Gebeliğe Hazırlık NİSAN 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben daha önce boş gebelşk geçirdim ve resmen her anını hissetmiştim yerleşmesinden tutunmasına kadar. Ama dediğin gibi geçen ayda kasık ağrım oldu ama hamile değildim. Yada kimyasal geçirdm bilemiyorum çünki kaset testte çok çok slik bi çizgi belirmişti. Ay bilemedim valla. Ne zaman test yapmayı düşünüyosun

Test yapmayacağım adet geçerse yaparım. Üzülüyorum çünkü negatifi görünce ama zamanda geçmek bilmiyor siz ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz

Kızlar bu testleri bugün öğlen ve akşam yaptım sizce yarın pik olur mu

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-24-01-13-11-06_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 38
Bat 2 nisan

Merhabalar ben yeni üye oldum bat tarihi nedir?

Kızlaar selammm. 17-18-19 mart yumurtlama günümdü değerlendirdik. Şuan acayip bi kasık ağrım başladı sizce varsa bile bu kdar erken belirti verir mi
6 ncı günden itibaren olabiliyormuş bazılarında neden olmasın

En koyu 18 inde oldu sonra yavaş yavaş silikleşti iyice kafam karıştı 21 ine kadar değerlendirdik sonra değerlendiremedik maalesef umarım denk gelmiştir
Degerlendirdiyseniz sıkıntı olacağını sanmıyorum testlerle strese sokma kendini rahatla belki bebişin geliyordur düşünme artık

Kızlar testim hala pozitif bu neyin nesi
Kuzum polikistik olacağını sanmıyorum. Pco da ara ara pik görüyorlar seninki sürekli pik...Seninki gibi ovude pik görenler hep hamile çıktı bende gebe olduğunu düşünüyorum ama onlar adet günleri geçtikten 2 3 gün sonra kanda ogrenebildi ondan öncesi hep negatif gördüler..Adet gününe kadar dikkat et kendine ağır biseyler kaldırma, ovü testi yapmaya devam et.. İçin rahat etmezse doktora gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…