- 27 Ekim 2021
- 2.017
- 459
- 28
Norml mi testin böyle cikmasiAnladım Yumurtlamayla alakalı olabilir kuzum çünkü 13-14. Gününe denk geliyor yani yumurtlama zamanlarına belki de dedikleri gibi çatladı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Norml mi testin böyle cikmasiAnladım Yumurtlamayla alakalı olabilir kuzum çünkü 13-14. Gününe denk geliyor yani yumurtlama zamanlarına belki de dedikleri gibi çatladı
Kızlarr yaa beni takar mısınız ?? fikri olan war mı.?Eki Görüntüle 3041578 Slm kızlar ; reglime 3 gün kala ovulasyonum koyulaşmaya başladı ? Gebelik belirtisi olabilir mi cuma gününe kadar test yapmıcam da bekliyorum öle
Canım bence bir yarın erken testlerden yap sabahKızlarr yaa beni takar mısınız ?? fikri olan war mı.?
Ben gaza getirdim seniHerkes test yapıyor diye heveslendim bende yaptım daha 7. Gün ilk idrar da değil zaten çıkmayacağını biliyordum ama dayanamadım tabi ki negatif perşembe ya da cumaya kadar yapmayacam zaten o zaman kesin sonuç çıkar
Ben gaza getirdim seni
İlk dk çıktı ama bnim iş karışık 27 Mart'ta yeni bitti iki gündür kahverengi kanama oldu ama az leke tarzında bugün bitti o akıntı test yap dedi arkadaş o yüzden yaptım böyle çıktıHayali bı çizgi gözüküyor geldi bana adetine çok var mı yada yumurtlamadan sonra kaçıncı günün
Tmm canım bakayım :)))Canım bence bir yarın erken testlerden yap sabah
Bende aynı gaza gelip erkenden yaptımAy test test test canim cekti resmen test aserdim
Valla 6 gunum var daha bende dayanamicam galiba yarin yapsamda bi negatif gorsem modundayim hayir ramazan ayi iste su iste kahve iste tatli iste ben test istiyorumBende aynı gaza gelip erkenden yaptım
Benim daha yumurtlamanın 7. Günü ilk idrarı da bekleyemeden negatifi gördümValla 6 gunum var daha bende dayanamicam galiba yarin yapsamda bi negatif gorsem modundayim hayir ramazan ayi iste su iste kahve iste tatli iste ben test istiyorum
Bugün test yaptım negatif@Meral01
@yenigelininiz24
@Neslihira2014
@dalonso
@Kaderr27
@Mucize1357
Kızlar durumlar nasıl var mı müjdeli haberler
Iste bile bile lades bizim kiBenim daha yumurtlamanın 7. Günü ilk idrarı da bekleyemeden negatifi gördüm
Yumurtlaman daha erken olmuş olabilir mi takip yapiyormuydunİlk dk çıktı ama bnim iş karışık 27 Mart'ta yeni bitti iki gündür kahverengi kanama oldu ama az leke tarzında bugün bitti o akıntı test yap dedi arkadaş o yüzden yaptım böyle çıktı
Catlamadan önce gün aşırı oldu bizim çatlama gununude değerlendirip bıraktık.. Hergün yapılınca kalite düşüyor diyorlar ama tam fikrim yok..Biz doktorun dediği şekilde ilerledik adet bitiminden itibaren çatlama gunune kadar gün aşırıKızlaaar hamiş kalanlar bi aydınlatsın, çatlama görünce hergünü değerlendirdiniz mi? Gün aşırı mı ilişki oldu. Sperm kalitesi düşer mi hergün olursa? Nasıl hamiş kaldınız sağlıkla kucağınıza alın inşallah hepiniz, darısı biz isteyenlere
Yok etmedim geçen ay etmiştim ama bu ay etmedim geçen ay adet bitiminden 5 gün sonra yumurtlama olmustuYumurtlaman daha erken olmuş olabilir mi takip yapiyormuydun
Tam olarak öyle vallaIste bile bile lades bizim ki