Bencede kafanızı biraz rahatlatın kendinizi hazır hissettiğinizde başlarsınızAmin inşallah canım ayy çok sevindim bende Mayıs'ta doktorla konuşup sonbahar gibi istiyorum tüp bebek olayını fiziksel bedensel dinlnmek için eşimin sperm sorunu için de danisacm ayrıca
En azından hocadan da görüş almak istiyorum
Var canımMerhabalar, umarım herkes istediği sonuçları alırr.. Beklemek gerçekten çok zor. Bnm bat 30 nisan . Bu sabah yani 25 nisanda evde erken test yaptım 2. Çizgi silik gibi ama sizde görüyormusunuz?
Çarşamba tekrar kan ver dedi, değer yükseldiyse perşembe gel yine bana dedi.. yükselmezse evde düşüğü beklerim zaten..Değerin düşüktür şuan o yüzden gorememistir.. Doktorun yeniden tarih vermiştir
Yok canım tek bebişyaa sen nerelerdesin bebiş ikizmi halen merak ediyorum
Bende de bulantı var kusma yok bide vücudum çok şişti ödem çok oluştu çok erken bideBulantılarım bitmiyor
Boşver heryerde var o takilmaYa yemin ederim şu insanları anlamıyorum geç olmuş diye tup bebek miymiş ne zaman olmus ne kadar iğrenç insanlar var ya gerçekten allah kimseyi akrabayla sınamasın
Bol su iç kuzum tuzlu yeme atarsinBende de bulantı var kusma yok bide vücudum çok şişti ödem çok oluştu çok erken bide
Kuzum bende baya oldu yapmıştım mutluluktan uçmuştum ama kuruma çizgisiymiş sanırım bu da aynı marka benimkiyle prodctor mu neydi mor kutulu ama inşallah sen hamilesindir pembe gibi duruyor var gibi inşallah vardırMerhabalar, umarım herkes istediği sonuçları alırr.. Beklemek gerçekten çok zor. Bnm bat 30 nisan . Bu sabah yani 25 nisanda evde erken test yaptım 2. Çizgi silik gibi ama sizde görüyormusunuz?
Kaçıncı dakika da çıktı?Merhabalar, umarım herkes istediği sonuçları alırr.. Beklemek gerçekten çok zor. Bnm bat 30 nisan . Bu sabah yani 25 nisanda evde erken test yaptım 2. Çizgi silik gibi ama sizde görüyormusunuz?
5 dk içinde belirdiKaçıncı dakika da çıktı?
Ozaman yüksek ihtimalle var gibi kuzum sen yine yarın tekrarla hakkında hayırlısı olsun5 dk içinde belirdi
çok teşekkürlerr umarımm olur bakalımOzaman yüksek ihtimalle var gibi kuzum sen yine yarın tekrarla hakkında hayırlısı olsun
Çoooooookkkkk sevindim canım hayırlı olsun sağlıklı ve musmutlu hamilelik süreci diliyorumBak heleMavigrill
Çok belirgin hayırlı olsun sizeBak heleMavigrill
Cok tesekkür ederim canim Ben de sana Harika bir hamilelik dilerimÇoooooookkkkk sevindim canım hayırlı olsun sağlıklı ve musmutlu hamilelik süreci diliyorum
Bat tarihiniz ne zamanCok tesekkürler ediyorum
24 nisandiBat tarihiniz ne zaman