- 23 Ocak 2016
- 32.527
- 48.869
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.641
Sağol canımCanım madem bugünden kutladınız. Şimdiden doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllar.
Maşallah döktürmüşsün bebişi de yıkadın mı öyle küçükken yıkaması çok tatlı oluyorBenim verimli geçti bugün. Çoğu günlere nazaran
Yemek yapıldı
Ütü yapıldı
Mutfak zaten her zamanki gibi yenenler toplananlar yerleştirilenler:)
Banyo yapıldı
Toz alındı
Ezginin çamaşırlar dürüldü yerine yerleşti:)
2 kitap gidiyorum bu ara birinde 50. Sayfaya geldim diğerinde 65; )
Bende böyle.
Bebişi yıkamadım yarın yıkıcam canım. Görümcemin kızın da yarın doğum günü ama bugünden kutladılar. 1 2 saatliğine gittik geldik. Dışarı çıkacağı için yıkamayım dedim.Maşallah döktürmüşsün bebişi de yıkadın mı öyle küçükken yıkaması çok tatlı oluyorson günlerde hiç kitap okumuyorum ya resmen saldım
Evet tabi üşütür Ankarada az soğuk değil yani ayazı da fena ayazBebişi yıkamadım yarın yıkıcam canım. Görümcemin kızın da yarın doğum günü ama bugünden kutladılar. 1 2 saatliğine gittik geldik. Dışarı çıkacağı için yıkamayım dedim.
Afiyet olsun ne bunlar?Günaydın iyi haberler alacağımız bir hafta dilerim. Kocam doğum günü hediyesi balık getirmişsağolsun 3 taneydi de birini abime vermiş
Hiç iş yapasım yok mutfağı toplamam lazım neden bu kadar sündük oldum bugünlerde bilmiyorum içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor.
Palamut balığı canım eşim balığa gittiydi bu sefer tutmuş şükürAfiyet olsun ne bunlar?
Çok normal şu şartlarda bu psikoloji. Sen yeter ki bırakma kendini olumlu düşünmeye devam et.
Benim de ağrılarım devam yaa hasta olacağım ondan iyice azıyor galiba. Parol da fayda etmiyor sanki artık.
O süper afiyetle yiyin şifa olsun. Biz de akşama balık mı yaptırsak ne.Palamut balığı canım eşim balığa gittiydi bu sefer tutmuş şükür
Adetin gelecekse ondan da ağrı olur.
Sağol canım yedik güzeldi pek anlamam ki hangi kılçıksız hamsi sardalye çinekop lüfer karagöz çok severim eşim getiriyor göl balıkları pek sevmiyorum dağıtıyoruz etrafa değişik değişik balıklar yılan balığı falan abim de çok tutar getirir ben deniz balığını çok seviyorum. Bayadır gidip eli boş dönüyordu ya da az olunca diğer bi kişiye veriyorlardı bu sefer tutmuş doğum günüme sürprizO süper afiyetle yiyin şifa olsun. Biz de akşama balık mı yaptırsak ne.
Kılçiksuz hangisiydi mezgit mi?
Öğlen yüklendik karbonhidratı ağırlık çöktü
Oooo balık çok severim, palamut galiba bunlar, afiyetle yiyin canımGünaydın iyi haberler alacağımız bir hafta dilerim. Kocam doğum günü hediyesi balık getirmişsağolsun 3 taneydi de birini abime vermiş
Hiç iş yapasım yok mutfağı toplamam lazım neden bu kadar sündük oldum bugünlerde bilmiyorum içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor.
Evet canım palamut eşim tutmuş sağolsun doğum günü hediyesiOooo balık çok severim, palamut galiba bunlar, afiyetle yiyin canım
Olsun sağlıklı olun da bu sıra çok verim beklemiyorum kendimizden evimizin işini halledelim iyi olalım da en önemlisi bu eşin de evden çalışıyor ne güzel şu durumda evden çalışmasıBugün ancak gelebildim. Bu hafta eşim evden çalışıyor tüm gün evdeydi o yüzden. Bizim evim yakınlarına Bim açılmış, öğleden sonra oraya gittim, kızım da dışarı çıkmış oldu. Bir kaç üründe indirim yapmışlar onlardan aldım. Sonra eve gelip akşam yemeği, sofrayı kaldırma falan derken bu saat oldu, gün verimsiz geçti
Az sonra da kızımla biraz oyun oynayıp geç olmadan uyutursam bana yeter
Evet canım bu ara evden çalışma usulüyle gidiyorlar. Bizim için de iyi oluyor, vakalar çok arttı malum Allah hepimizin yardımcısı olsun. Haftasonu da yasak geldi zaten inşallah iyi sonuç alınır. Sen Bursadaydın sanırım, ben de Ankaradayım, vakaların çok olduğu iki il, dikkat şart.Olsun sağlıklı olun da bu sıra çok verim beklemiyorum kendimizden evimizin işini halledelim iyi olalım da en önemlisi bu eşin de evden çalışıyor ne güzel şu durumda evden çalışması
Evet ikisinde de çok Allahım korusun inşallah haftasonu yasak olması da iyi oldu inşallah azalma olur vakalardaEvet canım bu ara evden çalışma usulüyle gidiyorlar. Bizim için de iyi oluyor, vakalar çok arttı malum Allah hepimizin yardımcısı olsun. Haftasonu da yasak geldi zaten inşallah iyi sonuç alınır. Sen Bursadaydın sanırım, ben de Ankaradayım, vakaların çok olduğu iki il, dikkat şart.
Aman Yarabbi kocan pizza yaptı amaneyy benim ki balığı getirdi koydu temizlersin artık dediKızı bugün yıkadım artık. İşte mutfakla uğraştım. Bi de neye niyet neye kısmet. Eşim pizza yaptı onu yedik. Ben de o arada yaprak sardım.
Öyle geldi geçti bugün de.
Yapar çoook beceriklidir dilimi ısırayımAman Yarabbi kocan pizza yaptı amaneyy benim ki balığı getirdi koydu temizlersin artık dedisenin kociş level atlamış yaprak sarması da uzun süredir yapmıyorum annem yapınca yolluyor kızım doğduğundan beri 3 senedir 3 4 kez anca yapmışımdır afiyet olsun şifa olsun inşallah