İnşallah bayrama kadar olmazsam düşünüyorum canım iki test yaptım ikisi de aynı çıktı bir haftadır miğde bulantım oluyor ara ara koku hassasiyet var beyaz akıntım var inşallah gebelik vardır ve sağlıkla ilerlerBir kaç gün sonra kan ver istersen adet olmazsan
Benim de bat günüm dün du testi yatıpm benim kimlerde böyle çıktı canım bakMerhaba canlar, 3 yıldır evliyim, hamile kalmak istiyorum, adetlerim çok düzensiz ama Son 4-5 ayın ortalamasına göre gecikti adetim. Bugun 48. Günüm. Surelab marka Testlerimin fotoğrafına bakabilir misiniz?
En yukardaki test 5 dk içinde çıktı.
Aşağıdan yukarıya salı-çarşamba ve bugun yani perşembe.
Hiç anlamıyorum bu işlerden inşallah güzel haber vardır.
Bunları gördüm canım hayırlısıyla bebeğin seninle inşallah sabah idrarıyla daha net çıkıyor ya ondan sordumfin
Dün akşam dayanamadım akşam yaptım canım
Doğru diyorsun canım yarın yine yapacağım bakalımBunları gördüm canım hayırlısıyla bebeğin seninle inşallah sabah idrarıyla daha net çıkıyor ya ondan sordum
Canım sen kan ver çizgin görünüyor :)fin
Dün akşam dayanamadım akşam yaptım canım
İlk gebeliğimde bende senin gibi 50 gün üzerine hamile olduğumu öğrenmiştim :) bi kan testi ver bence çizgi görünüyor çünkü :)Merhaba canlar, 3 yıldır evliyim, hamile kalmak istiyorum, adetlerim çok düzensiz ama Son 4-5 ayın ortalamasına göre gecikti adetim. Bugun 48. Günüm. Surelab marka Testlerimin fotoğrafına bakabilir misiniz?
Ama korkuyorum değerim dusiky çıkar diye tam belli değil ya birde geçen ay düşük yaptığım içinCanım sen kan ver çizgin görünüyor :)
Gözüküyor canım vakit kaybetmeden kan verebilirsin hayırlı olsunMerhaba canlar, 3 yıldır evliyim, hamile kalmak istiyorum, adetlerim çok düzensiz ama Son 4-5 ayın ortalamasına göre gecikti adetim. Bugun 48. Günüm. Surelab marka Testlerimin fotoğrafına bakabilir misiniz?
Belki olmuştur bu defa umudumuzu kaybetmiyoruzYok bugün olması gerekiordu gelmedi hala stresten uzadı herhalde
Şimdiden hayırlı olsun canım kan vermeyen gittin miArkadaşlar gecikmenin 9 günü ben bugün tekrar ters yaptım bu sekil
Yok gutmedim pek inanmıyorum testlere başka markada deneyeceğim ayın 23 ünde vermiştim kan negatiftiŞimdiden hayırlı olsun canım kan vermeyen gittin mi
Yeni oluşuyor sanırım gözüküyorArkadaşlar gecikmenin 9 günü ben bugün tekrar ters yaptım bu sekil
Canım buradaki arkadaşlar gerçekten hemen biliyorlar, sana da olumlu yorum yapmışlar istersen sende kan testi ver, Allah hayırlısı ile isteyen herkese nasip eder inşallahBenim de bat günüm dün du testi yatıpm benim kimlerde böyle çıktı canım bak
Pek silik değil bariz ben burayım demiş ❤❤❤❤❤❤Yaaa kızlar şimdi ben eczaneden erken gebelik testi aldım comfort marka, bu şekilde çıktıbu da böyle silik de olsa çıkınca kan vermeye gittim 3 saat sonra çıkacak kan sonucum yerimde duramıyorum galiba
Yaaa çok teşekkür ederimPek silik değil bariz ben burayım demiş ❤❤❤❤❤❤
Sana el sallıyor annesi hayırlı olsunYaaa kızlar şimdi ben eczaneden erken gebelik testi aldım comfort marka, bu şekilde çıktıbu da böyle silik de olsa çıkınca kan vermeye gittim 3 saat sonra çıkacak kan sonucum yerimde duramıyorum galiba
Hadi gözün Aydın canımYaaa kızlar şimdi ben eczaneden erken gebelik testi aldım comfort marka, bu şekilde çıktıbu da böyle silik de olsa çıkınca kan vermeye gittim 3 saat sonra çıkacak kan sonucum yerimde duramıyorum galiba