🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Kitaplar süper canım, keyifli okumalarSimyacı mükemmel çok seversin. Ben de senin suçun değili merak ediyorum, Beyhan Budak’ı beğeniyorum
Simyacı evet çok önerilmiş aynı Şeker Portakalı gibi çok önerilmiş onu da aldım Beyhan Budak videoları çok güzel 2 tane de kitap yazdı aldım onları da şuan okuyorum Senin Suçun Değil çok güzel ilerliyor bazı yerlerde çok duygulandım boğazım düğümlendi

Akşam yemeği bulaşıklarını elimde yıkadım kim inanır kronometre inanır çünkü makinayı boşaltmak için kronometre çalıştırmadım elimde yıkadım püf

Üşengeçlikten, kahretsin
Bi de çok doluydu makina yani onu yerine koyana kadar ben yıkarım biter diye düşündüm mantıklı geldi o an
Ya bir de ben de şöyle bir durum var şu sıralar makinada yıkanınca deterjanlı gibi kalıyor sanki bir kez daha çalıştırıyorum makinayı durulama için bu sefer elektrik çok geliyor

Ya bir de ben de şöyle bir durum var şu sıralar makinada yıkanınca deterjanlı gibi kalıyor sanki bir kez daha çalıştırıyorum makinayı durulama için bu sefer elektrik çok geliyor
Hangi deterjanı kullanıyorsun canım? Ben finish kullanırken kalıntı oluyor genelde. Fairy bu konuda daha iyi, onda kalıntı oldu mu hatırlamıyorum ama bu fairy platinium plus kullanıyorum bu ara, memnunum. Kalıntı değil bulanıklık diyorsan onu bilemiyorum..

Yok durulanmamış hissi geliyor mesela bi kez bardağa dilimi değdirdim deterjan tadı gibi geldi bulanıklık yok parlak çıkıyor deterjan farketmiyor finish fairy ikisini de alıyorum ama fairy tabletler pakette yapışık çıkıyor bazen sinir oldum bikaç seferdir almıyorum

Haaa tamam canım. Ona ne yapılır bilmiyorum ki. Aslında bütün deterjanlar kimyasal bombası, bazıları hiç deterjana girmeden bir şeylerle yıkıyorlar ama bilmiyorum neyle yapıyorlar

Haaa tamam canım. Ona ne yapılır bilmiyorum ki. Aslında bütün deterjanlar kimyasal bombası, bazıları hiç deterjana girmeden bir şeylerle yıkıyorlar ama bilmiyorum neyle yapıyorlar
Ben bi arkadaşımdan duydum makinayı 2 kez çalıştırıyormuş bi deniyim dedim bardağa kaşığa dilimi değdirdim deterjan tadı geldi çok korktum durulama için de çalıştırıyorum bazen onda da elektrik baya artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…