🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Benim verimli geçti bugün. Çoğu günlere nazaran
Yemek yapıldı
Ütü yapıldı
Mutfak zaten her zamanki gibi yenenler toplananlar yerleştirilenler:)
Banyo yapıldı
Toz alındı
Ezginin çamaşırlar dürüldü yerine yerleşti:)
2 kitap gidiyorum bu ara birinde 50. Sayfaya geldim diğerinde 65; )
Bende böyle.

Maşallah döktürmüşsün bebişi de yıkadın mı öyle küçükken yıkaması çok tatlı oluyor son günlerde hiç kitap okumuyorum ya resmen saldım

Maşallah döktürmüşsün bebişi de yıkadın mı öyle küçükken yıkaması çok tatlı oluyor son günlerde hiç kitap okumuyorum ya resmen saldım
Bebişi yıkamadım yarın yıkıcam canım. Görümcemin kızın da yarın doğum günü ama bugünden kutladılar. 1 2 saatliğine gittik geldik. Dışarı çıkacağı için yıkamayım dedim.

Evet tabi üşütür Ankarada az soğuk değil yani ayazı da fena ayazne güzel o da nice mutlu sağlıklı yaşlara ersin inşallah

AA burası da doğum günü kutluyormuş ne hoş ne güzel bir metin olmuş yazanların ellerine sağlık
Şimdi yatağıma yattım hüzün ve sevinç bir arada yaşıyorum. Bilmiyorum bir pasta beni ağlatacak kadar duygulandırdı hayatımda hiçbir pasta için bu kadar duygulanmamıştım. Ne pastaymış yahu kitap yazacaksın diyeceksiniz sevgisini belli etmeyen bir babadan böyle bir sürpriz duygulandırdı işte uzun süredir içimde kelebekler uçuşmamıştı. Yatağıma yatmadan önce perdeyi açıp bi ay ışığını mutlaka görmeye çalışırım gökyüzünde görünce çok mutlu oluyorum. Bu gece de var bazı geceler tam yattığım yerden gözüküyor izleyerek uyumayı çok seviyorum ama şuan yattığım yerden gözükmüyor hadi uyuma zamanı bugün de bitti güzel bir güne uyanalım. Güzel haberler alacağımız bir hafta olsun inşallah

Eklentiler

• Screenshot_20201130_010659_com.android.chrome.jpg
    91,2 KB · Görüntüleme: 32
Günaydın iyi haberler alacağımız bir hafta dilerim. Kocam doğum günü hediyesi balık getirmiş sağolsun 3 taneydi de birini abime vermiş
Hiç iş yapasım yok mutfağı toplamam lazım neden bu kadar sündük oldum bugünlerde bilmiyorum içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor.

Eklentiler

• IMG_20201130_114956.jpg
    106 KB · Görüntüleme: 44
Afiyet olsun ne bunlar?
Çok normal şu şartlarda bu psikoloji. Sen yeter ki bırakma kendini olumlu düşünmeye devam et.

Benim de ağrılarım devam yaa hasta olacağım ondan iyice azıyor galiba. Parol da fayda etmiyor sanki artık.

Palamut balığı canım eşim balığa gittiydi bu sefer tutmuş şükür
Adetin gelecekse ondan da ağrı olur.

O süper afiyetle yiyin şifa olsun. Biz de akşama balık mı yaptırsak ne.
Kılçiksuz hangisiydi mezgit mi?
Öğlen yüklendik karbonhidratı ağırlık çöktü
Sağol canım yedik güzeldi pek anlamam ki hangi kılçıksız hamsi sardalye çinekop lüfer karagöz çok severim eşim getiriyor göl balıkları pek sevmiyorum dağıtıyoruz etrafa değişik değişik balıklar yılan balığı falan abim de çok tutar getirir ben deniz balığını çok seviyorum. Bayadır gidip eli boş dönüyordu ya da az olunca diğer bi kişiye veriyorlardı bu sefer tutmuş doğum günüme sürpriz

Oooo balık çok severim, palamut galiba bunlar, afiyetle yiyin canım

Bugün ancak gelebildim. Bu hafta eşim evden çalışıyor tüm gün evdeydi o yüzden. Bizim evim yakınlarına Bim açılmış, öğleden sonra oraya gittim, kızım da dışarı çıkmış oldu. Bir kaç üründe indirim yapmışlar onlardan aldım. Sonra eve gelip akşam yemeği, sofrayı kaldırma falan derken bu saat oldu, gün verimsiz geçti
Az sonra da kızımla biraz oyun oynayıp geç olmadan uyutursam bana yeter

Olsun sağlıklı olun da bu sıra çok verim beklemiyorum kendimizden evimizin işini halledelim iyi olalım da en önemlisi bu eşin de evden çalışıyor ne güzel şu durumda evden çalışması

Olsun sağlıklı olun da bu sıra çok verim beklemiyorum kendimizden evimizin işini halledelim iyi olalım da en önemlisi bu eşin de evden çalışıyor ne güzel şu durumda evden çalışması
Evet canım bu ara evden çalışma usulüyle gidiyorlar. Bizim için de iyi oluyor, vakalar çok arttı malum Allah hepimizin yardımcısı olsun. Haftasonu da yasak geldi zaten inşallah iyi sonuç alınır. Sen Bursadaydın sanırım, ben de Ankaradayım, vakaların çok olduğu iki il, dikkat şart.

Evet ikisinde de çok Allahım korusun inşallah haftasonu yasak olması da iyi oldu inşallah azalma olur vakalarda

Kızı bugün yıkadım artık. İşte mutfakla uğraştım. Bi de neye niyet neye kısmet. Eşim pizza yaptı onu yedik. Ben de o arada yaprak sardım.
Öyle geldi geçti bugün de.

Kızı bugün yıkadım artık. İşte mutfakla uğraştım. Bi de neye niyet neye kısmet. Eşim pizza yaptı onu yedik. Ben de o arada yaprak sardım.
Öyle geldi geçti bugün de.
Aman Yarabbi kocan pizza yaptı amaneyy benim ki balığı getirdi koydu temizlersin artık dedi senin kociş level atlamışyaprak sarması da uzun süredir yapmıyorum annem yapınca yolluyor kızım doğduğundan beri 3 senedir 3 4 kez anca yapmışımdır afiyet olsun şifa olsun inşallah

Yapar çoook beceriklidir dilimi ısırayım

Bende 40ımdan sonra sarmaya başladım valla:)
Aynı annem gibi dedin o da afiyet olsun şifa olsun dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…