- 5 Nisan 2022
- 59
- 57
Evet tutunmuştur inşallah minikBat gününü ovülasyondan 14 gün sonra olarak hesaplarsan 2-3 gün geçmiş olabilir. Belki de tahmin ettiğinden erken tutundu bebiş :)
Ovü testi yazamamışımEvet tutunmuştur inşallah minikgecen ayda övdü testinde pili gördükten 17 gün sonra real oldum. Bu ayda ona göre zaten hep düzenli olurum. Artık ultrasonda anlarız herhalde
Gayet güzelKızlar 2 gün önce beta hcg 58di. Bugün 201 olmuş sizce ilerleme nasıl
Hoşgeldin canımPcoslu biri olarak ve geçen ay kimyasal gebelik geçirmiş biri olarak tahmini bat 28 nisanbende günler şaşar beşer bakalım ne olacak :)
Aynen öyle gerçi insan yine ister istemez düşünüyor ama okadar da olsun canımBende öyle yapıyorum umursamıyorum bu aralar zamana bırakmak en iyisi ummadigimiz bir anda gelir
Aynen öyle senin adetin geldimi bu ayAynen öyle gerçi insan yine ister istemez düşünüyor ama okadar da olsun canım
Hoşbuldum canım inşallah güzel haberler verebilirim :) tam bat tarihimde doktor randevum var kan ister büyük ihtimalle. Ak la kara meydana çıkar :)))Hoşgeldin canım
En az İki katına çıkması yeterli sağlıklı diyebilmek için. Değerin gayet iyi canım benim. Ama takip etmeye devam etmelisin. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)Kızlar 2 gün önce beta hcg 58di. Bugün 201 olmuş sizce ilerleme nasıl
Buyur canımMerhaba kızlar bi sorum olucak lutfen yardımcı olurmusunuz yenı katıldım kulube
Canım evet var çok silik bir çizgi bende görüyorumHayırlı sabahlar kızlar geçen ay ben kimyasal gebelik geçirdim Rabb'im hiç kimseye yaşatmasın inşallah bugün benim günüm test yaptım ama çok silik bir çizgi var testime sızın de bakmanızı rica ederimçok silik bir çizgi var ben mi yanlış görüyorum
Yaa gerçekten mi inşallah Rabbim inşallahCanım evet var çok silik bir çizgi bende görüyorum
Var canım bata ne kadar varHayırlı sabahlar kızlar geçen ay ben kimyasal gebelik geçirdim Rabb'im hiç kimseye yaşatmasın inşallah bugün benim günüm test yaptım ama çok silik bir çizgi var testime sızın de bakmanızı rica ederimçok silik bir çizgi var ben mi yanlış görüyorum
Bugün bet günüm inşallah vardır ve benimle olurVar canım bata ne kadar var
Bende 6 gün kala böyle çok silik görmüştüm canım inşallah sağlıkla ilerlerBugün bet günüm inşallah vardır ve benimle olur
İnşallah inşallah şimdi ne yapacağımı bilmiyorum bir kaç gün bekliyeyim öyle mi test yapayım yoksa kan mi vereyim kan verirsem çok korkarım değerim düşük çıkarsaBende 6 gün kala böyle çok silik görmüştüm canım inşallah sağlıkla ilerler