çok teşekkür ederim canım inşallah güzel sonuçlar alırız. İnsan bir şey yaparken yüz kez düşünüyor korkuyor. İnşallah güzel sonuçlar alırızKorkma canım bende yatıp kalkarken hep eğilip doğruluyorum gece hatta uykuda unutup bacakları mı çekiyom karnıma doğrı sürekli yan yatıyorum sağıma soluma iğne olurken karnımın üstüne yatıyorum bir şey olmas Allahın izniyle rabbim sana emanet sen koru dıyorum dua edıyorum bol bol kahvaltımı kendim hazırlıyım ayakta bulaşık yıkıyorum iki üç gündür de yere de eğiliyorum hafif hafif mecbur kaldıkça bşey düşüyor mecbur eğilip alıyorum makınaya koyuyorum 5.günüm benim de bugun
O testler yanlış çıkabiliyor en garanti kan testiYarın veriyim dedim iki gündür erken gebelik testi yaptım negatiftikorkuyorum
Rica ederim canım Allahım emeklerimizi çektiğimiz acıları boşa çıkarmasın insallah rabbim yüzümüzü güldürsün çifte bayram mutluluğu yaşayalım hepimiz inşallahçok teşekkür ederim canım inşallah güzel sonuçlar alırız. İnsan bir şey yaparken yüz kez düşünüyor korkuyor. İnşallah güzel sonuçlar alırız
5.gün çok erkenBen merakdan çatladığım için kan verdim .
2 tane 5.gün embriyosu benim ki. Dün transferin 5.günüydü beta hcg 10,9
Bugün 6.Gün 39,59 çıktı
Güzel haberler alırsın insallah canımBen de dayanamadım evde hem normal gebelik hem de erken gebelik testi yaptım.erken gebelikte çok silik, normal gebelikte de çok net çıktı..şimdi kan vermeye geldim bekliyorum. Normalde yarın test günümdü
Gözün aydın ne güzel çıkmış sonuç erkendenBen merakdan çatladığım için kan verdim .
2 tane 5.gün embriyosu benim ki. Dün transferin 5.günüydü beta hcg 10,9
Bugün 6.Gün 39,59 çıktı
Çok heyecanlı, güzel sonuçlarını bizimle de paylaş, seviniyoruz, hadi hayırlısıBen de dayanamadım evde hem normal gebelik hem de erken gebelik testi yaptım.erken gebelikte çok silik, normal gebelikte de çok net çıktı..şimdi kan vermeye geldim bekliyorum. Normalde yarın test günümdü
Güzel haberler alırsın insallah canım
Aldım sonucu transferin 9. Günü 79.81 çıktı..inşallah katlanarak artar allahım hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsinÇok heyecanlı, güzel sonuçlarını bizimle de paylaş, seviniyoruz, hadi hayırlısı
Süpeeeer Rabbim sağlıkla kavuştursunAldım sonucu transferin 9. Günü 79.81 çıktı..inşallah katlanarak artar allahım hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsinÇok dua edin kızlar allah hepinizden razı olsun
Ayy harika çok sevindim güzelce artsın insallahAldım sonucu transferin 9. Günü 79.81 çıktı..inşallah katlanarak artar allahım hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsinÇok dua edin kızlar allah hepinizden razı olsun
hayırlı olsun çok sevindim katlanarak artsınAldım sonucu transferin 9. Günü 79.81 çıktı..inşallah katlanarak artar allahım hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsinÇok dua edin kızlar allah hepinizden razı olsun
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlere de dua etHepinizden allah razı olsun çok teşekkür ederğm iyi dilekleriniz için..Sizlerde inşallah bşran önce pozitif görürsünüz.Dualarımdasınız
Ay hadi İnşallah canımBende varim bugun transferim oldu cok sukur 2 tane 3. Gun embriyosu digerleride 5 birakilip dondurulacak inşAllah Allahim hepimizin kucagini doldursun
Hayirlisi olsun rabbim kucağına almayı nasip etsinAldım sonucu transferin 9. Günü 79.81 çıktı..inşallah katlanarak artar allahım hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsinÇok dua edin kızlar allah hepinizden razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?