🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
İyiyim canım çok şükür senin de iyi olmana sevindim 🥰ben de içimden olumlu düşünerek daha iyi oldum henüz bulaşık makinasını boşaltmadım doluluğa göre değişir bir de süre dimi 😁haftasonu da yakındaki markete gidilebiliyor 10 ile 17 arası yakındaki markete izin var bilgin olsun
Biz haftasonu çıkma yasağı var hiçbir yere gidilemez sandık, bunu duyduğuma sevindim :)
Senin de iyi olmana sevindim canım. Buzdolabı boşaltmaya gelince; ben çok doluncaya kadar beklerim yıkamak için, dolayısıyla yıkanınca da çok bulaşık yerleştiririm ama sen nasıl istersen öyle yap. Ben eminim sonuncu olurum zaten :)

Biz haftasonu çıkma yasağı var hiçbir yere gidilemez sandık, bunu duyduğuma sevindim :)
Senin de iyi olmana sevindim canım. Buzdolabı boşaltmaya gelince; ben çok doluncaya kadar beklerim yıkamak için, dolayısıyla yıkanınca da çok bulaşık yerleştiririm ama sen nasıl istersen öyle yap. Ben eminim sonuncu olurum zaten :)
Yok canım yarış yapmayalım ya😁
Yakındaki markete izin varmış önceden sadece ekmek almaya izin vardı şimdi markette eklenmiş 😁lupposuz duramayan bir milletimiz var bizim 😁

Screenshot_20201203-220221_Chrome.jpg

Bende de altta reklamı var 😂
Canım kronometre tuttum benim de 7 dk ya yakın 😁eşim aradı o sırada 2 kez reddete bastım 1 dk sonra aradım hiç böyle yapmazdın şaşırdım dedi😁kızın elinde herhalde tlf dedim diyor onda olsa o da açıyordu tlfnu şaşırmış 😁

Eklentiler

• Screenshot_20201203_220611_com.android.deskclock.jpg
    Screenshot_20201203_220611_com.android.deskclock.jpg
    33,4 KB · Görüntüleme: 19
Canım kronometre tuttum benim de 7 dk ya yakın 😁eşim aradı o sırada 2 kez reddete bastım 1 dk sonra aradım hiç böyle yapmazdın şaşırdım dedi😁kızın elinde herhalde tlf dedim diyor onda olsa o da açıyordu tlfnu şaşırmış 😁
Demek ki makina boşaltmanın standardı 7 dakika. Tebrikler şekerim 👏
Adamı merakta bırakma 😅

Anca girebildim kalktığımdan beri hiç durmadım süt aldım 6 kilo onu kaynatıyorum şuan umarım gözümün önünde taşmaz yine 2 makina çamaşır astım evi süpürdüm mobilyaların tozunu aldım şuan yemeği yapıyorum market alışverişi yaptım çöpleri indirdim. Mutfak dolaplarının dışını sildim tam kuruladım derken kızım hoppp bir daha köpükledi siliyormuş hanımefendi hadi yeniden altları kurula fırının içini sil camını sil derken akşam oldu. Yorulmuşum luppoyu gördüm markette reklam var ya reklam demek ki böyle bilinçaltına yerleşiyormuş bir tane de Luppo aldım yalnız markette Luppo ile fotoğraflanan abinin hakkını yememek lazım bence satışları artırmıştır %5 10 ne olursa satışlardan para verseler iyi sanki 😁
Teyzeme bugün kan istediler değerleri yükselmiş sevindik yaşıyor olması insana umut veriyor. Umarım dualarımız kabul olur tüm hastaların şifa bulduğu bir gün olsun. İçim umut dolu yine bugün Allahım umudumuzu almasın 🤲🏻

Eklentiler

• IMG_20201204_170529.jpg
    IMG_20201204_170529.jpg
    203,1 KB · Görüntüleme: 17
X