- 13 Nisan 2022
- 42
- 16
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #19.961
yaa üzülme canım benim insallah birdahaki ay sen comfort days yapmıştın yalancı çizgi olmuştu dimi o marka cok yalancı pozitif gösteriyor diyorlarKuzum.hamile değilim maalesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa üzülme canım benim insallah birdahaki ay sen comfort days yapmıştın yalancı çizgi olmuştu dimi o marka cok yalancı pozitif gösteriyor diyorlarKuzum.hamile değilim maalesef
Kuzum aslında ben yumurta takibi yapmıştım iğne etkisi sanırım 12.gun bile geçmemiş.yaa üzülme canım benim insallah birdahaki ay sen comfort days yapmıştın yalancı çizgi olmuştu dimi o marka cok yalancı pozitif gösteriyor diyorlar
Ben de cok yeni evliyim cocuk düşünmüyorum adetim 10 gün gecikince days comfort erken testten aldım 2. çizgi silik çıktı. korktum kan verdim 3 gün arayla negatif çıktı. burda da okudum cok yanıltıcıymış bu marka, bidaha bu markayla yapma bence canım daha cok moral bozuyor. hakkında hayırlısı olsun dua edicem senin icinKuzum aslında ben yumurta takibi yapmıştım iğne etkisi sanırım 12.gun bile geçmemiş.
Prodoctor yapmıştım.kan değerim 3,5 çıkmıştı.
Çok sağol canım benim.Ben de cok yeni evliyim cocuk düşünmüyorum adetim 10 gün gecikince days comfort erken testten aldım 2. çizgi silik çıktı. korktum kan verdim 3 gün arayla negatif çıktı. burda da okudum cok yanıltıcıymış bu marka, bidaha bu markayla yapma bence canım daha cok moral bozuyor. hakkında hayırlısı olsun dua edicem senin icin
Benim de adetin 5 gün gecikti ilk gebeliğim 10. Haftada sonlanmıştı. Goguslerıme dokunamıyordum bile. Şimdi 5 gün gecikti ama hic hamile olabileceğimi düsünmüyorum cunku hıc gogus agrısı yok bir ara uclarında sızlama olmuştu geçti. Korkuyorum acıkcası negatıfı görmekten en azından 10 gün geçsin öle test yapayım dedimHadi bakalım hayırlısı canım bneim ilk gebeliğim kimyasal oldu ondada senin söylediğin belritiler vardı özellikdl göğüs ağrısı,ama bunda hiç göğüs ağrısı olmadı sadece uçlarında sızlama şeklinde ağrılar yaşadım hamilelikten hamileliğede değişiyor demek ki
Selam bişey sormak istiyorum. Bendede solgar b vitamini var. Bundan bi 6 ay önce aldım ilk zaman kullandım sonra bıraktım sizce şimdi tekrar başlasam önceden açıldığı için bi zararı olur muCanım ben b vitamini solgar ın dil altı emilen tabletini kullanıyorum zaten inşallah faydası olur bakalım
Merhaba, tam anlayamadim siz şuan hamilemisiniz?ben bugün erken gebelik testi yapdim ilk dakikalarda beyaz çizgi çıktı,ilk kez oluyor böyle birşey,bilemedim şimdi neden öyle olduEvet canım ilk 8 gün kala yaptım erken gebelikle onda negatif çıktı sonra 6 gün kala yaptım ikinci çizgi onda dağıldı boyuna değilde enine doğru bozuktur belki dedim bugün tekrar yaptım sabah ikinci çizgi beyaz hayalet gibi beş dakikada belirdi ama bir saat sonra kayboldu çizgi testten benimde çok kafam karıştı
Aynı çılgınlığı bugün bende yapacağım Ben bundan önceki iki gebeligimi de 24. Gün kaset testte öğrenmiştim artı Med markası ileBenim bat 18i ben bi anda hiç aklımda yokken kalktım test yaptım hemde kaset test, erken gebelik değil. O kadar net yok ki çizgi, kalbim gibi tertemiz sorum şu ki fazla erken davranmış olabilir miyim? Kaset test sizden bildiğim kadarıyla erken sonuç vermiyor ama böyle zorlama çizgiler çıkıyordu sanki yine?
Bu testin yumurtlamadan kaç gün sonra idi?Orjinali yok canım ya oynanmış halini atayım o kadar oynadım resimle anca hayalet çizgi belirdi bir şey çıkacağını sanmıyorum da umut işte
Hiç bilmiyorum canım çünkü testle takip etmedim o ay akıntım da olmamıştı ama zaten bu testin akşamında 3 gün gecikmeyle adet olmuştumBu testin yumurtlamadan kaç gün sonra idi?
Ya adet mi oldun, ben hamile kaldın sandım.Hiç bilmiyorum canım çünkü testle takip etmedim o ay akıntım da olmamıştı ama zaten bu testin akşamında 3 gün gecikmeyle adet olmuştum
O ay adet oldum canım sonraki ay hamile kaldımYa adet mi oldun, ben hamile kaldın sandım.
Sonraki ay ekstra bi şey yedin, yaptın mı var mı önerin bizlere, biz hala beklemedeyiz bu yollarda:)O ay adet oldum canım sonraki ay hamile kaldım
Yok canım sadece önceki ay biraz sağlıksız besleniyordum ona dikkat ettim paketli gıda tüketmedim hiç eşim de keçiboynuzu pekmezi tüketti ama sanırım kafaya hiç takmadım o etkili oldu gün aşırı ilişkiyle hamile kaldım aslında yürüyüş Leslie gibi hafif sporlar ve diyetle 1-2 kilo vermek belki etkili olabilir eğer zayıf değilsen bunu deneyebilirsinSonraki ay ekstra bi şey yedin, yaptın mı var mı önerin bizlere, biz hala beklemedeyiz bu yollarda:)
Belirti miymiş:)çok az arada kasıkta agrı oluyor batma gibi seğirme gibi, dün akşam baş ağrım vardı, az da akıntım var ama bunlar belirti mi emin değilim yoksa ben mi öyle olmasını istiyorum :)
Merhaba aysegul hanima devam ediyor musunuzÖzel Maltepe Tıp merkezi canım Ayşegül Ünal olması lazım
Merhaba evet devam ediyorumMerhaba aysegul hanima devam ediyor musunuz