Kullanıcı adı | Bat Tarihi | SONUÇ |
---|---|---|
| 1 Nisan | |
N Noonameee | 1 Nisan | |
| 1 Nisan | |
| 1 Nisan | |
B beyazpapatya35 | 2 Nisan | |
| 2 Nisan | |
| 3 Nisan | |
| 4 Nisan | |
| 5 Nisan | |
| 5 Nisan | |
M Mer123458 | 6 Nisan | |
M Mltm5552 | 6 Nisan | |
| 6 Nisan | |
| 7 Nisan | |
C cerka | 8 Nisan | |
M mmmeyra | 8 Nisan | |
| 8 Nisan | |
| 10 Nisan | |
D DefneM135 | 11 Nisan | |
| 11 Nisan | |
| 12 Nisan | |
| 13 Nisan | |
| 14 Nisan | |
| 14 Nisan | |
| 15 Nisan | |
| 15 Nisan | |
| 16 Nisan | |
| 16 Nisan | |
M Morr3 | 16 Nisan | |
| 17 Nisan | |
I itsmeselo | 19 Nisan | |
| 21 Nisan | |
| 22 Nisan | |
@Kendikendine | 24 Nisan | |
| 24 Nisan | |
L Lara67 | 25 Nisan | |
B biricik0603 | 26 Nisan | |
P psikologanneler | 26 Nisan | |
C crab_mother | 27 Nisan | |
| 28 Nisan | |
Q queenofsmyrna | 30 Nisan | |
L Lotus00 | 30 Nisan |
Akdkfkflfk bak hadi Ramazan ayı bereketli olurBakayım bı.
Uygulama kullanıyorsan çıkar ordaİyi de şuan reglym ama aşılamadan dolayı ,3 gün geçti nasıl bilicem batı
Yok kullanmiyorum burdan bakiyorumUygulama kullanıyorsan çıkar orda
Tamam sen benden 3 gün önce başladın yaparız sanada bı güzellik atıyorum herhangi bi tarihYok kullanmiyorum burdan bakiyorumyine aşılama olcak gecikirse bilemem yine
30 Mart
Tamam canım dediğim gibi aşılama geciktirdi bu ay 3 gün bakalm bunda ne olcakTamam sen benden 3 gün önce başladın yaparız sanada bı güzellik atıyorum herhangi bi tarih
Hoşgeldin kuzum Ramazan'ın bereketiyle ugurlicaz senidebat 21 nısan
2 Nisan'da seni Hamiş gondericem Prof.doktor olarak konuşuyorum ajdjdjfkTamam canım dediğim gibi aşılama geciktirdi bu ay 3 gün bakalm bunda ne olcak
Nikin gibi ağzın bal yesin canimmmm2 Nisan'da seni Hamiş gondericem Prof.doktor olarak konuşuyorum ajdjdjfk
İnşallah kuzum bakalım her açtigim topikte 50 60 kişi hamiş kalıp gidiyordu Nisanı merak ediyorum nolucakNikin gibi ağzın bal yesin canimmmminşallah senide
Hoşgeldin beybiii girgirina açtık eskiler toplasiyoruzNormalde artık ay ay gezmiyordum topiclerde ama tanıdık isimler açmış geldim, 1 Nisan bat beni de ekle canım
Nisan Topigi kuzum 14 Nisan girdimBat 14 Mart
Canım beni de 20 Nisan'a yazabilir misinYeniden Bol bebiş haberi aldığımız bir topik olması dileğiyleNisan ayı Bat tarihleri kabulü başlamıştır
Kullanıcı adı Bat Tarihi SONUÇ M MaviMervis2690 1 Nisan Tubismavis 2 Nisan Mavigrill 5 Nisan Y yinene 14 Nisan TheDandelion 21 Nisan