Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence kan testi vermelisiniz artık zamanı gelmiş24 nisandi
Eneemmmm geliyorrr benim gelin hosgeliyorrrrr sefaaa getiriyorrr güzellikle sağlıkla gelsin minnagimmmBak hele Mavigrill
Aman da aman kayinvalidesi dogmadan severmis gelininiEneemmmm geliyorrr benim gelin hosgeliyorrrrr sefaaa getiriyorrr güzellikle sağlıkla gelsin minnagimmm
Direk doktora gitsem bayram donusu diyorum zaten evime donuyorum bayram sonuBence kan testi vermelisiniz artık zamanı gelmiş
Minnoş gelinim benim hiç arayı açmadı sevmeyeyimde napayım akıllı kızım benimAman da aman kayinvalidesi dogmadan severmis gelinini
Bat bugün mü ilaç felan kullandın mi canimKızlar bugün bat günü beta 1000 çıktı doktor çoğul olabilir dedi ama ailelerde hiç yok. Var mı aranızda buna benzer durum yaşayan adete 8 gün kala 8- 6 gün kala 50- 3 gün kala 210 ve bugün bat 1000 çıktı
Hiç bişey kullanmadım uçarak geliyor sanırım bebişBat bugün mü ilaç felan kullandın mi canim
2 ihtimal oluyor genelde ilki çoğul ikincisini doktorun söylemiştir umarım ikiz haberi verirsin bizeHiç bişey kullanmadım uçarak geliyor sanırım bebiş
Canım ben bu ay da elendim kaset test yaptım çıkmadı listeden silebilirsin
Yeniden Bol bebiş haberi aldığımız bir topik olması dileğiyle Nisan ayı Bat tarihleri kabulü başlamıştır Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek Bat tarinizi yazarsanız sevinirim
�
Kuzum nerelerdesin ya uzun zamandır yazmıyorsun yoksa sende mi benim gibi sonuçlar negatif çıkınca elini ayağını çektin buralardanBilemiyorum canım yaa niye böyle havuç yemedim. Acaba catlamiyormu olabilir mi
Söyledi canım… bakalım perşembe günü belli olur sanıyorum inşallah teşekkür ederim2 ihtimal oluyor genelde ilki çoğul ikincisini doktorun söylemiştir umarım ikiz haberi verirsin bize
yumurtlama gününüz ne zamandı biliyor musunuz?Kızlar bugün bat günü beta 1000 çıktı doktor çoğul olabilir dedi ama ailelerde hiç yok. Var mı aranızda buna benzer durum yaşayan adete 8 gün kala 8- 6 gün kala 50- 3 gün kala 210 ve bugün bat 1000 çıktı
Aynen öyle tatlım yaa uzaktan izliyorum olup biteni. Olmayınca olmuyo yapacak bişey yok elbet birgün olurKuzum nerelerdesin ya uzun zamandır yazmıyorsun yoksa sende mi benim gibi sonuçlar negatif çıkınca elini ayağını çektin buralardan
8i pikti 9 u hafif silikleşmeye başladı 10 nisan çatladı testlere göreyumurtlama gününüz ne zamandı biliyor musunuz?
Bat gününü ovülasyondan 14 gün sonra olarak hesaplarsan 2-3 gün geçmiş olabilir. Belki de tahmin ettiğinden erken tutundu bebiş :)8i pikti 9 u hafif silikleşmeye başladı 10 nisan çatladı testlere göre
Ümidimizi yitirmek yok demiştik canım benimde olmadı bu ay bi süre denemeyeceğim kafamı dinlicem :)Aynen öyle tatlım yaa uzaktan izliyorum olup biteni. Olmayınca olmuyo yapacak bişey yok elbet birgün olur
Bende öyle yapıyorum umursamıyorum bu aralar zamana bırakmak en iyisi ummadigimiz bir anda gelirÜmidimizi yitirmek yok demiştik canım benimde olmadı bu ay bi süre denemeyeceğim kafamı dinlicem :)