Nişan Alışverişinde terkedildim

Ayrıca telefon falan beklemeyin sizin çoktan posta koymanız gerekirken.. Arasa dönecek misiniz...
Hayır tabi ki dönmeyeceğim insan bir şey duymak istiyor sadece annesi babasıda aramadı biz anlamadık şaştım kaldım ne hayallerimiz vardı neden böyle oldu bir anda gözünden çıkardı çıktı gitti

10 kere falan buluştuk çok sevdim gözüm görmedi iyi de davranırdı ama polisti sinirli olduğunu biliyordum bu denli değildi ben ondan altın emaret bile istemedim takı alırken dahi yarın kötü günümüz olursa Allah korusun yine de işçiliksiz şeyler alalım yatırım yapmış oluruz dedim gözümde hiç bir şey yoktu. 😔 Yüreğim kan ağlıyor

Sinirli değil, hasta ve çok saygısız. Aile terbiyesi almamış.

Kızını istemeye gittiği aileye karşı affedilmeyecek şekilde konuşmuş.

Sebep ne olursa olsun bu yaptigiyla bile asla affetmemelisiniz.

Ama bilemedim , bana öyle geliyor ki, iki özür dilerse tekrar devam edersiniz gibi.

Hayatınızın hatası olur.

" Sen istediğin zaman bana , aileme bağırıp cagirabilir, ağzına geleni söyleyebilir , tartışmalarda bu şekilde hayvan gibi bagirabilirsin.

Iki kelimeyi adam gibi konuşmana gerek yok. Her şey baş üstüne " demek olur onu affetmek bunu unutmayın.

hemen durumu izah edip eve gönderdim çok pişmanım keşke götürmeseydim diyorum
halen pişmanım diyorsun?
O ablanı o gün oraya götürmen hayatındaki bugüne kadar yaptığın en isabetli hareket olmuş. Yat kalk şükret. Allah'ın sevgili kuluymuşsun.
Evet zor tabi anlıyorum seni ama inan Allah kurtarmış seni. Zamanla anlarsın.

K
Sinirli değil, hasta ve çok saygısız. Aile terbiyesi almamış.

Kızını istemeye gittiği aileye karşı affedilmeyecek şekilde konuşmuş.

Sebep ne olursa olsun bu yaptigiyla bile asla affetmemelisiniz.

Ama bilemedim , bana öyle geliyor ki, iki özür dilerse tekrar devam edersiniz gibi.

Hayatınızın hatası olur.

" Sen istediğin zaman bana , aileme bağırıp cagirabilir, ağzına geleni söyleyebilir , tartışmalarda bu şekilde hayvan gibi bagirabilirsin.

Iki kelimeyi adam gibi konuşmana gerek yok. Her şey baş üstüne " demek olur onu affetmek bunu unutmayın.
Konu sahibi bu mesajı dikkate alın derim ben tam olarak da durum bu.

Hayır tabi ki dönmeyeceğim insan bir şey duymak istiyor sadece annesi babasıda aramadı biz anlamadık şaştım kaldım ne hayallerimiz vardı neden böyle oldu bir anda gözünden çıkardı çıktı gitti
Allah acımış sana da ondan bir anda bitmiş canım. Olanda da olmayanda da hayır vardır. Şimdi üzülüyosun ama inan geçecek iyi ki olmamış diyeceksin. Senin burda anlattığın kadarı bile benim içimi kararttı.

Aile terbiyesi almamış, insanlıktan bihaber hayvanın teki daha; kurumuyo da bunların kökleri. Gerçek yüzünü şimdi görmeniz çok iyi olmuş; şanslısınız ki hayatınızı mahvetmeden kurtulmuş oldunuz.

Belki de hakkınız da hayırlısı oldu. Evlenip gittiğiniz de size bu şekilde davransa daha kötü olacaktınız.

Zaten bu olayların üstüne bide arayıp sakın alttan alma iyice üste çıkarlar.evlenince bu tarz insanlarla daha çok sorun yaşarsın.balık baştan kokuyor anlayana.bir ömür böyle çekmektense şimdi bitsin biraz ağlarsın geçer evlenince boşanmak daha zor oluyor

Üzüldüm açıkçası bence bu mehzep farklılıklarını teyzelerde dert edip bir yolunu bulup bir yolunu bulup bozmuşlar işi. Yoksa sizi seven adamda mı ağzını açp bir kelime etmedi . Bununkız tarafa yapsa neyse ama erkek tarafanın yapması çok garip. Snradanda 1 hafta aramamam ne demek

En güzelini en doğrusunu yapmışsın. Eşinin ailesi kaliteli ve güngörmüş insanlarmış.
Anlattıklarından oyle anladım.
Benimkiler öyle değil,ben firsat versem,suan koltugum istemedigim bir koltuk olacakti. Giyecegim nisan kıyafetim kabarık perdelerim pudra pembesi falan olacakti .
Ben fırsat vermedim diyorki kaynana internetten mobilyami alınır birisi dolandirilmis mahkemelik olmus bilmemne :KK70:
Heee seni koluma takip gezcek kadar saftim zaten bende
Bu arada eskiden evet oyleymis. Hala devam ediyor. Benden 3 ay sonra kaynanamin komsusunun oglu nisanlandi
komsunun gelinini alip,kaynanasi,benim kaynanam,bir tane daha komsu,gorumcesi de gitmis hatta sonradan bakmaya magazaya
Esim de bana anlatiyor. Benim saclarim sinirden tepeme çıktı
Kiz bendrn 2 yas küçük. Kizkardesimle yasit. 2 yas bile tecrube icin fark ediyor herhalde
Ben coooook yamanım canim cooook ama herkes bilmez :KK70:
Bu arada mutlulugunuz daim olsun eşinle.
Esin de ne kibarmis masallah,annenle birlikte gitmissiniz falan bir büyük olsun demis
Ne erkekler okuyoruz burada illede annem diyip 5 para etmez annesine tapanlar :)

