- 13 Ocak 2009
- 1.612
- 620
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.721
Bugün arı gibi çalışmışsın Niloyacım, verimli bir gün dediğin böyle olur tebriklerAnca girebildim kalktığımdan beri hiç durmadım süt aldım 6 kilo onu kaynatıyorum şuan umarım gözümün önünde taşmaz yine 2 makina çamaşır astım evi süpürdüm mobilyaların tozunu aldım şuan yemeği yapıyorum market alışverişi yaptım çöpleri indirdim. Mutfak dolaplarının dışını sildim tam kuruladım derken kızım hoppp bir daha köpükledi siliyormuş hanımefendi hadi yeniden altları kurula fırının içini sil camını sil derken akşam oldu. Yorulmuşum luppoyu gördüm markette reklam var ya reklam demek ki böyle bilinçaltına yerleşiyormuş bir tane de Luppo aldım yalnız markette Luppo ile fotoğraflanan abinin hakkını yememek lazım bence satışları artırmıştır %5 10 ne olursa satışlardan para verseler iyi sanki
Teyzeme bugün kan istediler değerleri yükselmiş sevindik yaşıyor olması insana umut veriyor. Umarım dualarımız kabul olur tüm hastaların şifa bulduğu bir gün olsun. İçim umut dolu yine bugün Allahım umudumuzu almasın
O dediğinden annem daha önce aldı yine de taştı süt ben genelde kepçe koyuyorum içine taşmıyor ama kahve içiyordum mutfakta hadi dedim bekleyim taşmadan yakaladım ocağın demirlerini yeni temizlediydimSüt taşı diyorlar ondan kullansana. Ya da üstüne tahta kaşığı koy.
Teşekkür ederim canım inan ki daha şimdi oturdum boğazlarım acıyor diye meyve sıktım her gün verimli olacak diye bişey yok canım mesela dün sündük sündük uzandımBugün arı gibi çalışmışsın Niloyacım, verimli bir gün dediğin böyle olur tebrikler
Teyzene çok sevindim umarım daha da iyi olur. Umut her zaman
Bana gelince bugün hiçbir şey yapmadım acaip verimsiz bir gün oldu. Eşim evde olunca pek bir şey yapılmıyor. Haftaya da evden çalışacakmış. Olsun evde olması iyi bir yandan çünkü çocukla ilgileniyor.
Birazdan kırmızı odayı seyretsem mi bilmiyorum. Birkaç bölüm hiç kaçırmadan izledim ama izlerken üzülüyorum son 3 bölüm falan hiç izlemedim bu yüzden. Dertlenecek bir sürü şey var, bir de diziye üzülemeyeceğim şimdi, izlememeye karar verdim şu an
Benim hemen etkilenme huyum var. Masumlar apartmanına da bu yüzden biraz uzak durdum. Çok güzel dedikleri için baştan bi izleyeyim diyorum ama sen öyle diyorsan biraz daha dursun sonra izlerimTeşekkür ederim canım inan ki daha şimdi oturdum boğazlarım acıyor diye meyve sıktım her gün verimli olacak diye bişey yok canım mesela dün sündük sündük uzandımdiziden etkileniyorsan izleme istersen bazen diziler izlensin diye bazı sahneleri abartabiliyorlar Masumlar Apartmanını terapistim 1 2 bölüm izlemiş üstelik o diziyi kitaptan derlerken 4 psikiyatrist ile birlikte çalışılmış terapistim bazı sahneler aşırı abartılmış öyle böyle değil dedi insan etkileniyor bazen ellerimi yıkarken ay ben de öyle yıkarsam diye korkmadım değil
Eşinin şu süreçte evde olması da iyi iş yerinden gelecek korkusu oluyor insanda çok yaygın salgın Allah korusun
Güzel ben beğendim ama tabi bazı sahneler etkileyebiliyorBenim hemen etkilenme huyum var. Masumlar apartmanına da bu yüzden biraz uzak durdum. Çok güzel dedikleri için baştan bi izleyeyim diyorum ama sen öyle diyorsan biraz daha dursun sonra izlerim
Aman kendine dikkat et, C vitamini bu sıralar önemli biliyorsun
Zamanlama çok iyiBugün ne yapsam derkennnnn zil çaldı ve kitaplarım geldi çok hızlıydı d&r süper hız çok mutlu oldum 5-8 Aralık tarihlerinde kargo derken vay behadi bakalım başlayalım
Evet evdeki kitaplar çok sıkıcıydı yavaş yavaş okuyordum çok iyi denk geldiZamanlama çok iyi
Haftasonu yasağı geldi siz neler yapıyorsunuz aktivite olarak var mı yeni bişeylerZamanlama çok iyi
Bugün birlikte kek yaptıkHaftasonu yasağı geldi siz neler yapıyorsunuz aktivite olarak var mı yeni bişeylerben de wc kağıdı toplamaya devam ediyorum
Onu biz de geçen pandemi yasaklarında yapmıştık senin bir tane oğlun mu var Allah bağışlasınBugün birlikte kek yaptıkçırpma un, şeker vs.ekleme işi kendisinin
2 oğlum var canım diğeri 1,5 yaşındaOnu biz de geçen pandemi yasaklarında yapmıştık senin bir tane oğlun mu var Allah bağışlasın
Maşallah canım büyüğü benimkinden biraz büyük sanırım anladığım kadarıyla ne güzel birbirlerine arkadaş olurlar benim de hayalim öyleydi ama cesaret edemedim2 oğlum var canım diğeri 1,5 yaşındacümlemizinkini Allah bağışlasın
Allah en doğru zamanda nasip etsin inşallahMaşallah canım büyüğü benimkinden biraz büyük sanırım anladığım kadarıyla ne güzel birbirlerine arkadaş olurlar benim de hayalim öyleydi ama cesaret edemedim
2017 Mayıs o zaman seninki büyükmüş evet zor ama birbirine arkadaş olurlar şimdi keşke ikiz olsaymış bir büyürlerdi diyorumAllah en doğru zamanda nasip etsin inşallahoğlum 2016 doğumlu. Kızın kaç doğumlu ? Yaşlar yakın olunca bir taraftan çok keyifli bi taraftan zor oluyor
Yaaa yerim onu2017 Mayıs o zaman seninki büyükmüş evet zor ama birbirine arkadaş olurlar şimdi keşke ikiz olsaymış bir büyürlerdi diyorumarkadaş istiyor hep oyun için hele bu dönemde daha da zor yavrum arkadaşlarını sayıp duruyor dün akşam biraz amcasına gitti çok heyecanlıyım dedi