- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.921
Benim de kayınvalidem yapar gönderir. Sağolsun.Benim yoğurdum da sulu oluyor hep. Ama kayınvalidem çok güzel yoğurt yapar. Arada bir gönderiyor bize yemeye doyamıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de kayınvalidem yapar gönderir. Sağolsun.Benim yoğurdum da sulu oluyor hep. Ama kayınvalidem çok güzel yoğurt yapar. Arada bir gönderiyor bize yemeye doyamıyoruz
Ben haftalık menü yapıyorum alışverişi de ona göre yaparım sebze filan eşim aradı akşama ne düşündün ben ciğer sana da köfte yaptırayım dedi bende yarın artık şimdi nohut yaptım dedim anlaştıkMerdane gelir sonra hiç iş yapasım yok eşim aradı az önce dedim ki akşama ne yemek yapayım yemek yapma benim canım lahmacun istiyor dedi yok be yapayım dedim eh sen bilirsin dedimiçimden de kıs kıs gülüyorum aslında yemek yapmak zor değil de bugün ne yapsam diye karar vermek zor
Ayyy ciğer çok severim missssben de yarın nohut yapmayı düşünüyorum inşallah bugün aklımdan geçtiBen haftalık menü yapıyorum alışverişi de ona göre yaparım sebze filan eşim aradı akşama ne düşündün ben ciğer sana da köfte yaptırayım dedi bende yarın artık şimdi nohut yaptım dedim anlaştık
Afiyet olsun canım oh gitti böcekler desene unuttum ben senin bugün evin ilaçlanacağını eşim bugün işe gitti ya bana bugün hep pazartesiymiş hissi varEv ilaçlandı. Biz de kayınvalidedeyiz. Eşim havalandırcak bir yarımsaat, döneriz eve. Kızın oyuncakları çarşaflar yıkancak. Bura iyiydi kalsaydık diyom. Yemeği yedik çayımızı içiyoruz ohh
Onu babam öyle mayalıyor taş gibi oluyor sırrı kendindeParmağını değirdiğinde elini hafif yakacak şekilde ben de şu kaskatı nasıl mayalıyorlar onu merak ediyorum kavanozu döndürüyorlar yoğurt dökülmüyor
Baban mı hay Allah annen ne şanslı baban nereden öğrendi ki aşçı falan mı?Onu babam öyle mayalıyor taş gibi oluyor sırrı kendinde
Ellerine sağlık canım baya iş yapmışsın saç tava mı aman eşim duymasın aşırı etçi ben de çok sevmem bazen hep et gına geliyor lavaşı nasıl yapıyorsun ben hiç denemedim dışarıda yiyoruz genelde o tarz ama artık kapalı ben de deniyim kolay mı?Selam kızlar
Bugün kendimi iyi hissettim
Kızın oyuncaklarını ayıkladım kutuları temizledim oynamadıklarını üst kata çıkardım daha öncekilerde birlikte onlarıda düzenledim
Sonra tekrar kutu oyunları yapbozlar kitaplar boyamalar boyalar falan ayrı yerde duruyor onları düzenledim
Dedim ki buraya girmişken çıkma
Bebeklik kıyafetlerini çıkardım giyilecek gibi olanları ayırdım yeni bebek için
Daha çok erken ama olsun dursun doğuma yakın yıkar ütülerim hemde eksikleri liste yaptım alınacak ne varsa görmüş oldum
Akşam yemeği içinde et çıkardım saç tava yaptım hadi yapmışken lavaşınıda kendim yapayım dedim onu da yaptım
Yemek yedik sofrayı topladım bulaşıkları makinaya koydum artık dinlenicem
Ohh evet inşallah gittiler.Afiyet olsun canım oh gitti böcekler desene unuttum ben senin bugün evin ilaçlanacağını eşim bugün işe gitti ya bana bugün hep pazartesiymiş hissi var
Senin eşin de ne çok şey istiyor o da ben gibi boğazcı. Eti pek sevmezdim bi düştüm sorma. O da emzirdiğimden olsa gerek.Bugün çamaşır astım lavaboları ovdum banyo yerlerini cifledim sildim kızımı parka götürdüm dayanamadım gelirken kızıma 1 takım kıyafet aldım 1.5 saat dışarıda gezdik geldik insanlardan uzak tabi akşam yemeği de eşimden Nescafemi içtim şuan sündük bir şekilde uzanıyorum kurabiye yapmam lazım margarini çıkardım dolaptan elmalı turta istiyor eşim bayadır
Ne güzel kv ile anlaşıyorsun kalın 1 gece nolcak benimki de iyidir ama şuan yazlıktalar görüşemiyoruz kaç ay olduOhh evet inşallah gittiler.
Aslında kokusuz diyorlardı. Eşim duramamış balkonda bekliyorum diyor.. inşallah sorun olmaz bebek için. Kalsaydık dedim. Ben kalamam sen kal istiyorsan diyor sanki benim annem.
Neyse iyice havalandır. Kombiyi de kökle dedim artık sıcacık tertemiz gireriz inşallah.
Yok kız çok şey istemiyor bunu ne zamandır istiyor yapıyorum sonra mutfağa gir çık gir çık ben yiyorum sonra kilo bayadır yapmıyordum fırından elmalı turta alıp geliyordu gözüme soka soka bir de diyor ki bak yapmıyorsun fırından alır oldum diyorSenin eşin de ne çok şey istiyor o da ben gibi boğazcı. Eti pek sevmezdim bi düştüm sorma. O da emzirdiğimden olsa gerek.
Ee dün börek bugün kurabiye yarın tartYok kız çok şey istemiyor bunu ne zamandır istiyor yapıyorum sonra mutfağa gir çık gir çık ben yiyorum sonra kilo bayadır yapmıyordum fırından elmalı turta alıp geliyordu gözüme soka soka bir de diyor ki bak yapmıyorsun fırından alır oldum diyor
Bende 10 yeni yeşil hat otobüs reklamı halla hallaLavaş yazdım ya gelen reklama bak hele pizza da pizza lahmacun var bu akşam işte kafama sokma pizzayı gogıl ne yazayım bakayım onun reklamları çıksın bi düşüneyim
Evet sıkıntımız yok şükür. Büyük görümcem de evde. E bu pandemi baya sekte vurdu tabi.Ne güzel kv ile anlaşıyorsun kalın 1 gece nolcak benimki de iyidir ama şuan yazlıktalar görüşemiyoruz kaç ay oldu
Bu akşam yemekler ondan kurabiyeyi bari yapayım yapamazsam diye de pişmaniye aldım marketten eşim seviyor diye gelirken o tatlısını da alır kesinEe dün börek bugün kurabiye yarın tart
Bunlar benim bildiklerim