- 5 Şubat 2021
- 401
- 584
- 29
Canım çok teşekkür ederiz darısı sana ve tüm isteyenlere inşallah@Matmazelkedikozalak11 @dilaa55 E elifafraeminatlasinannesi @Zeyneptaa Balbadem13 @purple38 @mutlumumutsuzmu @Maviiiiiiiii @love heart @Hayatsizeguzel Kızlar tebrik ediyorum, sağlıkla gelsin bebekleriniz
T tulperde Canımmm pozitfsinnn ayy çok mutlu oldum, topik sana uğurlu geldi... İnş kan değerin de çok güzel cıkar
Kızlar, hatırlarsanız benbir konu açmıştım, zorlu süreçlerden geçerek hamile kana anne adaylarının hikayelerini içeriyor. Sizler de isterseniz tabi ki hamilelik hikayenizi diğer arkadaşlara da umut olması adına paylaşabilir misin? Paylaşırsanız inan çok mutlu olurum.
Teşekkür ederim şimdiden :)
Gebeliğe Hazırlık - Hamile olduğumu nasıl öğrendim?
Merhaba Kadınlar Kulübünün güzel hanımları, Bu konuyu açmamın sebebi beklenmedik bir şekilde veya sürpriz veya mucize denilebilecek bir şekilde hamile kalan arkadaşlarımızın yaşladıkları o duygulu anlarını bizlerle paylaşarak kendi tecrübelerini bizlere aktarmaları.... :KK200: Testimi/Kan...www.kadinlarkulubu.com
Teşekkür ederiz canım darısı tüm isteyenlere olsun inşallah@Matmazelkedikozalak11 @dilaa55 E elifafraeminatlasinannesi @Zeyneptaa Balbadem13 @purple38 @mutlumumutsuzmu @Maviiiiiiiii @love heart @Hayatsizeguzel Kızlar tebrik ediyorum, sağlıkla gelsin bebekleriniz
T tulperde Canımmm pozitfsinnn ayy çok mutlu oldum, topik sana uğurlu geldi... İnş kan değerin de çok güzel cıkar
Kızlar, hatırlarsanız benbir konu açmıştım, zorlu süreçlerden geçerek hamile kana anne adaylarının hikayelerini içeriyor. Sizler de isterseniz tabi ki hamilelik hikayenizi diğer arkadaşlara da umut olması adına paylaşabilir misin? Paylaşırsanız inan çok mutlu olurum.
Merhaba Kadınlar Kulübünün güzel hanımları, Bu konuyu açmamın sebebi beklenmedik bir şekilde veya sürpriz veya mucize denilebilecek bir şekilde hamile kalan arkadaşlarımızın yaşladıkları o duygulu anlarını bizlerle paylaşarak kendi tecrübelerini bizlere aktarmaları.... :KK200: Testimi/Kan...www.kadinlarkulubu.com
Canım belirtilerin nelerdi biraz anlatır mısınHepinize çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah çok farklı bi duygu gerçekten ne diyceğimi bilmiyorum Allah razı olsun hepinizden desteğinizdenşuanda kan veremiyorum kapalı olduğu için eşimde çalışıyor ve henüz haberi yok sürpriz yapacağım
Amin canim annelik çok guzel bir duyguHepinize çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah çok farklı bi duygu gerçekten ne diyceğimi bilmiyorum Allah razı olsun hepinizden desteğinizdenşuanda kan veremiyorum kapalı olduğu için eşimde çalışıyor ve henüz haberi yok sürpriz yapacağım
Çok teşekkürler amin inşallah Allah razı olsun@Matmazelkedikozalak11 @dilaa55 E elifafraeminatlasinannesi @Zeyneptaa Balbadem13 @purple38 @mutlumumutsuzmu @Maviiiiiiiii @love heart @Hayatsizeguzel Kızlar tebrik ediyorum, sağlıkla gelsin bebekleriniz
Hamişsin gözün aydınnnnnn
Bende öyleyim sürekli uyku halindeyken umarım hamilesindir canımCanım sende bir değişiklik var mı ya benim sürekli uykum geliyor çevremdekilerin haberi yok daha bebek isteyip te adetimi beklediğimi kız senin ne kadar çok uykun geliyor diyorlar gözümü açamıyorum uykudan ya beyaz akıntı var bel ağrısı var
Ya benim gögüslerim de bişey olmadı normaldi akıntım da çok olmadı. Sadece kasıklarımda ağrı vardı ben enfeksiyondan sanıyordum ama son iki günde daha çoğaldı dün çok yürüdüğüm için fazlasıyla hissettim ağrıyı onun dışında pek de bişey olmadı yani ben çok beklemiyordum ilk aydan tutmaz diyeCanım belirtilerin nelerdi biraz anlatır mısın
Doktora gidemediğim için Şimdi ikinci Bi test almaya gidiyorum emin olmak için inşallah vardırHamişsin gözün aydınnnnnn
Var var korkma Allah'ın izniyle bu sefer gördüm çizgiyi canım sağlıkla gelsin bebiş inşallahDoktora gidemediğim için Şimdi ikinci Bi test almaya gidiyorum emin olmak için inşallah vardır
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah bat ne zamandı sizinYa benim gögüslerim de bişey olmadı normaldi akıntım da çok olmadı. Sadece kasıklarımda ağrı vardı ben enfeksiyondan sanıyordum ama son iki günde daha çoğaldı dün çok yürüdüğüm için fazlasıyla hissettim ağrıyı onun dışında pek de bişey olmadı yani ben çok beklemiyordum ilk aydan tutmaz diye
Teşekkür ederim inşallah 26 nisan pazartesiydiHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah bat ne zamandı sizin
Teşekkür ederim canım amin inşallah sağ salim alalım kucağımıza. Sen nasılsın canım kese göründü mü?
Oruçluyum kuzum test almaya karar verene kadar 3 4 saat tutayım bari yarın almaya gidecektim bidee dusundum reglin gecmesini beklim dedim bir suru sey geciyo aklimdan ☺İlk idrara gerek yok canım 3-4 saat tut tutabiliyorsanbi de fazla sıvı almamaya dikkat et. Çıkar inşallah hadi bakalım.
Ozel olacak ama iliski sayısı veya günleri nasıl oldu acabaİlk idrara gerek yok canım 3-4 saat tut tutabiliyorsanbi de fazla sıvı almamaya dikkat et. Çıkar inşallah hadi bakalım.
Bir de kacinci ayda oldu acabaİlk idrara gerek yok canım 3-4 saat tut tutabiliyorsanbi de fazla sıvı almamaya dikkat et. Çıkar inşallah hadi bakalım.
Yok canım özelimiz mi kaldı burda her şeyi yazdıkOzel olacak ama iliski sayısı veya günleri nasıl oldu acaba