• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan 2022 tüp bebek transferi gerçekleşenler

Resmini ekledim geçen cuma oldu transferim erken olduğu İçin mi ya anlayamadm negatif mi kesin 😢
Bende anlamaya çalışıyodum değer yazmayınca. Sanırım 5in altındaki değerler için böyle yazıyorlar. Siz gününüzde bidaha test verin herşeyin hayırlısı..size böyle diyorum ama bende çok gerginim allah yardımcımız olsun

Bende anlamaya çalışıyodum değer yazmayınca. Sanırım 5in altındaki değerler için böyle yazıyorlar. Siz gününüzde bidaha test verin herşeyin hayırlısı..size böyle diyorum ama bende çok gerginim allah yardımcımız olsun
Evet günümde tekrar yaptırcam ama günüm 2 Mayıs 3 günde ne değişecek inşallah mucizeler bizimle olur 🤲 dualarım herkes için

3 günde neler değişmez umudunu yine de kaybetme 🤲 dua edelim inşallah ama değer çok düşük çıkmış 😔
Evet allahtan umut kesilmez :( bende lekelenme falan da olmadı bugün yarın olursa belki geç yerleşme olabilir diye umut edicem hakkımızda hayırlısı 🤲

Evet allahtan umut kesilmez :KK43: bende lekelenme falan da olmadı bugün yarın olursa belki geç yerleşme olabilir diye umut edicem hakkımızda hayırlısı 🤲
Bende 20 Nisan'da transfer oldum bende de lekelenme yok hala herkeste olacak diye birşey de yok sıkma canını ☺️ ama daha 2 Mayıs'a var bugünü sayarsan 5 gün .. benimde test günüm 1 Mayıs . Sabretmeliyiz . Ben sabredemeyip erken gebelik testi yaptım negatifti ama ümidimi de kesmedim 🥺

Bende 20 Nisan'da transfer oldum bende de lekelenme yok hala herkeste olacak diye birşey de yok sıkma canını ☺️ ama daha 2 Mayıs'a var bugünü sayarsan 5 gün .. benimde test günüm 1 Mayıs . Sabretmeliyiz . Ben sabredemeyip erken gebelik testi yaptım negatifti ama ümidimi de kesmedim 🥺
Benimde test günüm 1 mayıs yarın bende test yapsam mı diye düşünüyorum.negatifse bayrama kadar ağlar zırlar kendimi toparlarım bayramda milletin moralini bozmam en azından 😓

Benimde test günüm 1 mayıs yarın bende test yapsam mı diye düşünüyorum.negatifse bayrama kadar ağlar zırlar kendimi toparlarım bayramda milletin moralini bozmam en azından 😓
Bence yapma ben yaptım milletten önce kendi moralim bozuldu ister istemez 🥺 bence yapma kan testini bekle idrar testlerine erken de olsa guvenmeyelim derim ben

Benimde transfer sonrası 3. Günüm. 5.gün embriyosu 4ab kalitede taze transfer yapıldı sizce tutma olasılığı ne oluyor ilk denemede 🙁 yaşım26 sebepsiz yere olmuyordu 1buçuk yılllık evliyiz

Bence yapma ben yaptım milletten önce kendi moralim bozuldu ister istemez 🥺 bence yapma kan testini bekle idrar testlerine erken de olsa guvenmeyelim derim ben
Bilmiyorum kafam çok karışık ilacım bitmek üzere eczaneye zaten gidicem ha bi gün önce ha bi gün sonra diyip gaza gelip alabilirim nefret ediyorum o testten de ..

Benimde transfer sonrası 3. Günüm. 5.gün embriyosu 4ab kalitede taze transfer yapıldı sizce tutma olasılığı ne oluyor ilk denemede 🙁 yaşım26 sebepsiz yere olmuyordu 1buçuk yılllık evliyiz
benim de ilk denemem.dondurulmuş embriyo. Ne fark var hiç bilmiyorum..bunları düşünme kendini rahatlamaya çalış

Evet ya bu süreçte sabırlı olmak gerekiyor ama çok zor yapmasan bir pişman yapsan bin pişman :) neyse takdir Allah’tan insallah hepimize bayram hediye gibi gelir 🌸

7.gunde yaptırılan kan testinde sonuç negatif ise tam gününde yaptırdığımız testte sonuç pozitif olur mu sizce 🙄hiç böyle bı durum yaşayan oldu mu ilk tüp Bebek denemem 3 yıllık evliyim 26 yaşındayım bu arada 5.gun dondurulmuş embriyo

7.gunde yaptırılan kan testinde sonuç negatif ise tam gününde yaptırdığımız testte sonuç pozitif olur mu sizce 🙄hiç böyle bı durum yaşayan oldu mu ilk tüp Bebek denemem 3 yıllık evliyim 26 yaşındayım bu arada 5.gun dondurulmuş embriyo
Olabilir olmayadabilir geç tutunma olabilir gününde kan testi yaptırmalısın canım yinede 🙂

Kizlar bir kaç gündür renksiz akıntım var acaba diyorum adet mi oldum ama yok WC ye gidiyorum sürekli adet oldum zannedip . Ve bugün adet günüm transferin 11. Günü

Kizlar bir kaç gündür renksiz akıntım var acaba diyorum adet mi oldum ama yok WC ye gidiyorum sürekli adet oldum zannedip . Ve bugün adet günüm transferin 11. Günü
Test verseniz çıkar belki de tutunmustur meleğin

Olabilir olmayadabilir geç tutunma olabilir gününde kan testi yaptırmalısın canım yinede 🙂
İnşallah ya çok korkuyorum canım mesajın için çok teşekkür ederim baayramin birinci günü test günüm inşallah Rabbimin dileyen isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla nasip eder🤲🏻

kızlar dün de sordum biliyorum ama çok korkuyorum. oturup kalkarken yavaş oturup kalkıyorum ama korkuyorum. sizce günlük basit işlerimi yapabilir miyim. çok hareketsiz olmak da doğru değil biliyorum. 26 nisanda transfer oldum bugün 4. gün siz nelere dikkat ettiniz.

kızlar dün de sordum biliyorum ama çok korkuyorum. oturup kalkarken yavaş oturup kalkıyorum ama korkuyorum. sizce günlük basit işlerimi yapabilir miyim. çok hareketsiz olmak da doğru değil biliyorum. 26 nisanda transfer oldum bugün 4. gün siz nelere dikkat ettiniz.
Korkma canım bende yatıp kalkarken hep eğilip doğruluyorum gece hatta uykuda unutup bacakları mı çekiyom karnıma doğrı sürekli yan yatıyorum sağıma soluma iğne olurken karnımın üstüne yatıyorum bir şey olmas Allahın izniyle rabbim sana emanet sen koru dıyorum dua edıyorum bol bol kahvaltımı kendim hazırlıyım ayakta bulaşık yıkıyorum iki üç gündür de yere de eğiliyorum hafif hafif mecbur kaldıkça bşey düşüyor mecbur eğilip alıyorum makınaya koyuyorum 5.günüm benim de bugun

Back
X