Nisan 2022 tüp bebek transferi gerçekleşenler

çok teşekkür ederim canım inşallah güzel sonuçlar alırız. İnsan bir şey yaparken yüz kez düşünüyor korkuyor. İnşallah güzel sonuçlar alırız

çok teşekkür ederim canım inşallah güzel sonuçlar alırız. İnsan bir şey yaparken yüz kez düşünüyor korkuyor. İnşallah güzel sonuçlar alırız
Rica ederim canım Allahım emeklerimizi çektiğimiz acıları boşa çıkarmasın insallah rabbim yüzümüzü güldürsün çifte bayram mutluluğu yaşayalım hepimiz inşallah

Ben de dayanamadım evde hem normal gebelik hem de erken gebelik testi yaptım.erken gebelikte çok silik, normal gebelikte de çok net çıktı..şimdi kan vermeye geldim bekliyorum. Normalde yarın test günümdü

Ben merakdan çatladığım için kan verdim .
2 tane 5.gün embriyosu benim ki. Dün transferin 5.günüydü beta hcg 10,9
Bugün 6.Gün 39,59 çıktı
5.gün çok erken ama dayanamıyoruz işte. . Tebrikler.

Ben de dayanamadım evde hem normal gebelik hem de erken gebelik testi yaptım.erken gebelikte çok silik, normal gebelikte de çok net çıktı..şimdi kan vermeye geldim bekliyorum. Normalde yarın test günümdü
Çok heyecanlı, güzel sonuçlarını bizimle de paylaş, seviniyoruz, hadi hayırlısı

Güzel haberler alırsın insallah canım

Çok heyecanlı, güzel sonuçlarını bizimle de paylaş, seviniyoruz, hadi hayırlısı
Aldım sonucu transferin 9. Günü 79.81 çıktı..inşallah katlanarak artar allahım hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin Çok dua edin kızlar allah hepinizden razı olsun

Hepinizden allah razı olsun çok teşekkür ederğm iyi dilekleriniz için..Sizlerde inşallah bşran önce pozitif görürsünüz.Dualarımdasınız

Bende varim bugun transferim oldu cok sukur 2 tane 3. Gun embriyosu digerleride 5 birakilip dondurulacak inşAllah Allahim hepimizin kucagini doldursun

Bende varim bugun transferim oldu cok sukur 2 tane 3. Gun embriyosu digerleride 5 birakilip dondurulacak inşAllah Allahim hepimizin kucagini doldursun
Ay hadi İnşallah canım rabbim güzel haberlerini de almayı nasip etsin

Aldım sonucu transferin 9. Günü 79.81 çıktı..inşallah katlanarak artar allahım hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin Çok dua edin kızlar allah hepinizden razı olsun
Hayirlisi olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin Bende dün dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer oldum, bugün 2. Gün ishal oldum korkuttu beni ama şimdi sizin pozitiv olduğunu okuyunca çok sevindim darısı benim ve tüm bekleyenlerin başına inşallah Benim ilk kızım normal oldu şimdi ikinci için uğraşıyoruz ilk transferim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…