Negatif çıktı belki adetim geçerse öyle çıkar dimi daha çok erken 12 gün var adetime dikkat edicem saol tatlımKuzum polikistik olacağını sanmıyorum. Pco da ara ara pik görüyorlar seninki sürekli pik...Seninki gibi ovude pik görenler hep hamile çıktı bende gebe olduğunu düşünüyorum ama onlar adet günleri geçtikten 2 3 gün sonra kanda ogrenebildi ondan öncesi hep negatif gördüler..Adet gününe kadar dikkat et kendine ağır biseyler kaldırma, ovü testi yapmaya devam et.. İçin rahat etmezse doktora gidersin
İlk kez duydum inşallah güzel haberlerini alırız senindeHayır canim ilk doğumdan sonra spiral taktrdim 3 sene önceydi geçen senede gebelik düşündüğümüz için spirali çıkartmaya gittiğimde spiralin düştüğünü öğrendim yoktu nasil dşmüş bilmiyorum
2 gün içinde olur siz şimdiden degerlendirmeye başlayın gün aşırı olacak şekildeKızlar bu testleri bugün öğlen ve akşam yaptım sizce yarın pik olur mu
Teşekkür ederim hoşbuldumTabisi ekleriz Hoşgeldin canım benim
Önümüzdeki ay Beklediğin Adet tarihin canımMerhabalar ben yeni üye oldum bat tarihi nedir?
Amin kuzum inşallah benimde son topigim olacak inşallah Ramazan'ın bereketiyle gelirlerTeşekkür ederim hoşbuldumilk defa listeye eklendim bu ay inşallah hepimize hayırlısıyla bebiş getirir
Ovüleri yapmaya devam et adetin geçince direk kan ver ben inanıyorum geliyor seninkiNegatif çıktı belki adetim geçerse öyle çıkar dimi daha çok erken 12 gün var adetime dikkat edicem saol tatlım
İnşallah canimm yaa keşke keşkeOvüleri yapmaya devam et adetin geçince direk kan ver ben inanıyorum geliyor seninki
Kız beni de ekle listeye 5 Nisanİnşallah canimm yaa keşke keşke
Tamam inşallah canım2 gün içinde olur siz şimdiden degerlendirmeye başlayın gün aşırı olacak şekilde
Hehehehe temam ekliyorum hemen hoşgeldinKız beni de ekle listeye 5 Nisan
Adet günümüz aynıymışKız beni de ekle listeye 5 Nisan
Hoşbuldum canım teşekkür ederimHehehehe temam ekliyorum hemen hoşgeldin
Yaa ne tesadüfAdet günümüz aynıymış
Aaa ne tesadüfAdet günümüz aynıymış
Ay inşallah öyledir pazar günü ilk testimi yapıcam6 ncı günden itibaren olabiliyormuş bazılarında neden olmasın
Erken olmaz mı pazar günü kaçıncı günün oluyorAy inşallah öyledir pazar günü ilk testimi yapıcam
İlk yumurtlama günümden sonraki 11. Gün oluyor o günden başlarım yapmayaErken olmaz mı pazar günü kaçıncı günün oluyor