Nisan 2022 tüp bebek transferi gerçekleşenler

Ben test verdim 13.günüm.dün pozitif çıktı.progestan dex günde 1 di 2 ye çıkardılar.yarın tekrar kan vericem inşallah katlamıştır

Ama siz niye bu erken erken pes ediyorsunuz ? Geç tutunma olabiliyor bazen siz böyle moral bozunca o geç tutunma olmuyor. Bazı kişilere 15.gün test günü veriyorlarsa bir nedeni vardır bence unutun yaptığınız testi kendi test gününüzü bekleyin

Üzülme demek elde değil çok zor bişey ama daha bişey tam belli değil canım şimdiden harab etme kendini o yüzden erken test yapmak iyi olmuyor dıyolar da dayanamıyoruz işte
Maalesef canm bugün de test verdim 6 ya düşmüş. Doktorum kimyasal gebelik dedi. Bütün umutlarım, emeklerim bittii çok üzgünüm

Bence hiç öyle düşünmeyin kendinize moral verin iyi düşünün erken verilmesi bu yüzden kötü oluyor en iyisi zamanı yaptırdığiniz testi unutun

Kızlar transfer öncesinde ve sonrasında
Prednol veya deltacorthil kullanan varmı
Bağışıklık baskılayıcıymış
Kullananlar ne zamana kadar kullandınız acaba?

Ben prednolu transferden önce 4gün kullandım. Transfer günü kullanmadım

Ben prednolu transferden önce 4gün kullandım. Transfer günü kullanmadım
Teşekkür ederim canım
Burda araştırdım da bazılarına uzun süre kullandırtıyolarmış
Bende anlamadım size sorayım dedim kullanan varmı diye
Ama genelde transferden önce bıraktırıyolar sanırım

Bende transferden önce 5 gün kullandım transfere 1 gün kala bıraktım

Onunla beraber azitro ve vaginal progesteron tablet kullandım.. transfer günü kullanmayı bıraktım.progesterona enjeksiyonluk olandan devam ediyorum

Çok sevindim. Sağlıcakla gelsin inşallah. Darısı bizlere. Ben kaliteye 5bc diyordum, ama 4bc imiş, bugün transfer sonrası aldığım kağıtta öyle yazıyordu. Senin de aynı kalitedeydi. Bana umut oldun :)

Allah nasip ettikten sonra kalite felan tamamen bos canim benim icini ferah tut ❤❤ arkamızdan arkadaslarimizi bekliyoruz bizz hayırlısı ile❤❤❤

Maalesef canm bugün de test verdim 6 ya düşmüş. Doktorum kimyasal gebelik dedi. Bütün umutlarım, emeklerim bittii çok üzgünüm
Yaaa çok üzüldüm canjm çok geçmiş olsun 3.denemenizmiydi ahh bu kimyasal gebelik neden oluyor yaa embryo mu kalitesiz arkadaşımın da 2.denemesi kimyasal oldu iki Ay sonra bida transfer oldu 3.demesinde çift embryo koyuldu ikiz tuttu rabbim bi tane aldı ikş tane verdi

Bende önceki denemem de taze transfer olmuştum toplamadan sonra başladım transfer drn önce bırakmıştım prednol bu sefer başka hastenede dondurulmuş oldum transferden sonra duphason ve dekort verdi vücüt bebeği yabancı madde olarak görüp atmasın diyeymiş galiba

Kızlar benim sonucum negatifti üzerinden 8 gün geçti hala adet olmadım.ne zaman olurum? Daha önce transfer yaptıranlar bu konuda tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…