- 25 Şubat 2020
- 411
- 167
- 33
- 30
Ben ilk denemem de ilaçları bırakınca 4 gün sonra adet olmuştum ama benımde ikinci adetim 8 gun geçmiştiKızlar benim sonucum negatifti üzerinden 8 gün geçti hala adet olmadım.ne zaman olurum? Daha önce transfer yaptıranlar bu konuda tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Çok teşekkür ederim. İlkinde tutunmuştu o düşük olmuştu. Buda 3. ve son embriyomuzdu maalesef canım..Yaaa çok üzüldüm canjm çok geçmiş olsun 3.denemenizmiydi ahh bu kimyasal gebelik neden oluyor yaa embryo mu kalitesiz arkadaşımın da 2.denemesi kimyasal oldu iki Ay sonra bida transfer oldu 3.demesinde çift embryo koyuldu ikiz tuttu rabbim bi tane aldı ikş tane verdi
Benim aynısı oldu hemen test yaptım sişik çizgi çıktı merak etme arkadaşım eğer o leke geldiyse tuttu emin olabilirsin rahat ol benim 4. Tüpüm 2 pozitifim var ikisinde de geldi aynı leke :)Bugün transferin 4 günü iki embriyo transferi oldu ikiside 5aa biraz önce sütlü kahve renginde iç çamaşırina bulasmis transfer den beridir sürekli kasık ağrısı var bugünde bacağımı kasmaya başladı ağrı test için çok erken ama cokda sabırsızlaniyorum benim gibi olanınız varmı
Tüplerinizde falan bir sorun varmi mesela benim tüpler de sıvı vardı embryoyu öldürüyor muş ilkte tutmadı doktor tüpleri kapattın öule yaptık bu sefer inşallah tutar artıkÇok teşekkür ederim. İlkinde tutunmuştu o düşük olmuştu. Buda 3. ve son embriyomuzdu maalesef canım..
Hamilesiniz hayırlı olsun darısı başimiza akşam mı yaptınız testi sabah daha net çıkar ilk idrarla
MerhabalarMerhabacnsbzkrt sizde durumlar nasıl ? Benim hiç belirtim yokken 6.günden sonra göğüs hassasiyeti başladı şimdi de adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyo
Akşam yaptım gece 11 de bu günde tekrarlamadım testi artık kan veririm 12. Gün direk :) teşekkür ederimHamilesiniz hayırlı olsun darısı başimiza akşam mı yaptınız testi sabah daha net çıkar ilk idrarla
Ya bildiğim kadarıyla yok, hatta 2 defa Rahim filmi çekildim ben. Hiç bi sıkıntı olmadıgını söyledi doktorum. İnşallah seninki bari hayırlısıyla tutar canım..Tüplerinizde falan bir sorun varmi mesela benim tüpler de sıvı vardı embryoyu öldürüyor muş ilkte tutmadı doktor tüpleri kapattın öule yaptık bu sefer inşallah tutar artık
Daha 12.güne çok var dayanabilecek misiniz kan vermeden ben dayanamazdım vallaAkşam yaptım gece 11 de bu günde tekrarlamadım testi artık kan veririm 12. Gün direk :) teşekkür ederim
Amin canım inşallah seninde doğal olur inşallah en kısa zamanda tüp bebekten sonra doğal olan da çok olıyor bir sorun yoksaYa bildiğim kadarıyla yok, hatta 2 defa Rahim filmi çekildim ben. Hiç bi sıkıntı olmadıgını söyledi doktorum. İnşallah seninki bari hayırlısıyla tutar canım..
Dayanırım canım idrarda çıktı sonuçtaDaha 12.güne çok var dayanabilecek misiniz kan vermeden ben dayanamazdım valla
Acaba kandada çıkacak mi değer kaç çıkacak diye merak ediyor insanDayanırım canım idrarda çıktı sonuçta
Bende test günümü bekliyorum heyecanla. Kullandığım ilaçlardan bi tanesi bitmek üzere eczaneye gitmem gerek hazır gitmişken test alsam mı diye düşünüyorum ama korkuyorum da..hayırlısı bakalım hakkımızdaMerhabalar
Benim transferden sonra ki 3-4 gün boyunca aynı şekilde adet olacakmış gibi agrılar vardı ama suan tam olarak öyle bir belirtim yok. Tabi göğüs hassasiyetim devam ediyor o da ilaçlardan olduğunu düşünüyorum heyecanla test günümün gelmesini bekliyorum
İnşallah bende de vardır bugün 6.ci günüm sürekli bı ağrı var bazen adet olacak gibi bazende tuhaf bir ağrı bacaklarimi kasıyor nerdeyse test yapmadım son güne kadar beklemek istiyorum göğüsler hafif dolgun ve aciyo ilaçlardan diye düşünüyorum ama ben sadece lutinus ve duphaston kullanıyorumBenim aynısı oldu hemen test yaptım sişik çizgi çıktı merak etme arkadaşım eğer o leke geldiyse tuttu emin olabilirsin rahat ol benim 4. Tüpüm 2 pozitifim var ikisindede
Teşekkür ederim canımBende önceki denemem de taze transfer olmuştum toplamadan sonra başladım transfer drn önce bırakmıştım prednol bu sefer başka hastenede dondurulmuş oldum transferden sonra duphason ve dekort verdi vücüt bebeği yabancı madde olarak görüp atmasın diyeymiş galiba
Canım tebrik ederim bak lekeler sana haberciymiş
benim de 3. gün ebriyosu taze transfer normal gebelik testi yaptım negatif çıktı. 10. günüm bugün
şu an hissettiğin duyguları çok iyi anlıyorum ama yapacak bişey yok ben de mecburen 12. gün gidip kan verip iğnelerimi o zaman bırakacağımBenimde bugün 11. günüm dondurulmuş 5. gün idrarda çıkmadı çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?