Ovulasyon değilde sağlık ocağında bı kan ver istersen iğne vuruldun mu bu ayKan verince hayal kırıklığı olur diye korkuyorm sonucda adete daha 14 gün var yani yarın tekrar başka marka mi test alsam yapsam diyirm ama bilemedim
Belli oluyor yarin muhakkk kan ver kuzum erken döllenme olmuş olabilirŞuanki halı
14 ile 16 gün arası canım benim 16.nci gün oluyordu hepH b canım, yumurtlama sonrası 14. Gün di mi bat?
Yarın kan vericem kuzumKanda yaptır kuzum adet olmadiysan idrarda çıkacak diye bişey yok
Bence var gibi insKızlar resmi cekeli 2-3 dk oldu hafif bı çizgi varmı benmi öyle görüyorum acaba adetimede çatlatma tedavisi olduğum için doktor gittigimde catlamisti bugün 12. Gün
Umudunu kaybetme umut her zaman vardır bekle bakalım biraz daha :)Aynen kız zaten bu ay umudumu kaybettim degerlendiremedim son günleri
Yok iğne filan birşey yokOvulasyon değilde sağlık ocağında bı kan ver istersen iğne vuruldun mu bu ay
O uygulamalar her zaman dogruyu vermiyor maalesef vücudumuz havaya strese hormonlara baglı her ay değişkenlik gösterebiliyor benimde normalde pazar günü yumurtlamamım bitmiş olması gerekti ama doktora gittigimde o döngü attı hala gelişme aşamasındaymıs bu ay geç çatlayacak yani benimdeKızlar ben ovülayon için test yapmadım. Kullandığım uygulamadaki günleri dikkate aldım. Çok bilgim olduğunu da söyleyemem uygulamaya göre ovülasyon dönemim pazartesi günü bitti bugün akşamdan beri alt karın bölgemde adet sancısı gibi bir sancı oluyor acaba yumurtlama mı geç olmuştur yumurtlama ağrısı mıdır veya enfeksiyon gibi bir durumdan mı kaynaklanıyordur. Gebelik belirtisi için erken olduğunu düşünüyorum deneyimi bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi
Yaa öyle mi inşallah şansımızı kaçırmamışızdırO uygulamalar her zaman dogruyu vermiyor maalesef vücudumuz havaya strese hormonlara baglı her ay değişkenlik gösterebiliyor benimde normalde pazar günü yumurtlamamım bitmiş olması gerekti ama doktora gittigimde o döngü attı hala gelişme aşamasındaymıs bu ay geç çatlayacak yani benimde
Günü gününe regl oluyorsan uygulama takibi yapabilirsin dedi bana doktor. Ama direk gün gün olması gerekmiş. Bir de akıntı takibi yapmak gerekirmişYaa öyle mi inşallah şansımızı kaçırmamışızdır
Sanki var gibi testi açıp bakar mısınEki Görüntüle 3041949 bat 7 nisan ama o kadar net negatif ki sonuç
Hsg den sonra genelde geç adet mi olunuyormuymuş yaHanımlar normalde bat 15 nisan ama bugun karin agrim var hsg cektirdikten sonra gec adet olunuyormus normalde bendeki bu ağrı normal mi
Vardır bı hayır sakin üzülme önümüzdeki aya odaklan sağlıklı beslenin ikinizde elbet olucakEki Görüntüle 3041964 yok canım asla şüpheye düşürecek bi çizgi bile yok