- 13 Ocak 2009
- 1.612
- 620
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.701
Biz haftasonu çıkma yasağı var hiçbir yere gidilemez sandık, bunu duyduğuma sevindim :)İyiyim canım çok şükür senin de iyi olmana sevindimben de içimden olumlu düşünerek daha iyi oldum henüz bulaşık makinasını boşaltmadım doluluğa göre değişir bir de süre dimi haftasonu da yakındaki markete gidilebiliyor 10 ile 17 arası yakındaki markete izin var bilgin olsun
Yok canım yarış yapmayalım yaBiz haftasonu çıkma yasağı var hiçbir yere gidilemez sandık, bunu duyduğuma sevindim :)
Senin de iyi olmana sevindim canım. Buzdolabı boşaltmaya gelince; ben çok doluncaya kadar beklerim yıkamak için, dolayısıyla yıkanınca da çok bulaşık yerleştiririm ama sen nasıl istersen öyle yap. Ben eminim sonuncu olurum zaten :)
Ben de şimdi eşime haftasonu markete gidebilirmişiz dedim iyi luppo almaya gideriz dediYok canım yarış yapmayalım ya
Yakındaki markete izin varmış önceden sadece ekmek almaya izin vardı şimdi markette eklenmişlupposuz duramayan bir milletimiz var bizim
Bende de altta reklamı varLuppo önemli
Dediniz mi reklamı çıktı bilmiyorum altta reklamı var.:)
Kız inan ki çıktı şimdi market de kapalıLuppo önemli
Dediniz mi reklamı çıktı bilmiyorum altta reklamı var.:)
Sende çıkar da bende çıkmaz mı
Canım kronometre tuttum benim de 7 dk ya yakınBende de altta reklamı var
Demek ki makina boşaltmanın standardı 7 dakika. Tebrikler şekerimCanım kronometre tuttum benim de 7 dk ya yakıneşim aradı o sırada 2 kez reddete bastım 1 dk sonra aradım hiç böyle yapmazdın şaşırdım dedi kızın elinde herhalde tlf dedim diyor onda olsa o da açıyordu tlfnu şaşırmış
Aradım aradımDemek ki makina boşaltmanın standardı 7 dakika. Tebrikler şekerim
Adamı merakta bırakma
Bu yöntem iyi oldu yoksa 2 gün elimde yıkardım ben en sevmediğim şey bulaşık makinası boşaltmakBenimki dolsun boşaltayım bide ben bakayım kaç dk
Severek yap bak onu da o da zor gelmeyecekBu yöntem iyi oldu yoksa 2 gün elimde yıkardım ben en sevmediğim şey bulaşık makinası boşaltmak
Bi türlü sevemedim doldurması çok güzel amaSeverek yap bak onu da o da zor gelmeyecek
Hayırlı cumalarHayırlı Cumalar dualarımızın kabul olduğu bir gün dilerim
Süt taşı diyorlar ondan kullansana. Ya da üstüne tahta kaşığı koy.Taşıyorken yakaladım