Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arsoney Arsoney ismi kısmetse bu arada ya efsun Aydilge ( büyülü ay perisi ) yada
Efsun selenge ( büyülü gökkuşağı ) 🤣🤣 sen düşündün mü isim
Adıyla yaşasın prensesim inşallah çok güzel isimler maşallah canım bizimki hazır Emir Alp olcak teyzesi

Aminnnn hepimizin ki inşallah canim yaaa 🥰🥰 olsun nasılsa bedava yapsın devlet boşver bende belki devlete giderim devletteki doktor yaptirt illaaa dediydi çünkü ama emin değilim büyük ihtimal yaptırmam gibime gelio 🤣🤣 kizcemin beşiğini aldık bile e 🤣🤣 ayy dayanamadım yanında bir ikili takım hastane çıkışı bide dış kasiyicisi aldım yaa kızlar için öyle güzeller ki zor tuttum kendimi🤣🤣
Hayırlı olsun güle güle büyüsün içinde güle güle sağlıkla sıhhatle yatsın eskitsin kuZucuk ben hiç bişey almadım beşik puset gelecek 🤪🤪

Kizceler nabarsiniz bea 🥰 ben kendi doktoruma gittim bugün anca yazmaya fırsat buldum . Oda kız olduğunu tescilledi onayladı kadına eminmisiniz bakın die 3 kez baktırdım 🤣🤣 ikili testin güzel çıkmış dedi ama bilki yaş riskinden dolayı 230 kadında bir dowm sendromu mevcut bunu bil dedi eğer istersen diğer testleri yaptirtabolir sin dedi dedim yaptirmicam dowm olsa ne olur cana kiyabilirmiyim kıpır kıpır içimde asla dedim haklısın boşver o zaman dedi. 3 lu önermedi yani gerek yok dedi 2 li gayet güzel çıkmış bence 3 luye gerek yok dedi. Renkli ultrasonuda varmış anaammmm kıpır kıpır zilli içerde 🥰🥰 herşey yolunda hamdolsun 🤲🤲 su hissettiğim kipirtilari sordum doğru olabilir mi die senin 2. Bebeğin tecrubelisin ve evet artık hissediyor olabilirsin gerçekten dedi 🤣🤣 yani gaz değil eyyy Arsoney Arsoney 🤣🤣
Yaaa çok sevindim içim kıpır kıpır oldu demek bir prenses geliyor😍 sağlıkla gelsin kuzum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Aminnnn hepimizin ki inşallah canim yaaa 🥰🥰 olsun nasılsa bedava yapsın devlet boşver bende belki devlete giderim devletteki doktor yaptirt illaaa dediydi çünkü ama emin değilim büyük ihtimal yaptırmam gibime gelio 🤣🤣 kizcemin beşiğini aldık bile e 🤣🤣 ayy dayanamadım yanında bir ikili takım hastane çıkışı bide dış kasiyicisi aldım yaa kızlar için öyle güzeller ki zor tuttum kendimi🤣🤣
Kizcen saglikla gelsin inşallah canimmm🥰

Ben hala hiçbir şey hissetmiyorum 🙄
Hani 2.gebelik daha erken hissedilirdi. Kızımda 16.haftada hissetmiştim ilk halbuki.
Şimdi canım bu akşama kadar bende Bi oynadı mı yok uyku sersemi miydim yok damar mı attı yok elim mi çarptı diyordum amaaaaaaa😍😍😍 bu akşam tokken 3 parça çikolata yedim kızı yatırırken yanına yattım sırt ustu ellerimi tam sezaryen kesisine koydum sabırla bekledim ve önce sağda sonra solda mini mini attı 🧿🧿 eğer iyice ayakta uyumadıysam yada kafayı yemediysem eminim yani 🤭🤭🤭 ama 10 dk falan sabırla bekledim bu akşama kadar bende oynamıyor diyordum bugün tam 16 bitmişti sende bir dene bakalım sende ne olacak ablamında 2. Bebek ilkinden geç oynamış bende dert yandım bugün hiç oynamıyor diye sonra akşam inat ettim oynattım onu 🤣🤣🤣

X