Bende canım boşa yapmak o kadar üzüyor ki beni neyse ki yarın son günüm allahtanyarın bırakacağım bendeşu an hissettiğin duyguları çok iyi anlıyorum ama yapacak bişey yok ben de mecburen 12. gün gidip kan verip iğnelerimi o zaman bırakacağım
İnşallah kanda da pozitif görürüm :)Teşekkür ederim canım
İnşallah bu sefer güzel haberleri alırsın
Canım tebrik ederim bak lekeler sana haberciymiş
Valla belirtiler tamamen yanıltıyor lekelenme hariç. Lekelenme olursa kesin pozitif oluyor. Ama herkesde de leke olmuyor. Ben 5 transfer oldum bunuda sayarsam 2 pozitif var kalan 3 negatif transferimde göğüslerm şişt damarlandı karnım ağırdı akıntım arttı kesin tuttu dedim hepsi estrofem ve progestan nın belirtisiymiş meğer. Çok yıkılmıştım nasıl tutmaz onca belirt neydi diyeİnşallah bende de vardır bugün 6.ci günüm sürekli bı ağrı var bazen adet olacak gibi bazende tuhaf bir ağrı bacaklarimi kasıyor nerdeyse test yapmadım son güne kadar beklemek istiyorum göğüsler hafif dolgun ve aciyo ilaçlardan diye düşünüyorum ama ben sadece lutinus ve duphaston kullanıyorum
Amin inşallah hepimiz içinBende test günümü bekliyorum heyecanla. Kullandığım ilaçlardan bi tanesi bitmek üzere eczaneye gitmem gerek hazır gitmişken test alsam mı diye düşünüyorum ama korkuyorum da..hayırlısı bakalım hakkımızda
Sonucunuz kaç çıktı ki inşallah güzel artar… çok sevindimAmin inşallah hepimiz içinBen bugün kan verdim 2 gün de bir tekrarlıcam inşallah bugünkü sonucum az da olsa artmış olsun
Bende 21 nisan dondurulmuş 4.gün embriyosu transferi oldum.benimde test günüm pazar günü..benimde o ağrılarım var..ilk günler çok rahattım piskolojik olarak ama test günü yaklaştıkça geriliyorum iyice.Merhabalarbende 20 Nisan'da dondurulmuş 4. Gün embriyo transferi oldum bugün 20 nisanı saymazsak 9. Günüm pazar günü test verecegim bugün adet olacakmışım gibi hafif ağrım var
Psikolojik olarak bende çok gergin durumdayımBende 21 nisan dondurulmuş 4.gün embriyosu transferi oldum.benimde test günüm pazar günü..benimde o ağrılarım var..ilk günler çok rahattım piskolojik olarak ama test günü yaklaştıkça geriliyorum iyice.
Tebrikler :)Merhaba aranıza yeni katıldım 19 nisanda 3. Gün dondurulmuş çift embriyo transferim yapıldı. Bugün 10. Günüm ve sabah erken gebelik testi yaptım sonuç bu sizce durum ne
Gerçekten var mı diyorsunuzTebrikler :)
İdrara çıktığına göre kanda da kesin vardır. Bence bugün kanda test yapsanız çıkar ama dr 2 gün sonra yine yap sayı katlanmış mı bakalım diye söyler :)Gerçekten var mı diyorsunuz
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattın bayramın birinci günü kan tahlili yaptırayım bakalım inşallah bayram hediyesi olur bizeİdrara çıktığına göre kanda da kesin vardır. Bence bugün kanda test yapsanız çıkar ama dr 2 gün sonra yine yap sayı katlanmış mı bakalım diye söyler :)
Var canım evet poiizitif benimde 18. nisan 5. gün embriyosu çıkmadı bu baya belli hayırlı olsunMerhaba aranıza yeni katıldım 19 nisanda 3. Gün dondurulmuş çift embriyo transferim yapıldı. Bugün 10. Günüm ve sabah erken gebelik testi yaptım sonuç bu sizce durum ne
Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin tabii yine kanda görmeden sonucu sevinemiyorum beklicez bakalımVar canım evet poiizitif benimde 18. nisan 5. gün embriyosu çıkmadı bu baya belli hayırlı olsun
az kalmş zaten canım inşallah güzel haberleri alırsınAllah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin tabii yine kanda görmeden sonucu sevinemiyorum beklicez bakalım
Benimde ilk başlarda belirti yoktu, korkuyodum…5.gün belirtiler başladı bu sefer de adet belirtisi diye korkuyorum..düşünmemeye çalışıyorum..inşallah güzel sonuçlar alırızPsikolojik olarak bende çok gergin durumdayımherkeste farklı şeyler sonuçta sadece ağrım var bugün başladı başka birşey hissetmedim hala da başka bir belirti yok
Benim en belirgin bugün oldu adet ağrım . Diğer günler büyük ihtimal progestan fitilin ufak agrilariydi sanırım . Aminn inşallah rabbim herkesin kucağını doldursunBenimde ilk başlarda belirti yoktu, korkuyodum…5.gün belirtiler başladı bu sefer de adet belirtisi diye korkuyorum..düşünmemeye çalışıyorum..inşallah güzel sonuçlar alırız
Sonucunuz kaç çıktı ki inşallah güzel artar… çok sevindim
Resmini ekledim geçen cuma oldu transferim erken olduğu İçin mi ya anlayamadm negatif mi kesinSonucunuz kaç çıktı ki inşallah güzel artar… çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?