Teşekkür ederim korkulucak hiç birşey yok ben cok stresli bir insanim herseyden korkarim bana guven hic zorluğu yok hic birsey hissetmiyorsunuz ayni muayene gibi ve transfer gercekleince bebeginizin ilk resmini veriyorlar cok guzel bir duygu inşallah hayırlisiyla transferiniz gerceklesir ve o heycani hissetmeye başlarsınız bebeğinizin tutup tutmadigi belli olmasada orada bir bebek oldugu gercegini biluyosunuz ya o duygu paha bicilemez hic korkmayin sadece o anın mutlulugununyasayin bebeginizle ilk bulusmaniziHayırlı olsun benim de nasip olursa mayıs da olacak ama korkuyorum transfer den zor oldu mu hastane dr kaldınkz mı
Ayrıca beni bir saat hastanede yatırdılar ama ben arabada eve giderkende yattım evdede dinleniyorum ilk bir kac gun biraz dinlenerek gecireyim sonra dusuk tempolu hayatıma devam edicem suan keyfini cikariyorumHayırlı olsun benim de nasip olursa mayıs da olacak ama korkuyorum transfer den zor oldu mu hastane dr kaldınkz mı
Şu mesajınız beni o kadar motive etti ki bende çok stresliyim ve korkuyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah çok güzel haberler alırsınkz bizimle de paylaşırsınız ramazan ayınca Rabbim gönlünüze göre versinTeşekkür ederim korkulucak hiç birşey yok ben cok stresli bir insanim herseyden korkarim bana guven hic zorluğu yok hic birsey hissetmiyorsunuz ayni muayene gibi ve transfer gercekleince bebeginizin ilk resmini veriyorlar cok guzel bir duygu inşallah hayırlisiyla transferiniz gerceklesir ve o heycani hissetmeye başlarsınız bebeğinizin tutup tutmadigi belli olmasada orada bir bebek oldugu gercegini biluyosunuz ya o duygu paha bicilemez hic korkmayin sadece o anın mutlulugununyasayin bebeginizle ilk bulusmaniziinsallah hayirlisiyla tutar bebeklerimiz sağlıkla kucağımıza alırız
Beni bu konuda çok düşündürüyor öğretmenim hergün okula gidip gelmek zorundayım bide ilçeye gidiyorum mesafe de işin içine girince bi korku kaplıyor beni bişey olur mu acaba diye okulda da pek oturduğum yok bakalım nasip kısmet artıkAyrıca beni bir saat hastanede yatırdılar ama ben arabada eve giderkende yattım evdede dinleniyorum ilk bir kac gun biraz dinlenerek gecireyim sonra dusuk tempolu hayatıma devam edicem suan keyfini cikariyorum
Şu mesajınız beni o kadar motive etti ki bende çok stresliyim ve korkuyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah çok güzel haberler alırsınkz bizimle de paylaşırsınız ramazan ayınca Rabbim gönlünüze göre versin
İnşallah bekleyen herkes alır güzel haberi Rabbim herkesin gönlüne göre en hayırlısını versin... Okula gidip gelmenizle pek bişey olcanı sanmıyorum ama ağır işler yapmayın mümkünse dikkat edin ağır tempolu seyler yapmamak için ama siz yinede çok düsünmeyin eğer dünyaya gelicekse her türlü olur zaten ama dunyaya gelmicekse sürekli yatsanizda olmaz siz dikkat edin sadce agır seyler falan kaldirmayin gerisi takdir ilahiBeni bu konuda çok düşündürüyor öğretmenim hergün okula gidip gelmek zorundayım bide ilçeye gidiyorum mesafe de işin içine girince bi korku kaplıyor beni bişey olur mu acaba diye okulda da pek oturduğum yok bakalım nasip kısmet artık
Rica ederim insan gerçekten bole zamanlarda destek ariyor iyi geldiyse ne mutlu banaÇok teşekkür ederim destek oldunuz bana
Oncelikle hayırlı olsun Allah hayırlı haberler almayı nasip etsinMerhabalar, 15 Nisan'da 4.gün embriyosu transfer edildi. Transferden sonra hafif kasık ağrılarım ve hassasiyetim oluyor. Ayrıyeten göğüslerim de çok şişti ve ağrı var. Bugün sanki regl olacakmışım gibi hissediyorum. Adet öncesi yaşadığım benzer belirtileri yaşıyorum, aşırı sinirli ve gerginim.. Bunlar normal midir acaba, yaşayan oldu mu?
Amin inşallah hepimize güzel haberler almak nasip olsun :) Evet ilaçlar da yapar tabi, hormon alıyoruz günlerdir. Ama transfer sonrası daha zor oluyormuş, tedavi esnasında bu kadar gergin olmamıştımOncelikle hayırlı olsun Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin... Kullanılan ilaclardan kaynaklı olabiliyor transfer sonrası benim hala arada oluyo ama ilk zamanlara nazaran daha seyrek olmaya basladı ama hala devam etmekte benim transfer sonrası 4. Gunum belki her vucutta dha farklı seyrediyor olabilir
Ben igneleri vurdukca her geçen gun karnim cok asiri derecede şişti nefes bile zor aliyordum siskinlikten transfer sonrası yemek yemem azaldı bir iki yudum yiyip doyuyordum cok sukur gevti siskinlik ama hafif agrilar kaldı birde kendimizi dinliyoruz diger asamalardan cok cok farkliymis tuo bebek hakikatten ama sen yinede sevincini yasa suan bir bebegin karnini oldugunu bil ve konus ben ole yapiyorum pozitif enerji herzman pozitifi getirirAmin inşallah hepimize güzel haberler almak nasip olsun :) Evet ilaçlar da yapar tabi, hormon alıyoruz günlerdir. Ama transfer sonrası daha zor oluyormuş, tedavi esnasında bu kadar gergin olmamıştım
Amin insallah bekleyen isteyen herkesin Rabbim kucagini doldursun hayirli sonuclari olsunGüzel sonuçlarınız olur inşallah
Sadece arada giren kramplar haric hic bisey hissetmiyorum sizdemi beklemedesinizBelirgin değişiklikler ya da belirtiler hissediyormusunuz
Transfer olanlar
Bende haftaya olacağım canımSadece arada giren kramplar haric hic bisey hissetmiyorum sizdemi beklemedesiniz
Cok guzel duygular çok güzel bir his inşallah gerçeginide yaşariz Rabbim sanada kolaylık versin bir an once karnimizda hissederiz insallah pırlantalarımızıBende haftaya olacağım canım
Çok heyecanlı süreçler
İnsan merak ediyor transferi
Acaba sonrAsında ne hissetcem falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?