Nisan 2022 tüp bebek transferi gerçekleşenler

Kızlar benim sonucum negatifti üzerinden 8 gün geçti hala adet olmadım.ne zaman olurum? Daha önce transfer yaptıranlar bu konuda tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Ben ilk denemem de ilaçları bırakınca 4 gün sonra adet olmuştum ama benımde ikinci adetim 8 gun geçmişti

Çok teşekkür ederim. İlkinde tutunmuştu o düşük olmuştu. Buda 3. ve son embriyomuzdu maalesef canım..

Benim aynısı oldu hemen test yaptım sişik çizgi çıktı merak etme arkadaşım eğer o leke geldiyse tuttu emin olabilirsin rahat ol benim 4. Tüpüm 2 pozitifim var ikisinde de geldi aynı leke :)

Çok teşekkür ederim. İlkinde tutunmuştu o düşük olmuştu. Buda 3. ve son embriyomuzdu maalesef canım..
Tüplerinizde falan bir sorun varmi mesela benim tüpler de sıvı vardı embryoyu öldürüyor muş ilkte tutmadı doktor tüpleri kapattın öule yaptık bu sefer inşallah tutar artık

Merhaba cnsbzkrt sizde durumlar nasıl ? Benim hiç belirtim yokken 6.günden sonra göğüs hassasiyeti başladı şimdi de adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyo
Merhabalar
Benim transferden sonra ki 3-4 gün boyunca aynı şekilde adet olacakmış gibi agrılar vardı ama suan tam olarak öyle bir belirtim yok. Tabi göğüs hassasiyetim devam ediyor o da ilaçlardan olduğunu düşünüyorum heyecanla test günümün gelmesini bekliyorum

Tüplerinizde falan bir sorun varmi mesela benim tüpler de sıvı vardı embryoyu öldürüyor muş ilkte tutmadı doktor tüpleri kapattın öule yaptık bu sefer inşallah tutar artık
Ya bildiğim kadarıyla yok, hatta 2 defa Rahim filmi çekildim ben. Hiç bi sıkıntı olmadıgını söyledi doktorum. İnşallah seninki bari hayırlısıyla tutar canım..

Ya bildiğim kadarıyla yok, hatta 2 defa Rahim filmi çekildim ben. Hiç bi sıkıntı olmadıgını söyledi doktorum. İnşallah seninki bari hayırlısıyla tutar canım..
Amin canım inşallah seninde doğal olur inşallah en kısa zamanda tüp bebekten sonra doğal olan da çok olıyor bir sorun yoksa

Bende test günümü bekliyorum heyecanla. Kullandığım ilaçlardan bi tanesi bitmek üzere eczaneye gitmem gerek hazır gitmişken test alsam mı diye düşünüyorum ama korkuyorum da..hayırlısı bakalım hakkımızda

Benim aynısı oldu hemen test yaptım sişik çizgi çıktı merak etme arkadaşım eğer o leke geldiyse tuttu emin olabilirsin rahat ol benim 4. Tüpüm 2 pozitifim var ikisindede
İnşallah bende de vardır bugün 6.ci günüm sürekli bı ağrı var bazen adet olacak gibi bazende tuhaf bir ağrı bacaklarimi kasıyor nerdeyse test yapmadım son güne kadar beklemek istiyorum göğüsler hafif dolgun ve aciyo ilaçlardan diye düşünüyorum ama ben sadece lutinus ve duphaston kullanıyorum

Teşekkür ederim canım
İnşallah bu sefer güzel haberleri alırsın
Eki Görüntüle 3057878 Dün 6. Günümdü lekelenme olunca kahverengi test yaptım silik çizgi çıktı
Canım tebrik ederim bak lekeler sana haberciymiş

benim de 3. gün ebriyosu taze transfer normal gebelik testi yaptım negatif çıktı. 10. günüm bugün

Benimde bugün 11. günüm dondurulmuş 5. gün idrarda çıkmadı çok üzgünüm
şu an hissettiğin duyguları çok iyi anlıyorum ama yapacak bişey yok ben de mecburen 12. gün gidip kan verip iğnelerimi o zaman bırakacağım

kızlar merhabalar 26 nisanda transfer oldum koltuktan doğrulurken ayağa kalkarken karın kaslarımız kasılıyor bunun zararı olur mu? çok korkuyorum transfer sonrası nelere dikkat ettiniz önerilerinizi bekliyorum lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…