🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Merdane gelir sonra 😁hiç iş yapasım yok eşim aradı az önce dedim ki akşama ne yemek yapayım yemek yapma benim canım lahmacun istiyor dedi yok be yapayım dedim 😁eh sen bilirsin dedim😁içimden de kıs kıs gülüyorum 😁aslında yemek yapmak zor değil de bugün ne yapsam diye karar vermek zor 😁
Ben haftalık menü yapıyorum alışverişi de ona göre yaparım sebze filan 😀 eşim aradı akşama ne düşündün ben ciğer sana da köfte yaptırayım dedi bende yarın artık şimdi nohut yaptım dedim anlaştık 😀

Ben haftalık menü yapıyorum alışverişi de ona göre yaparım sebze filan 😀 eşim aradı akşama ne düşündün ben ciğer sana da köfte yaptırayım dedi bende yarın artık şimdi nohut yaptım dedim anlaştık 😀
Ayyy ciğer çok severim missss😁ben de yarın nohut yapmayı düşünüyorum inşallah bugün aklımdan geçti

Ev ilaçlandı. Biz de kayınvalidedeyiz. Eşim havalandırcak bir yarımsaat, döneriz eve. Kızın oyuncakları çarşaflar yıkancak. Bura iyiydi kalsaydık diyom😁. Yemeği yedik çayımızı içiyoruz ohh🙃
Afiyet olsun canım oh gitti böcekler desene unuttum ben senin bugün evin ilaçlanacağını eşim bugün işe gitti ya bana bugün hep pazartesiymiş hissi var

Selam kızlar
Bugün kendimi iyi hissettim
Kızın oyuncaklarını ayıkladım kutuları temizledim oynamadıklarını üst kata çıkardım daha öncekilerde birlikte onlarıda düzenledim
Sonra tekrar kutu oyunları yapbozlar kitaplar boyamalar boyalar falan ayrı yerde duruyor onları düzenledim
Dedim ki buraya girmişken çıkma😂
Bebeklik kıyafetlerini çıkardım giyilecek gibi olanları ayırdım yeni bebek için
Daha çok erken ama olsun dursun doğuma yakın yıkar ütülerim hemde eksikleri liste yaptım alınacak ne varsa görmüş oldum
Akşam yemeği içinde et çıkardım saç tava yaptım hadi yapmışken lavaşınıda kendim yapayım dedim onu da yaptım
Yemek yedik sofrayı topladım bulaşıkları makinaya koydum artık dinlenicem😃😃

Selam kızlar
Bugün kendimi iyi hissettim
Kızın oyuncaklarını ayıkladım kutuları temizledim oynamadıklarını üst kata çıkardım daha öncekilerde birlikte onlarıda düzenledim
Sonra tekrar kutu oyunları yapbozlar kitaplar boyamalar boyalar falan ayrı yerde duruyor onları düzenledim
Dedim ki buraya girmişken çıkma😂
Bebeklik kıyafetlerini çıkardım giyilecek gibi olanları ayırdım yeni bebek için
Daha çok erken ama olsun dursun doğuma yakın yıkar ütülerim hemde eksikleri liste yaptım alınacak ne varsa görmüş oldum
Akşam yemeği içinde et çıkardım saç tava yaptım hadi yapmışken lavaşınıda kendim yapayım dedim onu da yaptım
Yemek yedik sofrayı topladım bulaşıkları makinaya koydum artık dinlenicem😃😃
Ellerine sağlık canım baya iş yapmışsın saç tava mı aman eşim duymasın 😁aşırı etçi ben de çok sevmem bazen hep et gına geliyor lavaşı nasıl yapıyorsun ben hiç denemedim dışarıda yiyoruz genelde o tarz ama artık kapalı ben de deniyim kolay mı?

Bugün çamaşır astım lavaboları ovdum banyo yerlerini cifledim sildim kızımı parka götürdüm dayanamadım gelirken kızıma 1 takım kıyafet aldım 1.5 saat dışarıda gezdik geldik insanlardan uzak tabi akşam yemeği de eşimden Nescafemi içtim şuan sündük bir şekilde uzanıyorum kurabiye yapmam lazım margarini çıkardım dolaptan elmalı turta istiyor eşim bayadır

Afiyet olsun canım oh gitti böcekler desene unuttum ben senin bugün evin ilaçlanacağını eşim bugün işe gitti ya bana bugün hep pazartesiymiş hissi var
Ohh evet inşallah gittiler.
Aslında kokusuz diyorlardı. Eşim duramamış balkonda bekliyorum diyor.. inşallah sorun olmaz bebek için. Kalsaydık dedim. Ben kalamam sen kal istiyorsan diyor😆 sanki benim annem.
Neyse iyice havalandır. Kombiyi de kökle dedim artık sıcacık tertemiz gireriz inşallah.

Bugün çamaşır astım lavaboları ovdum banyo yerlerini cifledim sildim kızımı parka götürdüm dayanamadım gelirken kızıma 1 takım kıyafet aldım 1.5 saat dışarıda gezdik geldik insanlardan uzak tabi akşam yemeği de eşimden Nescafemi içtim şuan sündük bir şekilde uzanıyorum kurabiye yapmam lazım margarini çıkardım dolaptan elmalı turta istiyor eşim bayadır
Senin eşin de ne çok şey istiyor o da ben gibi boğazcı. Eti pek sevmezdim bi düştüm sorma. O da emzirdiğimden olsa gerek.

Ohh evet inşallah gittiler.
Aslında kokusuz diyorlardı. Eşim duramamış balkonda bekliyorum diyor.. inşallah sorun olmaz bebek için. Kalsaydık dedim. Ben kalamam sen kal istiyorsan diyor😆 sanki benim annem.
Neyse iyice havalandır. Kombiyi de kökle dedim artık sıcacık tertemiz gireriz inşallah.
Ne güzel kv ile anlaşıyorsun kalın 1 gece nolcak 😁benimki de iyidir ama şuan yazlıktalar görüşemiyoruz kaç ay oldu

Senin eşin de ne çok şey istiyor o da ben gibi boğazcı. Eti pek sevmezdim bi düştüm sorma. O da emzirdiğimden olsa gerek.
Yok kız çok şey istemiyor bunu ne zamandır istiyor yapıyorum sonra mutfağa gir çık gir çık ben yiyorum sonra kilo bayadır yapmıyordum fırından elmalı turta alıp geliyordu gözüme soka soka bir de diyor ki bak yapmıyorsun fırından alır oldum diyor 😂

Yok kız çok şey istemiyor bunu ne zamandır istiyor yapıyorum sonra mutfağa gir çık gir çık ben yiyorum sonra kilo bayadır yapmıyordum fırından elmalı turta alıp geliyordu gözüme soka soka bir de diyor ki bak yapmıyorsun fırından alır oldum diyor 😂
Ee dün börek bugün kurabiye yarın tart😆
Bunlar benim bildiklerim😜

X