🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Umutlarımızın yeşerdiği bir gün dilerim. Bugün biraz hava almak için dışarı çıktık. Kahvaltıdan sonra evi süpürdüm çamaşır dürdüm makinaya çamaşır attım. Teyzem için çok umutluyum Allahım dualarımızı kabul eder inşallah 1 hatim okuduk şuan 2.ve 3. hatim okunuyor yarısından fazlası bitti. Oradan çıksın yine sımsıkı sarılalım birbirimize yarın doğum günüm sevinemiyorum bile en başı sağlık sevdiklerimizin herkesin sağlıklı yuvalarında huzurlu olmaları Allah eski mutlu günlerimize dönmeyi nasip etsin. İçimdeki umudu söndürme Allahım

Şu saate kadar evin dağınıklığını toplamakla uğraştım, daha da işlerim var, umarım akşama bitirdim diye yazarım Niloyatospikk Allah dualarınızı kabul etsin canım
Amin inşallah Kolay gelsin canım ben de biraz topladım süpürdüm çıktık dışarı çocuk evde pek durmuyor biraz dışarı gezmeye çıkardık oynasın enerjisini atsın diye

Amin inşallah Kolay gelsin canım ben de biraz topladım süpürdüm çıktık dışarı çocuk evde pek durmuyor biraz dışarı gezmeye çıkardık oynasın enerjisini atsın diye
Çok iyi yapmışsınız dışarı çıkmakla, biz çıkmadık bugün evdeyiz. 1,5 yaşında bir kızım var onunla oynuyoruz. Bu dönem ev dağıtma dönemi galiba her yer her yerde. Ben de pek dağıtma demiyorum açıkçası, istediği gibi yapsın ama toplaması zor oluyor

Biz de babası bugün evde diye çıkaralım biraz dedik bu ara evde de pek oynamıyor enerjiyi atamıyor herhalde bugün kalabalık olmayan bi parka getirdik bizimki de evde dağıtıyor oynasınlar da nabalım toplarız her yer oyuncak oluyor bazen

Her günün içinde ayrı bir güzellik vardır diyorum ya yine o günlerden biriydi bugün. Dışarı çıktığımızda babam aradı telefonu açtım kızım eve geldiniz mi dedi hayır baba daha gelmedik yoldayız dedim gelince bize uğra azcık annen bişey verecek dedi tamam baba dedim birazdan döneceğiz. Annemlere uğradım kapıdan annem kutuda pasta verdi babam bana doğum günü pastası almış ee ne var ki bunda denebilir ama benim için öyle değil benim doğum günü pastalarımı genelde ya annem, kardeşlerim veya eşim alır babam hiç kutlamazdı bile binde bir arar kutlardı pastayı görünce çok şaşırdım ve çok mutlu oldum. Tabii ki birlikte yiyemedik annem ve babam korona dolayısıyla risk altında oldukları için evde biz kestik pastamızı mumları kızım üfledi çok sever aslında yarın doğum günüm ama eşim bugün evde olduğu için bugün almayı tercih etmişler. Babamı da severim babam da bizi sever bilirim sevdiğini ama sevgisini belli etmez bir de bir duvar var mesela sınır mı denir bilemiyorum ailesinden çok fazla sevgi görmediği için babam bu şekilde diye düşünüyorum. Ama bu günü hiç unutmam hiç beklemediğim bir anda güzel sürpriz oldu. Tarif edemiyorum gerçekten çok mutlu oldum. Başkalarına göre sıradan olan bişey benim için ne kadar da abartılacak bir durum değil mi ama işte hayat böyle sevgiye aç doğmuşuz ve hissetmek istiyoruz sevdiklerimiz tarafından... Şaka maka da 31 oldum yani daha olmadım yarın inşallah annem öğle saati 12.30 da doğurmuş

Eklentiler

• IMG_20201129_175633.jpg
    118,5 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20201129_150505.jpg
    124,6 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_20201129_161901.jpg
    119,8 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_20201129_181431.jpg
    140,6 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20201129_145332.jpg
    159,9 KB · Görüntüleme: 28
Madem bugünden kutladınız ben de kutlayayım o zaman, doğum günün kutlu olsun Niloyatospikk canım. Yeni yaşında tüm güzellikler seninle olsun
Babalarımız sevgilerini vermekte zorlanıyorlar ve bu tamamen kültürel, nasıl gördüyse öyle yapıyor işte. Benim babam da bize sevgisini yeni göstermeye başladı. Yaşlanmaya başladıkça duygusallık başlıyor tabi. Olsun gene de babamız, canımız

Mutlu yaşlar..

Sağol canım evet göstermiyorlar olsun sağ olsunlar başımızda olsunlar da

Bugün evin dağınıklığını topladım, üç çeşit falan yemek yaptım, bir makina bulaşık yıkandı onları yerlerine yerleştirdim yeniden bulaşık çıktı tekrar makinaya onları koydum. Kızımla oyun oynadım. Şimdi de oturdum masterchefi izliyorum. Verimli bir gün mü derseniz orta verimli

Bulaşık işini ben de hiç sevmiyorum hele o bulaşık makinası boşaltması çok zor geliyor dizerken iyi de sonra bi ben miyim acaba böyle üşenen

Bulaşık işini ben de hiç sevmiyorum hele o bulaşık makinası boşaltması çok zor geliyor dizerken iyi de sonra bi ben miyim acaba böyle üşenen
Bazen süre tutuyorum en kısa ne kadar sürede boşaltırım diye böyle yarışmada gibi hızla kaseleri tabakları alıp oradan oraya koşuyorum çok heyecanlı oluyor bi de çatal kaşıkları oğluma veriyorum o yerleştiriyor

Aynen benim de o aklıma geldi tlfnun kronometresini açayım dedim benim kız da kaşık çatalları yerleştiriyor hay Allah razı olsun kızım yardım ediyor diyorum bazen kaç gün boşaltmayıp elde yıkıyorum ya buna ne demeli

Ayy
Ay yok elde yıkamak daha uğraştırıcı, gece çalıştırıp sabah en geç kahvaltıdan sonra ama tercihen kahvaltıdan önce boşaltırım. Elde yıkamamak için mutlaka boşaltırım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…