- 14 Mart 2017
- 1.259
- 1.478
Bende geçen ay kimyasal geçirdim. Bugün tahlil verdim 7 çıktı korkunun ecele faydası yok bak benim de düşük çıktı ama çıktıAma korkuyorum değerim dusiky çıkar diye tam belli değil ya birde geçen ay düşük yaptığım için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende geçen ay kimyasal geçirdim. Bugün tahlil verdim 7 çıktı korkunun ecele faydası yok bak benim de düşük çıktı ama çıktıAma korkuyorum değerim dusiky çıkar diye tam belli değil ya birde geçen ay düşük yaptığım için
Canım belirtin varmıydıEvet kızlar normalde bat günüm bugündü ve doktor kontrolüm vardı. Doktor muayene etti ama bişey göremedi kan istedi ve bhcg 7 çıktı hamileyim gibi gibi bişey. Cumartesi acilde tekrar kan vericem. Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ondan mı kaldı yoksa bu ay gerçekten mi hamileyim zaman gösterecek :)
Bence hamissinEvet kızlar normalde bat günüm bugündü ve doktor kontrolüm vardı. Doktor muayene etti ama bişey göremedi kan istedi ve bhcg 7 çıktı hamileyim gibi gibi bişey. Cumartesi acilde tekrar kan vericem. Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ondan mı kaldı yoksa bu ay gerçekten mi hamileyim zaman gösterecek :)
Çoook teşekkür ederim canım benimSana el sallıyor annesi hayırlı olsun
Allah razı olsun canımH
Hadi gözün Aydın canım
Yeni oluşuyor sanırım gözüküyor
Bunda var mı peki görebiliyor musunzYeni oluşuyor sanırım gözüküyor
Evt vsr cnm daha çok yeni amaKızlar şimdi sonucum çıkmış 24.7 diyor sizce var mı gebelik anlamadım ben
Tek belirtim adet gelmedi bide adet öncesi migren ağrım olurdu baş ağrım olmadı :)Canım belirtin varmıydı
Evet pozitif canım :) gözün Aydın :)) düzenli artışı takip etmelisinKızlar şimdi sonucum çıkmış 24.7 diyor sizce var mı gebelik anlamadım ben
Artışında sıkıntı yok canım kötü düşünme.Selam kızlarr bat 30 nisann benimde. İki gün önce kan verdim 16.37 çıktı bugün tekrar verdiğimde 69.39 çıktı. Kimyasal veya dış gebelik değildir inşallah 3 ay önce kürtaj olmuştum boş gebelikten
Canım her testin algıladığı değer sınırı farklidir 2 gün sonra tekrar yap ya da yarın ilk idrarla tekrar yapBunda var mı peki görebiliyor musunz
Kuzum yükselmiş değerin iki günde iki katından fazla hemde aklına kötüyü getirmeSelam kızlarr bat 30 nisann benimde. İki gün önce kan verdim 16.37 çıktı bugün tekrar verdiğimde 69.39 çıktı. Kimyasal veya dış gebelik değildir inşallah 3 ay önce kürtaj olmuştum boş gebelikten
Tamam canım çok teşekkür ederim, inşallah seninki de hayırlısı ile artar bi garip oldum böyle ama vardır bir hayırEvet pozitif canım :) gözün Aydın :)) düzenli artışı takip etmelisin
Artışında sıkıntı yok canım kötü düşünme.
Kuzum yükselmiş değerin iki günde iki katından fazla hemde aklına kötüyü getirme
Cumartesi kan verecm doktor çağırdı tekrarCanım her testin algıladığı değer sınırı farklidir 2 gün sonra tekrar yap ya da yarın ilk idrarla tekrar yap
Bugün erken gebelik testi yatıp negatif çıktı canım kafam allak bullak oldu rabbim hayırlısını verir inşallahCanım buradaki arkadaşlar gerçekten hemen biliyorlar, sana da olumlu yorum yapmışlar istersen sende kan testi ver, Allah hayırlısı ile isteyen herkese nasip eder inşallah
İnşALLAH yükselir canımBende geçen ay kimyasal geçirdim. Bugün tahlil verdim 7 çıktı korkunun ecele faydası yok bak benim de düşük çıktı ama çıktı