Çok tesekkur ederim sizinde mutlulugunuz daim olsun inşallah ❤
Evet cok guzel önizleme yapmissiniz eşimle ilgili tamda anlattiginiz gibi.
Kayinvalidem icin, biz eşimle iyi olalim gecinelim onemli olan o 😊 Gerisi onemli degil ne tatliya, ne tuzluya karişmaz🙈

Ablam da o alınacak bunu beğenmedim şu olsun diye bir tek kelime bile etmedi hiç bir şeye karışmadı Allah yukarı da çocuğa hiç bir şey demedi yanımızda bir büyük olarak geldi sadece 😔 oda çok üzgün keşke gelmeseydim diyor bu kadar sinirleneceği ne oldu hala çözemiyoruz ailecek teyzesinin dolduruşuna geldi biz alışverişteyken ailem de ailesine çok iyi bakmış tatlı tatlı oturuyorduk bir sorunumuz yoktu diyorlar 😔 ben ne yaptım diyorum bende üstüne gidip direten çirkeflik yapan biri değilim çok sarsıldım
Bunda çözemeyecek bir şey yok. Niyetleri gayet açık. Kimse teyzenin dolduruşuna gelip nişan atmaz. Belli ki danışıklı dövüş, teyzesi başlatmış onlar da devamını getirmiş. Sarsılacağınıza kendinize gelin, şükredin.

En güzelini en doğrusunu yapmışsın. Eşinin ailesi kaliteli ve güngörmüş insanlarmış.
Anlattıklarından oyle anladım.
Benimkiler öyle değil,ben firsat versem,suan koltugum istemedigim bir koltuk olacakti. Giyecegim nisan kıyafetim kabarık perdelerim pudra pembesi falan olacakti .
Ben fırsat vermedim diyorki kaynana internetten mobilyami alınır birisi dolandirilmis mahkemelik olmus bilmemne :KK70:
Heee seni koluma takip gezcek kadar saftim zaten bende
Bu arada eskiden evet oyleymis. Hala devam ediyor. Benden 3 ay sonra kaynanamin komsusunun oglu nisanlandi
komsunun gelinini alip,kaynanasi,benim kaynanam,bir tane daha komsu,gorumcesi de gitmis hatta sonradan bakmaya magazaya
Esim de bana anlatiyor. Benim saclarim sinirden tepeme çıktı
Kiz bendrn 2 yas küçük. Kizkardesimle yasit. 2 yas bile tecrube icin fark ediyor herhalde
Ben coooook yamanım canim cooook ama herkes bilmez :KK70:
Bu arada mutlulugunuz daim olsun eşinle.
Esin de ne kibarmis masallah,annenle birlikte gitmissiniz falan bir büyük olsun demis
Ne erkekler okuyoruz burada illede annem diyip 5 para etmez annesine tapanlar :)
Siz kendiniz çıkmışsınız tecrübelisinizdir bende kayınvalide adayıyım (1-2yıl içinde kalkışıcaz bu işlere)bu tarz sorunlar çıkmaması için ben de oğlumla gelinimi yanlız göndermek istiyorum ama maddiyatda kafamı çok kurcalıyor mesela ben 20-23bin liralık bir set takımı alabilirim bunu söylemeye utanırım oğlumda söyleyemez bu konuları nasıl halledebilirim yani alışveriş öncesi oğlumlamı konuşmalıyım şu aralıklarda alabilirsiniz diye bu şekilde gelinimde kırılmazmı kıyafetine eşyasına tabiki karışmam çok uç olmadığı sürece ama duyuyorum bazı gençlerde çok acımasız ne kopardık kâr havasındalar başka fikri olanda yazabilir

Siz kendiniz çıkmışsınız tecrübelisinizdir bende kayınvalide adayıyım (1-2yıl içinde kalkışıcaz bu işlere)bu tarz sorunlar çıkmaması için ben de oğlumla gelinimi yanlız göndermek istiyorum ama maddiyatda kafamı çok kurcalıyor mesela ben 20-23bin liralık bir set takımı alabilirim bunu söylemeye utanırım oğlumda söyleyemez bu konuları nasıl halledebilirim yani alışveriş öncesi oğlumlamı konuşmalıyım şu aralıklarda alabilirsiniz diye bu şekilde gelinimde kırılmazmı kıyafetine eşyasına tabiki karışmam çok uç olmadığı sürece ama duyuyorum bazı gençlerde çok acımasız ne kopardık kâr havasındalar başka fikri olanda yazabilir
Ayy ne tatlis bir kv kizin annesine kibarca soylenebilir bence

Bursalılar cemiyet yapıyoruz diye hem kendileri çok masraf yapar hem de karşı taraftan çok harcama yapmalarını beklerler. Bu da genelde karşı tarafı korkutur. Siz de çok şey istediyseniz korkup kaçmış olabilirler. Yoksa böyle saçma bi şekilde kimse ilişkiyi bitirmez. Bahane olmuş sanki biraz.
Niye Bursalilar diye genelliyosunuz ne ilgisi var, her ilde herşeyi abarti isteyen gorgusuz bi kitle varken Bursalilar çok ister diye genellemeniz hiç hoş olmadı.

X