- 12 Temmuz 2021
- 3.391
- 3.869
Kız erken daha sakinİlk yumurtlama günümden sonraki 11. Gün oluyor o günden başlarım yapmaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız erken daha sakinİlk yumurtlama günümden sonraki 11. Gün oluyor o günden başlarım yapmaya
Zaten her ay yumurtlama olmaz diyorlar bende geçen ay göremedim canımaynen kuzum bende o sayfadan aldım belki de bu ay yumurtlamam yoktur dünde çıkmadı çünkü
Adet geçmemişse çıkma ihtimali olmaz canım doğru ovülasyon yaptın mı bugün nasıl çıktı :)Negatif çıktı belki adetim geçerse öyle çıkar dimi daha çok erken 12 gün var adetime dikkat edicem saol tatlım
Bugün yapamadım evde olmadığım için akşam yaparım nasıl çıkacak bakalımAdet geçmemişse çıkma ihtimali olmaz canım doğru ovülasyon yaptın mı bugün nasıl çıktı :)
Benim bu şekilde çıktı bugün dün daha koyuydu dün yumurtlama oldu mu yoksa yanılıyor muyum bilmiyorum en üstteki dün öğlen ortadaki akşam en alttaki de bugünBugün yapamadım evde olmadığım için akşam yaparım nasıl çıkacak bakalım
Ortadaki koyu gibi duruyo yumurtlamissin gibi sanki degerlendirdin miBenim bu şekilde çıktı bugün dün daha koyuydu dün yumurtlama oldu mu yoksa yanılıyor muyum bilmiyorum en üstteki dün öğlen ortadaki akşam en alttaki de bugün
Yaaaa ne güzel bı tarih böyle eridim resmen hoşgeldin Mübarek ayda güzel bı günde pozitif görürsün inşallah23 eylül çocuk bayrami bana uğur getirecek bat 23 nisan Mavigrill
Degerlendirseydin ama pek yumurtlama gibi durmuyor sıvı alımına dikkat edipte yap canımBenim bu şekilde çıktı bugün dün daha koyuydu dün yumurtlama oldu mu yoksa yanılıyor muyum bilmiyorum en üstteki dün öğlen ortadaki akşam en alttaki de bugün
Değerlendirdim de nasip artık:)Ortadaki koyu gibi duruyo yumurtlamissin gibi sanki degerlendirdin mi
Canım 1 saati geçmişti çay içtiğim sonrasında yaptım :)Degerlendirseydin ama pek yumurtlama gibi durmuyor sıvı alımına dikkat edipte yap canım
Hayırlısı olsun inşallahDeğerlendirdim de nasip artık:)
Amin inşallah canım :))Hayırlısı olsun inşallah
Beni de ekler misiniz bat 16 Nisan ilk defa giriyorum umarım şans getirir hepimizeYeniden Bol bebiş haberi aldığımız bir topik olması dileğiyle Nisan ayı Bat tarihleri kabulü başlamıştır Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek Bat tarinizi yazarsanız sevinirim
�
Ooo ben gebelik testlerini internetten stokladım 11. Gün başlarım valllaKız erken daha sakin
Tembel olduğu nereden anlaşıldı canım bana da adette tahlil ver dedi doktor tahlil de mi göründüKızlar bende yumurtalıklarda tembellik var denildi. Aranızda bunu yaşayan, yaşamış olan var mı acaba? Doktor 3 ay dene bebeğin olmazsa gel dedi de, Ne yapmam lazım kullanmam lazim ekstra bilgisi olan var mı
Ay valla bende hiç bilmiyorum takip edeceğim yorumları bu ay çift kırmızı göremezsek önümüzde ki adet sonrası başlayacağım artıkMerhaba canım kadınlar ben bugün soğan kürüne başladım bu konu hakkında düşünceleriniz neler?