- 13 Temmuz 2021
- 383
- 397
ovulasyon testi mi bu denediğin canım gebelik testi miNorml mi testin böyle cikmasi
Gebelik testi buovulasyon testi mi bu denediğin canım gebelik testi mi
Ben hayalet çizgi gibi şey gördüm kuzum ama erken daha net çıkması için varsa bile çünkü şu dönemde yumurtlama olabilir onu öğrenmek için de ovulasyonla görebilirsinGebelik testi bu
Bilmiyorum ama testte gördüm pek yakin zaman yumurtlamasi değil erken olmuş gibi bence bı kan vermelisinYok etmedim geçen ay etmiştim ama bu ay etmedim geçen ay adet bitiminden 5 gün sonra yumurtlama olmustu
Yumurtlama zamanında bu gebeliğin bu şekilde çıkması normal mi pekiBen hayalet çizgi gibi şey gördüm kuzum ama erken daha net çıkması için varsa bile çünkü şu dönemde yumurtlama olabilir onu öğrenmek için de ovulasyonla görebilirsinTahmini olarak adetine 4 gün kala falan öğrenenler olabiliyor o zaman gebelik testine bakmak daha aydınlatıcı olur
Kan verince hayal kırıklığı olur diye korkuyorm sonucda adete daha 14 gün var yani yarın tekrar başka marka mi test alsam yapsam diyirm ama bilemedimBilmiyorum ama testte gördüm pek yakin zaman yumurtlamasi değil erken olmuş gibi bence bı kan vermelisin
Yada ovulasyon testi mi yapayım bilemedimBilmiyorum ama testte gördüm pek yakin zaman yumurtlamasi değil erken olmuş gibi bence bı kan vermelisin
Şuanki halıBilmiyorum ama testte gördüm pek yakin zaman yumurtlamasi değil erken olmuş gibi bence bı kan vermelisin
Yeniden Bol bebiş haberi aldığımız bir topik olması dileğiyleNisan ayı Bat tarihleri kabulü başlamıştır Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek Bat tarinizi yazarsanız sevinirim
�
Aynen kız zaten bu ay umudumu kaybettim degerlendiremedim son günleriEvet senin yumurtan baya geç çatladı canım bekle biraz daha
Kaç gün geçti adetin cab
Bugundu gelmediKaç gün geçti adetin canım
Renk kirmizimsi gorunuyo ama fotograf sonucta sabahta yap testin varsa insallah daha koyu cikarŞuanki halı
Yok elimde alabilirsem yapacağım bakalimRenk kirmizimsi gorunuyo ama fotograf sonucta sabahta yap testin varsa insallah daha koyu cikar
Çeken bilir:)Doğru diyorsun :)))
Cevap alabildin mi?Kızlar iyi akşamlar birşey soracaktım yumurtlamanın 21.günunden sonra gebelik yoksa progesteron düşmeye mi baslar
Bazen testlerde de hata olabiliyor ya da üstüne görme olayı yaşıyor insanlar ama senin az olduğu için daha net değildir diye düşünüyorum yumurtlama zamanından sonra 12-14 . Günlerde genelde çıkıyor testlerde erken gebelik testlerin de bi 3 gün falan geri gelebiliyor pozitif çıkmasıYumurtlama zamanında bu gebeliğin bu şekilde çıkması normal mi peki
Bi kaset test alıp bi de erken gebelik testi alıp bakabilirsin ama ilk idrarla denemeye çalış kuzum inşallah olur Allahım hepimize nasip etsin bi iki gün içinde yapıp bizimle de paylaşYok elimde alabilirsem yapacağım bakalim
Canım daha da koyu olmalıKızlarr yaa beni takar mısınız ??fikri olan war mı.?
H b canım, yumurtlama sonrası 14. Gün di mi bat?Hoşgeldin canım