Ben test verdim 13.günüm.dün pozitif çıktı.progestan dex günde 1 di 2 ye çıkardılar.yarın tekrar kan vericem inşallah katlamıştırYatmak falan pek istemiyorum ben de bu süreçte hatta ne kadar hareket o kadar iyi düşüncesindeyim. Ama tabi böyle ağrı olunca biraz gerildim test gününe kadar dinleneyim dedim. Sizin kaçıncı gününüz ? Lekelenmeyi doktora söylediniz mi ekstra bir iğne hormon falan verebilir belki
Ama siz niye bu erken erken pes ediyorsunuz ? Geç tutunma olabiliyor bazen siz böyle moral bozunca o geç tutunma olmuyor. Bazı kişilere 15.gün test günü veriyorlarsa bir nedeni vardır bence unutun yaptığınız testi kendi test gününüzü bekleyinBugun 6. Günüm öncesinde bugünlerde değerlerim yüksekti ve silik çizgiyi görüyordum. Sabah kan verdim 5-10 çıkar heralde diye beklerken 0.221 çıktı şok oldum benim hiç ümidim kalmadı 10. Güne dair.
Maalesef canm bugün de test verdim 6 ya düşmüş. Doktorum kimyasal gebelik dedi. Bütün umutlarım, emeklerim bittii çok üzgünümÜzülme demek elde değil çok zor bişey ama daha bişey tam belli değil canım şimdiden harab etme kendini o yüzden erken test yapmak iyi olmuyor dıyolar da dayanamıyoruz işte
Bence hiç öyle düşünmeyin kendinize moral verin iyi düşünün erken verilmesi bu yüzden kötü oluyor en iyisi zamanı yaptırdığiniz testi unutun6. gün embriyosu iki kes transfer oldum öncesinde birincisinde 6. Gün idrarda gördüm kanda 7. Sabah gördüm .
2. Transferimde ise kimyasal oldu gene 7. Gün 20 di kan değerim. Şuanki 0.221 in yarın 20 olması ya da 10. Günümde yükselmesi bana gerçekci gelmiyor
Ben prednolu transferden önce 4gün kullandım. Transfer günü kullanmadımKızlar transfer öncesinde ve sonrasında
Prednol veya deltacorthil kullanan varmı
Bağışıklık baskılayıcıymış
Kullananlar ne zamana kadar kullandınız acaba?
Teşekkür ederim canımBen prednolu transferden önce 4gün kullandım. Transfer günü kullanmadım
Bende transferden önce 5 gün kullandım transfere 1 gün kala bıraktımTeşekkür ederim canım
Burda araştırdım da bazılarına uzun süre kullandırtıyolarmış
Bende anlamadım size sorayım dedim kullanan varmı diye
Ama genelde transferden önce bıraktırıyolar sanırım
Çok sağol canımBende transferden önce 5 gün kullandım transfere 1 gün kala bıraktım
Onunla beraber azitro ve vaginal progesteron tablet kullandım.. transfer günü kullanmayı bıraktım.progesterona enjeksiyonluk olandan devam ediyorumTeşekkür ederim canım
Burda araştırdım da bazılarına uzun süre kullandırtıyolarmış
Bende anlamadım size sorayım dedim kullanan varmı diye
Ama genelde transferden önce bıraktırıyolar sanırım
İnşallah pozitif haberleri alırsın canımOnunla beraber azitro ve vaginal progesteron tablet kullandım.. transfer günü kullanmayı bıraktım.progesterona enjeksiyonluk olandan devam ediyorum
Hepimiz inşallahİnşallah pozitif haberleri alırsın canım
Onu hiç kullanmadımÇok sağol canım
Deltacorthil verdilermi peki transfer sonrası için
Zaten ikisi de aynı ilaç sanırım
Çok sevindim.Selam kızlar bugun muayene oldum 6+2 olmuşuz ❤yolk kesesinide gördük ama kalp atışı icin 1 hafta beklicez. Suan her sey yolunda 2.denememde pozitifi gördüm çok şükür. Hep olumlu düşünün dua edin rabbim cabalarimizi bosa çıkartmasın ❤❤
Allah nasip ettikten sonra kalite felan tamamen bos canim benim icini ferah tut ❤❤ arkamızdan arkadaslarimizi bekliyoruz bizz hayırlısı ileÇok sevindim.Sağlıcakla gelsin inşallah. Darısı bizlere. Ben kaliteye 5bc diyordum, ama 4bc imiş, bugün transfer sonrası aldığım kağıtta öyle yazıyordu. Senin de aynı kalitedeydi. Bana umut oldun :)
Amiiin çook AminAllah nasip ettikten sonra kalite felan tamamen bos canim benim icini ferah tut ❤❤ arkamızdan arkadaslarimizi bekliyoruz bizz hayırlısı ile❤❤❤
İstanbul bahçeci de yaptiriyorumAdana başkent, sen nerede yaptırdın
Yaaa çok üzüldüm canjm çok geçmiş olsun 3.denemenizmiydi ahh bu kimyasal gebelik neden oluyor yaa embryo mu kalitesiz arkadaşımın da 2.denemesi kimyasal oldu iki Ay sonra bida transfer oldu 3.demesinde çift embryo koyuldu ikiz tuttu rabbim bi tane aldı ikş tane verdiMaalesef canm bugün de test verdim 6 ya düşmüş. Doktorum kimyasal gebelik dedi. Bütün umutlarım, emeklerim bittii çok üzgünüm
Bende önceki denemem de taze transfer olmuştum toplamadan sonra başladım transfer drn önce bırakmıştım prednol bu sefer başka hastenede dondurulmuş oldum transferden sonra duphason ve dekort verdi vücüt bebeği yabancı madde olarak görüp atmasın diyeymiş galibaKızlar transfer öncesinde ve sonrasında
Prednol veya deltacorthil kullanan varmı
Bağışıklık baskılayıcıymış
Kullananlar ne zamana kadar kullandınız acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?