- 19 Ekim 2020
- 1.375
- 886
- 28
Hayırlı olsun canım çok sevindim rabbim sağlıkli bir şekilde kucağına versin İnşALLAHBende 6 gün kala böyle çok silik görmüştüm canım inşallah sağlıkla ilerler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım çok sevindim rabbim sağlıkli bir şekilde kucağına versin İnşALLAHBende 6 gün kala böyle çok silik görmüştüm canım inşallah sağlıkla ilerler
Var gibi canım benimde ilk gün böyle çıkmıştı yarın sabah yine test yap koyulaşmasını takip et hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahHayırlı sabahlar kızlar geçen ay ben kimyasal gebelik geçirdim Rabb'im hiç kimseye yaşatmasın inşallah bugün benim günüm test yaptım ama çok silik bir çizgi var testime sızın de bakmanızı rica ederim çok silik bir çizgi var ben mi yanlış görüyorum
Senin testin demi böyleydi resmi varmı resminin atarsan çok sevinirim yaa bana Umut oldun çok teşekkür ederim Rabbim tez zamanda sağlıcakla kucağınıza almayı nasıp eder tmm canım inşallah yarın yine yapıp atacağımVar gibi canım benimde ilk gün böyle çıkmıştı yarın sabah yine test yap koyulaşmasını takip et hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Benim de 5 gün önce negatif ti 4 gün kala böyle oldu daha sonra netleşti canımSenin testin demi böyleydi resmi varmı resminin atarsan çok sevinirim yaa bana Umut oldun çok teşekkür ederim Rabbim tez zamanda sağlıcakla kucağınıza almayı nasıp eder tmm canım inşallah yarın yine yapıp atacağım
Ayni benim ki gibi peki bu testin bata günü mü yaptınızBenim de 5 gün önce negatif ti 4 gün kala böyle oldu daha sonra netleşti canım
Canım ilk paylaştığım bata 4 gün kala şuan paylaştığım bata 3 gün kala bu şekilde gördüğüm gün kan verdim 58 çıktıAyni benim ki gibi peki bu testin bata günü mü yaptınız
Benim de geçen ay 3 gün gecikti idrar testinde çok bekliyorum kan vermiştim 59 çıktı 3 gün sonra kanamam oldu şuan kan verdin mi peki sen canımCanım ilk paylaştığım bata 4 gün kala şuan paylaştığım bata 3 gün kala bu şekilde gördüğüm gün kan verdim 58 çıktı
Dün verdim 200e çıkmış canımBenim de geçen ay 3 gün gecikti idrar testinde çok bekliyorum kan vermiştim 59 çıktı 3 gün sonra kanamam oldu şuan kan verdin mi peki sen canım
Çok şükür inşallah bende de gebelik varsa değerim yüksek çıkar inşallahDün verdim 200e çıkmış canım
Amin canım Allah sağlıkla ilerlesin inşallahÇok şükür inşallah bende de gebelik varsa değerim yüksek çıkar inşallah
Canım değer düşük çıkar çünkü bata daha çokmuş bence bat günü kan ver dikkat et o zamana kadar ben bata 3 gün kala verdim 95 çıktı bir de yarın vereceğim tam 1 hafta olacak arada bayramdan sonra da inşallah doktora gideceğimİnşallah inşallah şimdi ne yapacağımı bilmiyorum bir kaç gün bekliyeyim öyle mi test yapayım yoksa kan mi vereyim kan verirsem çok korkarım değerim düşük çıkarsa
Amin canım inşallah senin bebeğini de sağlığı sıhhatli versinHayırlı olsun canım çok sevindim rabbim sağlıkli bir şekilde kucağına versin İnşALLAH
Amin inşallah dua et ne olurAmin canım Allah sağlıkla ilerlesin inşallah
Bat günüm bugün canım İnşALLAH rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah çok teşekkür ederimCanım değer düşük çıkar çünkü bata daha çokmuş bence bat günü kan ver dikkat et o zamana kadar ben bata 3 gün kala verdim 95 çıktı bir de yarın vereceğim tam 1 hafta olacak arada bayramdan sonra da inşallah doktora gideceğim
Amin canım inşallah senin bebeğini de sağlığı sıhhatli versin
Şüphen devam ediyorsa evde kendin de test yapabilirsin, hamilelik varsa da yoksa da gidebilirsin. Yoksa belki adet söktürücü verir.Arkadaşlar adet tarihim 21 nisandi 23unde kan vermiştim 0.100 değerim yani negatif ama bugün gecikmemin 8 günün hala geden giden yok ne yapmalıyım sizce kan verdiğim günde test yapmıştım birşey çıkmamıştı sobrda bir daha yapmadim
Cumartesi gidecm bir hafta sonra olmazsan geri gel demiştiŞüphen devam ediyorsa evde kendin de test yapabilirsin, hamilelik varsa da yoksa da gidebilirsin. Yoksa belki adet söktürücü verir.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlaaaarr 4.haftalık hamileyimm Allah isteyen herkese nasip etsin
Bidaha yap canım elinde test varsa ya da doktora gidip baktır adetin sokulemiyor olabilirArkadaşlar adet tarihim 21 nisandi 23unde kan vermiştim 0.100 değerim yani negatif ama bugün gecikmemin 8 günün hala geden giden yok ne yapmalıyım sizce kan verdiğim günde test yapmıştım birşey çıkmamıştı sobrda bir daha yapmadim
Günü geçip sonuç bildirmeyen arkadaşlar listeden adınızı silmek durumunda kalicam lütfen olumlu ya da olumsuz sonuçlarınızi bildirirseniz sevinirim
Yeniden Bol bebiş haberi aldığımız bir topik olması dileğiyle Nisan ayı Bat tarihleri kabulü başlamıştır Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek Bat tarinizi yazarsanız sevinirim
