- 15 Nisan 2021
- 2.585
- 1.272
Üzülme canım daha adetine varmış sabret bu ay olmazsa diğer ay denersin ümidini yitirmeYapıcam sabah hayırlısı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzülme canım daha adetine varmış sabret bu ay olmazsa diğer ay denersin ümidini yitirmeYapıcam sabah hayırlısı olsun
Ben daha önce boş gebelşk geçirdim ve resmen her anını hissetmiştim yerleşmesinden tutunmasına kadar. Ama dediğin gibi geçen ayda kasık ağrım oldu ama hamile değildim. Yada kimyasal geçirdm bilemiyorum çünki kaset testte çok çok slik bi çizgi belirmişti. Ay bilemedim valla. Ne zaman test yapmayı düşünüyosunYumurtlama günlerimiz aynı. benim de inanılmaz bir kasık ağrım var batma sızlanma gibi . Gerçi değerlendirdiğimiz önceki aylarda da olmuştu. Acaba diyorum vücut sperme tepki mi veriyor? Bu kadar erken belirti olur mu ki?
Test yapmayacağım adet geçerse yaparım. Üzülüyorum çünkü negatifi görünce ama zamanda geçmek bilmiyor siz ne zaman yapmayı düşünüyorsunuzBen daha önce boş gebelşk geçirdim ve resmen her anını hissetmiştim yerleşmesinden tutunmasına kadar. Ama dediğin gibi geçen ayda kasık ağrım oldu ama hamile değildim. Yada kimyasal geçirdm bilemiyorum çünki kaset testte çok çok slik bi çizgi belirmişti. Ay bilemedim valla. Ne zaman test yapmayı düşünüyosun
Bat 2 nisanYeniden Bol bebiş haberi aldığımız bir topik olması dileğiyle Nisan ayı Bat tarihleri kabulü başlamıştır Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek Bat tarinizi yazarsanız sevinirim
�
Kullanıcı adı Bat Tarihi SONUÇ @Mervis2690 1 Nisan @seklla 1 Nisan yirmibesekim 1 Nisan L Lotus00 1 Nisan @Eses1 1 Nisan @marshmelov 1 Nisan @gokceoz09 1 Nisan @Umuthepvar45 1 Nisan @Cmz 1 Nisan @Onyilsonra_ 2 Nisan @minezmn41 2 Nisan @ZeyElif 3 Nisan @zrn88 4 Nisan @Meral01 4 Nisan @Mavisevenkadin 4 Nisan Mavigrill 5 Nisan @undomielk 5 Nisan @Feyzaakncc 5 Nisan @Kaderr27 5 Nisan @Mucize1357 5 Nisan @Mer123458 6 Nisan @peonia 6 Nisan @Esvera 7 Nisan @yaren3419 7 Nisan lacivertgibimi 7 Nisan @defne45866 8 Nisan @cerka 8 Nisan @Karauzumm 8 Nisan @Gzmyts53 8 Nisan @Teach_ 9 Nisan @Nunu36 9 Nisan @Ayrk 9 Nisan @Kelebenkk 9 Nisan @Dua4614 9 Nisan @Feslegeen 10 Nisan @bshk1993 11 Nisan @Kumrlmmm 11 Nisan @aysesngul 12 Nisan @AryaEvaninAnnesi 12 Nisan @Bio_girl 12 Nisan @Asi kedi 12 Nisan @Busraslankara 13 Nisan @Nasipolsunn 13 Nisan @yinene 14 Nisan @Merco7555 14 Nisan @verybronze 14 Nisan @A R Y A 15 Nisan @evremmrv 16 Nisan @marythebaby 16 Nisan @Limonsekeri 18 Nisan @justderya 21 Nisan @mklbs 22 Nisan @Bsslce 28 Nisan
Merhabalar ben yeni üye oldum bat tarihi nedir?Yeniden Bol bebiş haberi aldığımız bir topik olması dileğiyle Nisan ayı Bat tarihleri kabulü başlamıştır Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek Bat tarinizi yazarsanız sevinirim
�
