- 17 Mart 2022
- 277
- 229
- 33
Kız kan testi yaptirsaydin ya bazen idrarda cikmayabiliyormusHayır gelmedi hala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız kan testi yaptirsaydin ya bazen idrarda cikmayabiliyormusHayır gelmedi hala
Ay kadın bıktı benden gitmeye çekiniyorumKız kan testi yaptirsaydin ya bazen idrarda cikmayabiliyormus
Aynen benimde öyle gidiyorum direk yüzüme bakıp anliyo göz temesiyla anlaşıyoruz yormuyor beni konusmak içinAy kadın bıktı benden gitmeye çekiniyorum
Ben yazmistim.malesefA Aysundeniz @dilara capgu @Justmavi @Derin02211 @mklbs @sweetdreams1985 @ramella kızlar test yaptınız mı ? güzel haberlerinizi bekliyoruz
Ahahahah yarın da olmazsam test yaparım negatif çıkcak zaten de bakalım hayırlısı artıkAynen benimde öyle gidiyorum direk yüzüme bakıp anliyo göz temesiyla anlaşıyoruz yormuyor beni konusmak için
Adet günün geçti miMErhaba, test kullanmıyorum adetim düzenli 27-28 günde bir oluyorum. Normalde adetime 13-14 gün kala gögüs ağrım akıntım falan olurdu Bu ay yaşamadım diyordum ki bugün adete 5 gün kala akıntı gördüm hafifti ama belki yumurtlamadır diye değerlendirdim. Şuan gögüs uçlarında hafif sızlamalar başladı. Yumurtlama mdır acaba değerlendirmeye devam etmelimiyim ?
Hayır bat 3 mayısAdet günün geçti mi
Ozaman yumurtlama olabilir siz yinede her ihtimale karşı değerlendirin hayırlısı olsunHayır bat 3 mayıs
Merhaba benımde bat gunu 818cıktı. Sız muayene olabıldınız mı neden boyle yuksek acabaKızlar bugün bat günü beta 1000 çıktı doktor çoğul olabilir dedi ama ailelerde hiç yok. Var mı aranızda buna benzer durum yaşayan adete 8 gün kala 8- 6 gün kala 50- 3 gün kala 210 ve bugün bat 1000 çıktı
Teşekkür ederim canımGözün aydın canım var ama çok minnak dahaaa
Merhaba evet bugün gittik keseyi gördük çok şükür. Bi tane daha kese gözüktü gibi oldu takip edeceğiz dedi bi sonraki muayenede oda aynı büyüdüyse coğul olabilirmiş. Ailede hiç yok bizim o yüzden emin olamadı bazen yerleşme kanaması da öyle gözükebiliyormuş. Benim bat günü 1000 di dün 2800 e cıktı :)Merhaba benımde bat gunu 818cıktı. Sız muayene olabıldınız mı neden boyle yuksek acaba
Masallah saglıkla buyusun bende boyle yuksek gormeyınce telaş ettım. Yarın muayene olup tekrar beta verıcem. Batta 800du. Sızın de 2.5 kattan fazla artmıs .Merak ettım bakalım ne olacak bızde de ıkız yok cunkuMerhaba evet bugün gittik keseyi gördük çok şükür. Bi tane daha kese gözüktü gibi oldu takip edeceğiz dedi bi sonraki muayenede oda aynı büyüdüyse coğul olabilirmiş. Ailede hiç yok bizim o yüzden emin olamadı bazen yerleşme kanaması da öyle gözükebiliyormuş. Benim bat günü 1000 di dün 2800 e cıktı :)
Gönlüne göre versin canımmmMasallah saglıkla buyusun bende boyle yuksek gormeyınce telaş ettım. Yarın muayene olup tekrar beta verıcem. Batta 800du. Sızın de 2.5 kattan fazla artmıs .Merak ettım bakalım ne olacak bızde de ıkız yok cunku
Ay inşallah hayırlısı ile o zaman gün aşırı devam edeyim teşekkürlerOzaman yumurtlama olabilir siz yinede her ihtimale karşı değerlendirin hayırlısı olsun
Hayırlı olsun canım benim :) darısı bize inşallahSelam arkadaslar
Bugün doktor randevum vardı, bebeği ve kalp atışlarını görebilmek için, çok şükür bebişi ve kalp atışlarını duyabildik o an mutluluktan ağladım eşim videoya cekti hatıra olsun diyegeç döllenmeymiş benim durumum, regl tarihimi ileriye cekti doktor, şuan tam olarak 6+5 günlüğüz. Boyutumuz 1cm Herşey yolunda dedi doktor, kan değerlerimde iyi çıktı çok şükür, doktorum 3 hafta sonraya randevu verdi bakalım. Şimdi o zamanı iple cekmeye devam Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah