Nisan 2022 tüp bebek transferi gerçekleşenler

şu an hissettiğin duyguları çok iyi anlıyorum ama yapacak bişey yok ben de mecburen 12. gün gidip kan verip iğnelerimi o zaman bırakacağım
Bende canım boşa yapmak o kadar üzüyor ki beni neyse ki yarın son günüm allahtanyarın bırakacağım bende

Valla belirtiler tamamen yanıltıyor lekelenme hariç. Lekelenme olursa kesin pozitif oluyor. Ama herkesde de leke olmuyor. Ben 5 transfer oldum bunuda sayarsam 2 pozitif var kalan 3 negatif transferimde göğüslerm şişt damarlandı karnım ağırdı akıntım arttı kesin tuttu dedim hepsi estrofem ve progestan nın belirtisiymiş meğer. Çok yıkılmıştım nasıl tutmaz onca belirt neydi diye

Amin inşallah hepimiz için Ben bugün kan verdim 2 gün de bir tekrarlıcam inşallah bugünkü sonucum az da olsa artmış olsun

Merhabalar bende 20 Nisan'da dondurulmuş 4. Gün embriyo transferi oldum bugün 20 nisanı saymazsak 9. Günüm pazar günü test verecegim bugün adet olacakmışım gibi hafif ağrım var

Son düzenleme:
Merhabalar bende 20 Nisan'da dondurulmuş 4. Gün embriyo transferi oldum bugün 20 nisanı saymazsak 9. Günüm pazar günü test verecegim bugün adet olacakmışım gibi hafif ağrım var
Bende 21 nisan dondurulmuş 4.gün embriyosu transferi oldum.benimde test günüm pazar günü..benimde o ağrılarım var..ilk günler çok rahattım piskolojik olarak ama test günü yaklaştıkça geriliyorum iyice.

Merhaba aranıza yeni katıldım 19 nisanda 3. Gün dondurulmuş çift embriyo transferim yapıldı. Bugün 10. Günüm ve sabah erken gebelik testi yaptım sonuç bu sizce durum ne

Eklentiler

• 381CF0F6-55CC-4501-B7EF-D065F43EBB41.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 70
Psikolojik olarak bende çok gergin durumdayım herkeste farklı şeyler sonuçta sadece ağrım var bugün başladı başka birşey hissetmedim hala da başka bir belirti yok

İdrara çıktığına göre kanda da kesin vardır. Bence bugün kanda test yapsanız çıkar ama dr 2 gün sonra yine yap sayı katlanmış mı bakalım diye söyler :)
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattın bayramın birinci günü kan tahlili yaptırayım bakalım inşallah bayram hediyesi olur bize

Merhaba aranıza yeni katıldım 19 nisanda 3. Gün dondurulmuş çift embriyo transferim yapıldı. Bugün 10. Günüm ve sabah erken gebelik testi yaptım sonuç bu sizce durum ne
Var canım evet poiizitif benimde 18. nisan 5. gün embriyosu çıkmadı bu baya belli hayırlı olsun

Psikolojik olarak bende çok gergin durumdayım herkeste farklı şeyler sonuçta sadece ağrım var bugün başladı başka birşey hissetmedim hala da başka bir belirti yok
Benimde ilk başlarda belirti yoktu, korkuyodum…5.gün belirtiler başladı bu sefer de adet belirtisi diye korkuyorum..düşünmemeye çalışıyorum..inşallah güzel sonuçlar alırız

Benimde ilk başlarda belirti yoktu, korkuyodum…5.gün belirtiler başladı bu sefer de adet belirtisi diye korkuyorum..düşünmemeye çalışıyorum..inşallah güzel sonuçlar alırız
Benim en belirgin bugün oldu adet ağrım . Diğer günler büyük ihtimal progestan fitilin ufak agrilariydi sanırım . Aminn inşallah rabbim herkesin kucağını doldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…