Kötü şeyler hepimizin başına gelebiliyor canım benim rabbimden hayırlısını iste hep. Ben ilk bebeğimi 16 haftalık düşük yaptım. Sonra bi kızım oldu geçen ayda kimyasal gebelik geçirdim. Rabbim beterinden sakınsın hepimiziBaşımızdan kötü olay geçince iyiye gitmiyor hiç aklım inşallah sağlıkla ilerlerAllah isteyen kmsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Güzel haberlerini bekliyoruzCumartesi kan verecm doktor çağırdı tekrar
Ümidim yok ama kısmet diyelim testler hep yaniltiyo bniGüzel haberlerini bekliyoruz
Valla öyle yaa testler hep yanlıs çıkıyor bizde boşa ümitleniyoruzÜmidim yok ama kısmet diyelim testler hep yaniltiyo bni
Anladım canım çok teşekkür ederimEvt vsr cnm daha çok yeni ama
Tabi öyle ama canım bat gününden birgün önce kaset test yapmıştım çıkmadı zaten o yüzdenBelki olmuştur bu defa umudumuzu kaybetmiyoruz
Gözün aydın canım var ama çok minnak dahaaaKızlar şimdi sonucum çıkmış24.7 diyor sizce var mı gebelik anlamadım ben
Aynn yarın ilk idrarimla yapacm.sonrada yapmm artikValla öyle yaa testler hep yanlıs çıkıyor bizde boşa ümitleniyoruz
Hakkında hayırlısı olsun canımAynn yarın ilk idrarimla yapacm.sonrada yapmm artik
Oldum maalesef çok üzüldüm bidahaki aya inşYok canım günün geçtiyse yapabilirsin inşallah olmazsın Rabbim hakkında hayırlısını versin
Hayırlısı olsun dusunmemeye çalışalım ki olsun genelde öyle oluyormuşTabi öyle ama canım bat gününden birgün önce kaset test yapmıştım çıkmadı zaten o yüzden
Evet ya burada herkes artık denemekten bıktığı zamanda hamile kaldığını öğreniyorHayırlısı olsun dusunmemeye çalışalım ki olsun genelde öyle oluyormuş
Ben regl oldumMerhaba canım benim de bugün bat günüm dün test yaptım negatif çıktı yqrin bidaha yapayım diyorum
İnşallah canım hakkında hayırlısı olsunOldum maalesef çok üzüldüm bidahaki aya inş
Hayırlısı olsun dusunmemeye çalışalım ki olsun genelde öyle oluyormuşTabi öyle ama canım bat gününden birgün önce kaset test yapmıştım çıkmadı zaten o yüzden
Umarım bigun bizde buraya hamileyiz diye yazarızEvet ya burada herkes artık denemekten bıktığı zamanda hamile kaldığını öğreniyor
Çok haklısınız hayırlısı olsun hakkımızdaKötü şeyler hepimizin başına gelebiliyor canım benim rabbimden hayırlısını iste hep. Ben ilk bebeğimi 16 haftalık düşük yaptım. Sonra bi kızım oldu geçen ayda kimyasal gebelik geçirdim. Rabbim beterinden sakınsın hepimizi
İnşallah kuzummmmHayırlısı olsun dusunmemeye çalışalım ki olsun genelde öyle oluyormuş
Umarım bigun bizde buraya hamileyiz diye yazarız
Adetin geldi miİnşallah kuzummmm
Hayır gelmedi halaAdetin geldi mi
Hakkında hayırlısı olsun canım