Kullanıcı adı Bat Tarihi SONUÇ @Mervis2690 1 Nisan @seklla 1 Nisan yirmibesekim 1 Nisan L Lotus00 1 Nisan @Eses1 1 Nisan @marshmelov 1 Nisan @gokceoz09 1 Nisan @Umuthepvar45 1 Nisan @Cmz 1 Nisan @Onyilsonra_ 2 Nisan @minezmn41 2 Nisan @ZeyElif 3 Nisan @zrn88 4 Nisan @Meral01 4 Nisan @Mavisevenkadin 4 Nisan Mavigrill 5 Nisan @undomielk 5 Nisan @Feyzaakncc 5 Nisan @Kaderr27 5 Nisan @Mucize1357 5 Nisan @Mer123458 6 Nisan @peonia 6 Nisan @Esvera 7 Nisan @yaren3419 7 Nisan lacivertgibimi 7 Nisan @defne45866 8 Nisan @cerka 8 Nisan @Karauzumm 8 Nisan @Gzmyts53 8 Nisan @Teach_ 9 Nisan @Nunu36 9 Nisan @Ayrk 9 Nisan @Kelebenkk 9 Nisan @Dua4614 9 Nisan @Feslegeen 10 Nisan @bshk1993 11 Nisan @Kumrlmmm 11 Nisan @aysesngul 12 Nisan @AryaEvaninAnnesi 12 Nisan @Bio_girl 12 Nisan @Asi kedi 12 Nisan @Busraslankara 13 Nisan @Nasipolsunn 13 Nisan @yinene 14 Nisan @Merco7555 14 Nisan @verybronze 14 Nisan @A R Y A 15 Nisan @evremmrv 16 Nisan @marythebaby 16 Nisan @Limonsekeri 18 Nisan @justderya 21 Nisan @mklbs 22 Nisan @Bsslce 28 Nisan
Olabilir 24 saat içinde takip edinKızlar bu testleri bugün öğlen ve akşam yaptım sizce yarın pik olur mu
Beklenen adet tarihi.Merhabalar ben yeni üye oldum bat tarihi nedir?
Tamamdır çok teşekkürlerOlabilir 24 saat içinde takip edin
Rica ederim. Eğer Nisan ayında gebelik düşünüyorsanız konu sahibi Mavigrill arkadaşımızı etiketleyerek bat tarihinizi yazarsanız listeye eklenir ve burada süreci arkadaşlarla konuşarak takip edebilir sorular sorabilirsinizÇok teşekkür ederimm
aynen kuzum bende o sayfadan aldım belki de bu ay yumurtlamam yoktur dünde çıkmadı çünküBilmiyorum ki onlarda iyi diyorlar kullanan çok kişi var sende bir gebenin günlüğü sayfasından mı aldın bende de kaset var
6 ncı günden itibaren olabiliyormuş bazılarında neden olmasınKızlaar selammm. 17-18-19 mart yumurtlama günümdü değerlendirdik. Şuan acayip bi kasık ağrım başladı sizce varsa bile bu kdar erken belirti verir mi
Degerlendirdiyseniz sıkıntı olacağını sanmıyorum testlerle strese sokma kendini rahatla belki bebişin geliyordur düşünme artıkEn koyu 18 inde oldu sonra yavaş yavaş silikleşti iyice kafam karıştı 21 ine kadar değerlendirdik sonra değerlendiremedik maalesef umarım denk gelmiştir
Kuzum polikistik olacağını sanmıyorum. Pco da ara ara pik görüyorlar seninki sürekli pik...Seninki gibi ovude pik görenler hep hamile çıktı bende gebe olduğunu düşünüyorum ama onlar adet günleri geçtikten 2 3 gün sonra kanda ogrenebildi ondan öncesi hep negatif gördüler..Adet gününe kadar dikkat et kendine ağır biseyler kaldırma, ovü testi yapmaya devam et.. İçin rahat etmezse doktora gidersinKızlar testim hala pozitif bu neyin nesi
Düşünme boşver olursa olur olmazsa bı sonraki ay denersiniz kafayı rahatlatınStres zaten başlı başına düşmanımız oldu mu ki olacak mı ki bugün mü yumurtlama falan kafamızda deli sorular
Hoşgeldin kuzum pozitifi gördüğün bı ay diliyorumMavigrill bat tarihim 11 nisan.
Olumsuzu düşünmek yooookkkkBilemem mi. Canisi ama geçen ayda öyle olmuştu bı de ihtimallerde var tabii grip öncesi ateş ter falan oluyor ya o da olablr bilemiyorum ki