik oda kinayla ilgiliydi, eşim dedi bir buyugumuz olsun başimizda. Bilen anlayan bizi yönlendirebilcek dedi öyle oldu yani.

Annemde benim annem yani beni uzebilir mi hayir.

Hele onceden 20 kisi gidermis bir alisverise kiz tarafi ayri, erkek tarafi ayri her telden bir fikir ay dusununce bile boguldum

En güzelini en doğrusunu yapmışsın. Eşinin ailesi kaliteli ve güngörmüş insanlarmış.
Anlattıklarından oyle anladım.
Benimkiler öyle değil,ben firsat versem,suan koltugum istemedigim bir koltuk olacakti. Giyecegim nisan kıyafetim kabarık perdelerim pudra pembesi falan olacakti .
Ben fırsat vermedim diyorki kaynana internetten mobilyami alınır birisi dolandirilmis mahkemelik olmus bilmemne
Heee seni koluma takip gezcek kadar saftim zaten bende
Bu arada eskiden evet oyleymis. Hala devam ediyor. Benden 3 ay sonra kaynanamin komsusunun oglu nisanlandi
komsunun gelinini alip,kaynanasi,benim kaynanam,bir tane daha komsu,gorumcesi de gitmis hatta sonradan bakmaya magazaya
Esim de bana anlatiyor. Benim saclarim sinirden tepeme çıktı
Kiz bendrn 2 yas küçük. Kizkardesimle yasit. 2 yas bile tecrube icin fark ediyor herhalde
Ben coooook yamanım canim cooook ama herkes bilmez
Bu arada mutlulugunuz daim olsun eşinle.
Esin de ne kibarmis masallah,annenle birlikte gitmissiniz falan bir büyük olsun demis
Ne erkekler okuyoruz burada illede annem diyip 5 para etmez annesine tapanlar :)

Bu gerçek olamayacak kadar tuhaf bir hikaye
Bir kuzenin varlığı bunlara sebep olamaz ya anlatmadığınız ya bilmediğiniz bir şeyler var.
Ayrıca bu kadar saçma bir durumda aileniz niye bu kadar alttan alıyor?

Ne kadar şükretsen az bence.Evlensen ne olucak ki bu adamla.Saygısız ,kibirli noşver bu adamı.

Tövbe Est.... Sanki zaten bir sebep bulsakta gitsek derdindelermiş gibi geldi bana.
HAYIRLI olsa olurdu arkadaşım HAYIRSIZ mış senin için bitmiş ötesi berisi yok yani.

Aileniz neden bu kadar alttan aldı ki? Bir de zorla ikna oldular diyorsunuz anında kapıyı göstermeleri gerekirdi bunca terbiyesizliğe. Oturmayan birşeyler var. Yada direkt yüz verdik ayıya geldi bişey yaptı halıya durumu.

10 kere gördüğünüz biri için bunca yıl sizi emek veren ailenizi ezmeyin ezdirmeyin. Velev ki kuzeniniz saçma sapan şeyler yapmış olsun ki yapmadı diyorsunuz, bunun sonucu böyle çirkeflik olmaz.Allah'tan gerçek yüzünü göstermiş. Evlenseniz annenizi babanızı eve sokmaz bu kişi. Teyzesinin etkisinde kaldı diyorsunuz da koskoca adam kalmasın kimsenin etkisinde ne münasebet.

Bu gerçek olamayacak kadar tuhaf bir hikaye
Bir kuzenin varlığı bunlara sebep olamaz ya anlatmadığınız ya bilmediğiniz bir şeyler var.
Ayrıca bu kadar saçma bir durumda aileniz niye bu kadar alttan alıyor?

Hikaye olsaydı keşke ne olduğunu anlayamadık ki şimdi annem de pişman benim kızımın hakkı bu muydu diyebildim sadece diyor 27 yaşındayım biz evimiz de böyle tartışma görmedik herkes birbirine bağırıyor ortada bir sebep yok. Ablamı götürme sebebim de yanımda bilen biri olsun ama hiç bir şeye de karışmadı zaten hemen durumu izah edip eve gönderdim çok pişmanım keşke götürmeseydim diyorum ama olacağı varmış beni mahçup etmesine yanıyorum kimse boynuna ip atmadı ben ağaç kavuğundan çıkmadım yarın öbürgün kınası düğünü var bunun muhakkak etrafımızda birileri olacak daha ilk günden bağırıp çağırması çarşıda ve bunu aileme taşıması sinirlerini kontrol edememiş olması beni çok üzdü

Allah razı olsun senden dediğin gibi çok haklısın yüreğime serinlik versin tez zaman da

Annene bağırıyor çağırıyor, sonra çıkıyor babanın önünde demediğini koymuyor ve sende hala nişanlım beni terkettidesin öyle mi?
Git af dile bence. Elini ayağını öp affetsin seni.

Ayrıca telefon falan beklemeyin sizin çoktan posta koymanız gerekirken.. Arasa dönecek misiniz...

senin kuzenine yazık kız şimdi nasıl üzülmüştür benim yüzümden bozuldu diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…